Meld je website aan op ZOEKEN.ORG Bekijk alle onderwerpen op ZOEKEN.ORG
startpagina

PAGINA'S

De Lampenboer Verlichting
De Lampenboer levert alle armaturen van de merken Lucide, Noral, Nordlux, KS verlichting, Massieve en Artenia. Wij leveren onze armaturen tegen een scherpe prijs.
www.lampenboer.nl
Lamp-Verlichting.nl
Nederlandse webwinkel met een groot assortiment hoogwaardige design lampen voor binnenshuis en buitenshuis. De webwinkel is koploper op het gebied van LED verlichting. Bovendien krijgen klanten vrijblijvend deskundig advies.
www.lamp-verlichting.nl
Lichtoutlet
Online verlichting tegen outlet prijzen. Gratis bezorging, altijd goedkopen en de nieuwste trends.
www.lichtoutlet.nl
advertentie
LED Gloeilamp
Hier kunt u terecht voor een energiezuinig, duurzaam en betaalbaar alternatief op de gewone gloeilamp.
www.ledgloeilamp.nl
Verlichtingspecialist
Deze website is een onderdeel van Netlight. Netlight is een aanbieder van armaturen en lichtbronnen op de Nederlandse markt.
www.verlichtingspecialist.nl
Mathmoswinkel
De webshop voor alle Mathmos lampen.
www.mathmoswinkel.nl
Curiosaty
Antiek uit Duitsland, brocante uit Frankrijk, curiosa uit Engeland,...
www.curiosaty.nl
De Zaak Design
Winkel met een groot assortiment van oude en nieuwe design meubels, lampen en accessoires.
www.dezaakdesign.nl
DMLights: online design verlichting
Uitgebreid gamma verlichting aan de laagste prijs. Koop hier online uw design verlichting. Ruime keuze uit meer dan 30.000 artikels met een snelle levering.
www.dmlights.nl/nl
advertentie
LED Sfeerlicht
Hier vindt u alles wat met LED's of LED-verlichting te maken heeft. Het doel van deze website is de consument te informeren over waar men op moet letten tijdens het aanschaffen van LED-producten.
www.ledsfeerlicht.nl
De Koning Lampen
De site van de lampenwinkel "De Koning lampen" in Appeldoorn.
www.dekoninglampen.nl
Alle Lampen
De site van de groothandel verlichting Internova. Zeer uitgebreid gamma aan lampen vindt je hier!
www.allelampen.nl
Resultaten: 19      Pagina: 1  2 

Zoeken.org is een zoeksite die speciaal is afgestemd op het Nederlandstalig internet. Nederlandstalige websites krijgen voorrang op deze site. Het is een startpagina met vele links over alle mogelijke onderwerpen. Deze onderwerpen zijn alfabetisch gerangschikt op de homepagina. Echter is het ook mogelijk een handige zoekbox te gebruiken. Daarin kan u verschillende zoektermen ingeven en zo zal het meest overeenstemmende resultaat bovenaan verschijnen. Nochtans is deze zoekgids verschillend van de andere, grote zoekmachines omdat de websites niet automatisch worden opgenomen maar ze worden elk afzonderlijk beoordeeld en manueel opgenomen. Bij dat proces worden de meest geschikte zoekwoorden toegekend aan de website. Op die manier proberen we een zoekgids te zijn die kwaliteitsresultaten biedt. We geloven dat er behoefte is aan een zoekmotor die op een alternatieve manier werkt. Deze site is reeds verschillende jaren online. Vroeger onder een verschillende domeinnaam. Er ontstonden echter onverwachte problemen waarop we niet verder willen ingaan. Daardoor zagen we ons genoodzaakt een nieuwe domeinnaam te nemen en een nieuwe start te nemen. We kozen voor de domeinnaam Zoeken.org omdat we de grootste startplaats willen zijn in Nederland. De domeinnaam in kwestie was echter niet vrij zodat we een overnameprijs moesten betalen. We nodigen elke webmaster uit ook zijn site toe te voegen. Dit kan via ons speciaal suggestieformulier waarnaar u bovenaan de pagina een link vindt. We nodigen ook elke bezoeker uit om de indexpagina van deze site in te stellen als startpagina. Op deze wijze kan u profiteren van ons werk telkens u uw webbrowser opent en zo kan u uw internetreis onmiddellijk beginnen met de beste zoekresultaten. Dit zal u veel tijd besparen. Geen andere zoeksite zal u nog nodig hebben. Een alternatief bestaat er ook in deze website toe te voegen aan uw favorieten. Dit alternatief raden we echter af omdat u na verloop van tijd de site zal vergeten te gebruiken. Tot slot rest ons nog u veel plezier te wensen bij het doorbladeren.