Meld je website aan op ZOEKEN.ORG Bekijk alle onderwerpen op ZOEKEN.ORG
startpagina

PAGINA'S

Edith's Beauty Corner
Edith's Beauty Corner in Den Helder staat voor: kwaliteit, service en ontspanning. U bent in deskundige handen bij een gediplomeerde schoonheidsspecialiste met meer dan 15 jaar ervaring.
www.edithsbeautycorner.nl
Acne Therapie
Huid-therapeutisch instituut dat zich richt op huidproblemen zoals o.a. acne, puistjes en littekens.
www.acnetherapie.nl
Patientenvereniging Acne
De Hidradenitis PatiŽnten Vereniging heeft tot doel informatie uit te wisselen in de strijd tegen Hidradenitis Suppurativa.
www.hidradenitis.nl
advertentie
Een Mooie Huid
Een mooie huid betekend meer zelfvertrouwen, probeer onze produkten.
www.eenmooiehuid.nl
Acne, Weg Ermee
Acne vulgaris, kortweg acne genoemd, is de medische term voor jeugdpuistjes.
www.emucare.com/nl/acne.asp
Acne & MediBac Clearingô
Dermalogica heeft speciaal voor acne het product MediBac Clearing ontwikkeld. Dit product maakt door de unieke ingrediŽnten een einde aan acne bij tieners en bij volwassenen.
www.verwenskincare.nl/acne.php
Jeugdpuistjes en Acne
Acne is een van de meest algemeen voorkomende aandoeningen bij de mens.
www.huidinfo.nl/acne.htm
Patrick Sweetlove
Acne advies en informatie van een huisarts.
www.sweetlove.be/br_acne.html
Resultaten: 8      Pagina: 1 

Zoeken.org is een zoeksite die speciaal is afgestemd op het Nederlandstalig internet. Nederlandstalige websites krijgen voorrang op deze site. Het is een startpagina met vele links over alle mogelijke onderwerpen. Deze onderwerpen zijn alfabetisch gerangschikt op de homepagina. Echter is het ook mogelijk een handige zoekbox te gebruiken. Daarin kan u verschillende zoektermen ingeven en zo zal het meest overeenstemmende resultaat bovenaan verschijnen. Nochtans is deze zoekgids verschillend van de andere, grote zoekmachines omdat de websites niet automatisch worden opgenomen maar ze worden elk afzonderlijk beoordeeld en manueel opgenomen. Bij dat proces worden de meest geschikte zoekwoorden toegekend aan de website. Op die manier proberen we een zoekgids te zijn die kwaliteitsresultaten biedt. We geloven dat er behoefte is aan een zoekmotor die op een alternatieve manier werkt. Deze site is reeds verschillende jaren online. Vroeger onder een verschillende domeinnaam. Er ontstonden echter onverwachte problemen waarop we niet verder willen ingaan. Daardoor zagen we ons genoodzaakt een nieuwe domeinnaam te nemen en een nieuwe start te nemen. We kozen voor de domeinnaam Zoeken.org omdat we de grootste startplaats willen zijn in Nederland. De domeinnaam in kwestie was echter niet vrij zodat we een overnameprijs moesten betalen. We nodigen elke webmaster uit ook zijn site toe te voegen. Dit kan via ons speciaal suggestieformulier waarnaar u bovenaan de pagina een link vindt. We nodigen ook elke bezoeker uit om de indexpagina van deze site in te stellen als startpagina. Op deze wijze kan u profiteren van ons werk telkens u uw webbrowser opent en zo kan u uw internetreis onmiddellijk beginnen met de beste zoekresultaten. Dit zal u veel tijd besparen. Geen andere zoeksite zal u nog nodig hebben. Een alternatief bestaat er ook in deze website toe te voegen aan uw favorieten. Dit alternatief raden we echter af omdat u na verloop van tijd de site zal vergeten te gebruiken. Tot slot rest ons nog u veel plezier te wensen bij het doorbladeren.