Meld je website aan op ZOEKEN.ORG Bekijk alle onderwerpen op ZOEKEN.ORG
startpagina

PAGINA'S

Pu Erh - De Oosterse Vetkiller
Slankheidskuur op basis van Pu Erh die de vetverbranding en stofwisseling stimuleren.
www.getslim.nl
Fit in Balans
Helpt u bij afslanken, aankomen, vitaliteit en gezondheid en sportvoeding.
www.fitinbalans.nl
Body in Line
Fit en gezond met Body in Line: een totaalprogramma voor afslanken en figuurcorrectie.
www.bodyinline.nl
advertentie
Voedingswaarden
De voedingswaarde overzicht van producten met vitamines en mineralen.
www.voedingswaardetabel.nl
Gezondheidsnet
Tips over geneesmiddelen en geneeswijzen, maar ook over verantwoorde voeding en gezond bewegen.
www.gezondheidsnet.nl
Afvallen en Voeding
Informatieve website over afvallen en gezonde voeding.
www.afvallen-voeding.nl
Topslender
Gezond afvallen met Pu Erh afslankkuren. Een detox kuur zal uw lichaam reinigen.
www.topslender.nl
Gezond Afvallen en Vermageren
Gezond, fit, slank en vitaal door gezonde voeding. Aan de hand van onze online coachingsprogramma's helpen we u tot een optimaal gewicht te komen. Wij verstrekken ook algemene specifieke voedingsadviezen.
www.voedings-gezondheidsadvies.com
Festina Lente
Festina Lente is een praktijk voor Endermologie. Zij geeft behandelingen op het gebied van de esthetische verzorging, het afslanken en het revalideren van weefsels.
www.festina-lente.nu
advertentie
Body En Fit Store
Alle topmerken sportvoeding en afslankproducten. Laagste prijzen in Europa.
www.bodyenfitstore.nl
New Figure
NewFigure is een afslankbehandeling, waarbij u zowel kunt online afslanken of kunt afvallen door de afslankbehandeling in de praktijk te volgen.
www.newfigurezoetermeer.nl
Wulong - De Chinese Afslankthee
Gezond afvallen met 100% originele Chinese Wu Long afslankthee.
www.wulong.nl
Resultaten: 19      Pagina: 1  2 

Zoeken.org is een zoeksite die speciaal is afgestemd op het Nederlandstalig internet. Nederlandstalige websites krijgen voorrang op deze site. Het is een startpagina met vele links over alle mogelijke onderwerpen. Deze onderwerpen zijn alfabetisch gerangschikt op de homepagina. Echter is het ook mogelijk een handige zoekbox te gebruiken. Daarin kan u verschillende zoektermen ingeven en zo zal het meest overeenstemmende resultaat bovenaan verschijnen. Nochtans is deze zoekgids verschillend van de andere, grote zoekmachines omdat de websites niet automatisch worden opgenomen maar ze worden elk afzonderlijk beoordeeld en manueel opgenomen. Bij dat proces worden de meest geschikte zoekwoorden toegekend aan de website. Op die manier proberen we een zoekgids te zijn die kwaliteitsresultaten biedt. We geloven dat er behoefte is aan een zoekmotor die op een alternatieve manier werkt. Deze site is reeds verschillende jaren online. Vroeger onder een verschillende domeinnaam. Er ontstonden echter onverwachte problemen waarop we niet verder willen ingaan. Daardoor zagen we ons genoodzaakt een nieuwe domeinnaam te nemen en een nieuwe start te nemen. We kozen voor de domeinnaam Zoeken.org omdat we de grootste startplaats willen zijn in Nederland. De domeinnaam in kwestie was echter niet vrij zodat we een overnameprijs moesten betalen. We nodigen elke webmaster uit ook zijn site toe te voegen. Dit kan via ons speciaal suggestieformulier waarnaar u bovenaan de pagina een link vindt. We nodigen ook elke bezoeker uit om de indexpagina van deze site in te stellen als startpagina. Op deze wijze kan u profiteren van ons werk telkens u uw webbrowser opent en zo kan u uw internetreis onmiddellijk beginnen met de beste zoekresultaten. Dit zal u veel tijd besparen. Geen andere zoeksite zal u nog nodig hebben. Een alternatief bestaat er ook in deze website toe te voegen aan uw favorieten. Dit alternatief raden we echter af omdat u na verloop van tijd de site zal vergeten te gebruiken. Tot slot rest ons nog u veel plezier te wensen bij het doorbladeren.