Meld je website aan op ZOEKEN.ORG Bekijk alle onderwerpen op ZOEKEN.ORG
startpagina

PAGINA'S

ADHD Plus
De meest informatiefe site voor iedereen die direct of indirect met adhd of aanverwante stoornissen te maken hebben.
www.adhdplus.nl
ADHD Land
Het centrale informatiepunt voor iedereen die iets wil weten over ADHD.
www.adhd.nl
ABD Coaching
Onafhankelijk bureau voor coaching van mensen die ADHD hebben.
www.abc-coaching.nl
advertentie
ADHD Alternatief
Hoe u door specifieke voeding, vitaminen en kruiden. ADHD symptomen op een 100% natuurlijke manier kunt elemineren of verminderen"
adhd-alternatief.nl
ADHD en voeding
Het ADHD Research Centrum doet onderzoek naar relatie tussen voeding en gedragsproblemen bij kinderen.
www.adhdenvoeding.nl
Juf Mirjam
Omgaan met ADHD in de basisschool.
www.jufmirjam.nl
Balans
Informatie over hyperactieve en impulsieve kinderen met aandachts- en concentratie-stoornissen.
www.balansdigitaal.nl
ADHD-ELVO
De site van en door mensen met ADHD in Nederland en Belgie
adhd.qwerty.nl
Brainclinics
Behandeling van depressie (rTMS, TMS, Lichttherapie), ADHD (Neurofeedback) en toegepast hersenonderzoek (QEEG en Neuropsychologie)
www.brainclinics.com
advertentie
Resultaten: 9      Pagina: 1 

Zoeken.org is een zoeksite die speciaal is afgestemd op het Nederlandstalig internet. Nederlandstalige websites krijgen voorrang op deze site. Het is een startpagina met vele links over alle mogelijke onderwerpen. Deze onderwerpen zijn alfabetisch gerangschikt op de homepagina. Echter is het ook mogelijk een handige zoekbox te gebruiken. Daarin kan u verschillende zoektermen ingeven en zo zal het meest overeenstemmende resultaat bovenaan verschijnen. Nochtans is deze zoekgids verschillend van de andere, grote zoekmachines omdat de websites niet automatisch worden opgenomen maar ze worden elk afzonderlijk beoordeeld en manueel opgenomen. Bij dat proces worden de meest geschikte zoekwoorden toegekend aan de website. Op die manier proberen we een zoekgids te zijn die kwaliteitsresultaten biedt. We geloven dat er behoefte is aan een zoekmotor die op een alternatieve manier werkt. Deze site is reeds verschillende jaren online. Vroeger onder een verschillende domeinnaam. Er ontstonden echter onverwachte problemen waarop we niet verder willen ingaan. Daardoor zagen we ons genoodzaakt een nieuwe domeinnaam te nemen en een nieuwe start te nemen. We kozen voor de domeinnaam Zoeken.org omdat we de grootste startplaats willen zijn in Nederland. De domeinnaam in kwestie was echter niet vrij zodat we een overnameprijs moesten betalen. We nodigen elke webmaster uit ook zijn site toe te voegen. Dit kan via ons speciaal suggestieformulier waarnaar u bovenaan de pagina een link vindt. We nodigen ook elke bezoeker uit om de indexpagina van deze site in te stellen als startpagina. Op deze wijze kan u profiteren van ons werk telkens u uw webbrowser opent en zo kan u uw internetreis onmiddellijk beginnen met de beste zoekresultaten. Dit zal u veel tijd besparen. Geen andere zoeksite zal u nog nodig hebben. Een alternatief bestaat er ook in deze website toe te voegen aan uw favorieten. Dit alternatief raden we echter af omdat u na verloop van tijd de site zal vergeten te gebruiken. Tot slot rest ons nog u veel plezier te wensen bij het doorbladeren.