Meld je website aan op ZOEKEN.ORG Bekijk alle onderwerpen op ZOEKEN.ORG
startpagina

PAGINA'S

Adressenbestand
Hier kan u adressenbestanden vinden van mogelijke prospecten.
www.dataprospector.nl/adressenbestand/
BBC Bedrijfsadvies
Bedrijfsadvies, juridisch advies en ict gerelateerde diensten voor het MKB.
www.bronkhorstbijlsma.nl
JWG: administratiekantoor Zeeland
JWG is een administratiekantoor in Goes, provincie Zeeland. JWG Administraties is o.a. gespecialiseerd in loonadministratie, belastingaangiftes, jaarrekeningen en bedrijfsadvies.
www.jwg.nl
advertentie
Rodenburg BedrijfsAdvies
RBA geeft bedrijfseconomische trainingen en adviezen en helpt door haar ondernemersspreekuur de ondernemer bij het vinden van de juiste specialist.
www.rba-bedrijfsadvies.nl
TVM
FinanciŽle begeleiding bij investeringen en financieringsbehoeftes van bedrijven. Haalbaarheidsrapporten en overname begeleiding.
www.tvmbedrijfsadvies.nl
Arbelt
Advies op commerciŽle aspecten voor startende en net gestarte ondernemers (te Venlo).
www.arbelt.nl
Stichting bedrijfsadvies
Advies en ondersteuning voor ondernemers over alle wet en regelgeving die samenhangt met milieu, arbeidsomstandigheden en kwaliteit.
www.stbedrijfsadvies.nl
Bedrijfsadvies Info
Bedrijfsadvies-info.nl geeft een zo compleet mogelijk overzicht van bedrijfsadviseurs in Nederland.
www.bedrijfsadvies-info.nl
Value Creation
Begeleidt ondernemers bij aankoop of verkoop van bedrijf of bedrijfsonderdeel, bedrijfswaardering, reorganisatie, financiering en start-up.
www.valuecreation.nl
advertentie
Falke & Verbaan
Falke & Verbaan, in 1992 opgericht, is een onafhankelijk toonaangevend HRM-organisatie-adviesbureau. We zijn specialist in het realiseren van cultuur- en gedragsverandering binnen organisaties.
www.falkeverbaan.nl
Eurozaken
Informatie over bedrijfsfinanciering, financiering van bedrijfsovernames en zakelijk krediet producten die EuroZaken kan verzorgen.
www.eurozaken.nl
Witteman
Witteman Bedrijfsadvies b.v. is een klein organisatie-adviesbureau. Wij zijn gespecialiseerd in het begeleiden van bedrijven bij het invoeren van management-systemen.
www.witteman.nl
Resultaten: 31      Pagina: 1  2  3 

Zoeken.org is een zoeksite die speciaal is afgestemd op het Nederlandstalig internet. Nederlandstalige websites krijgen voorrang op deze site. Het is een startpagina met vele links over alle mogelijke onderwerpen. Deze onderwerpen zijn alfabetisch gerangschikt op de homepagina. Echter is het ook mogelijk een handige zoekbox te gebruiken. Daarin kan u verschillende zoektermen ingeven en zo zal het meest overeenstemmende resultaat bovenaan verschijnen. Nochtans is deze zoekgids verschillend van de andere, grote zoekmachines omdat de websites niet automatisch worden opgenomen maar ze worden elk afzonderlijk beoordeeld en manueel opgenomen. Bij dat proces worden de meest geschikte zoekwoorden toegekend aan de website. Op die manier proberen we een zoekgids te zijn die kwaliteitsresultaten biedt. We geloven dat er behoefte is aan een zoekmotor die op een alternatieve manier werkt. Deze site is reeds verschillende jaren online. Vroeger onder een verschillende domeinnaam. Er ontstonden echter onverwachte problemen waarop we niet verder willen ingaan. Daardoor zagen we ons genoodzaakt een nieuwe domeinnaam te nemen en een nieuwe start te nemen. We kozen voor de domeinnaam Zoeken.org omdat we de grootste startplaats willen zijn in Nederland. De domeinnaam in kwestie was echter niet vrij zodat we een overnameprijs moesten betalen. We nodigen elke webmaster uit ook zijn site toe te voegen. Dit kan via ons speciaal suggestieformulier waarnaar u bovenaan de pagina een link vindt. We nodigen ook elke bezoeker uit om de indexpagina van deze site in te stellen als startpagina. Op deze wijze kan u profiteren van ons werk telkens u uw webbrowser opent en zo kan u uw internetreis onmiddellijk beginnen met de beste zoekresultaten. Dit zal u veel tijd besparen. Geen andere zoeksite zal u nog nodig hebben. Een alternatief bestaat er ook in deze website toe te voegen aan uw favorieten. Dit alternatief raden we echter af omdat u na verloop van tijd de site zal vergeten te gebruiken. Tot slot rest ons nog u veel plezier te wensen bij het doorbladeren.