Meld je website aan op ZOEKEN.ORG Bekijk alle onderwerpen op ZOEKEN.ORG
startpagina

PAGINA'S

Bradly Singlereizen
Weekenden en korte vakanties voor singles.
www.bradly.nl
Datingsite voor Relatie
Dating-4all... de naam zegt het al. Dating voor iedereen die aan het zoeken is naar een nieuwe relatie of leuke vrienden en vriendinnen zoekt voor vriendschap.
www.dating-4all.nl
Alleenstaanden Club Aktivo
Wil je nieuwe vrienden ontmoeten - en je bent single - doe dan mee met onze activiteiten voor alleenstaanden.
www.aktivo.nl
advertentie
Barcelona Reizen
Organiseert alleenstaanden reizen naar Barcelona (Spanje).
www.barcelonareizen.nl
Wintersportreizen voor singles en 1oudergezin
Wintersportvakanties voor singles, alleenreizenden en eenoudergezinnen. Informatie voor de alleenreizende wintersporter die reisgenoten zoekt voor een gezellige vakantie.
single-wintersportreizen.allerbest.nl
Kring STG
De Kring brengt alleenstaanden vanaf 40 jaat in de regio Rijnmond met elkaar in contact d.m.v. het organiseren van de meest veelzijdige activiteiten.
www.kring-stg.nl
Tesamen vzw
Niet-commercieel relatiebureau.
www.tesamen.org
Alleen Maar Zwanger
Site voor vrouwen die alleen zwanger (willen) zijn.
www.alleenmaarzwanger.nl
Wintersportreis voor alleenstaanden
Tiendaagse wintersportreis voor alleenstaanden boven 45 jaar.
home.planet.nl/~schul318
advertentie
Ontdekkingsrijzen
Deze vzw richt activiteiten in voor Vlaamse alleenstaanden.
www.alleenstaanden.net
Resultaten: 10      Pagina: 1 

Zoeken.org is een zoeksite die speciaal is afgestemd op het Nederlandstalig internet. Nederlandstalige websites krijgen voorrang op deze site. Het is een startpagina met vele links over alle mogelijke onderwerpen. Deze onderwerpen zijn alfabetisch gerangschikt op de homepagina. Echter is het ook mogelijk een handige zoekbox te gebruiken. Daarin kan u verschillende zoektermen ingeven en zo zal het meest overeenstemmende resultaat bovenaan verschijnen. Nochtans is deze zoekgids verschillend van de andere, grote zoekmachines omdat de websites niet automatisch worden opgenomen maar ze worden elk afzonderlijk beoordeeld en manueel opgenomen. Bij dat proces worden de meest geschikte zoekwoorden toegekend aan de website. Op die manier proberen we een zoekgids te zijn die kwaliteitsresultaten biedt. We geloven dat er behoefte is aan een zoekmotor die op een alternatieve manier werkt. Deze site is reeds verschillende jaren online. Vroeger onder een verschillende domeinnaam. Er ontstonden echter onverwachte problemen waarop we niet verder willen ingaan. Daardoor zagen we ons genoodzaakt een nieuwe domeinnaam te nemen en een nieuwe start te nemen. We kozen voor de domeinnaam Zoeken.org omdat we de grootste startplaats willen zijn in Nederland. De domeinnaam in kwestie was echter niet vrij zodat we een overnameprijs moesten betalen. We nodigen elke webmaster uit ook zijn site toe te voegen. Dit kan via ons speciaal suggestieformulier waarnaar u bovenaan de pagina een link vindt. We nodigen ook elke bezoeker uit om de indexpagina van deze site in te stellen als startpagina. Op deze wijze kan u profiteren van ons werk telkens u uw webbrowser opent en zo kan u uw internetreis onmiddellijk beginnen met de beste zoekresultaten. Dit zal u veel tijd besparen. Geen andere zoeksite zal u nog nodig hebben. Een alternatief bestaat er ook in deze website toe te voegen aan uw favorieten. Dit alternatief raden we echter af omdat u na verloop van tijd de site zal vergeten te gebruiken. Tot slot rest ons nog u veel plezier te wensen bij het doorbladeren.