Meld je website aan op ZOEKEN.ORG Bekijk alle onderwerpen op ZOEKEN.ORG
startpagina

PAGINA'S

AluminiumWereld
Onafhankelijke website over aluminium met nieuws, producten en andere informatie.
www.aluminiumwereld.nl
Traanplaatwinkel
De traanplaat specialist voor bedrijf en particulier.
www.traanplaatwinkel.nl
Aluminium centrum
Het Aluminium Centrum is het kenniscentrum in Nederland op het gebied van aluminium.
www.aluminiumcentrum.nl
advertentie
Zandbergen Speeltoestellen
Dit bedrijf levert speeltoestellen in hout, staal, aluminium en recycling kunststof. Deze site bevat informatie over het bedrijf en het assortiment.
www.speeltoestellen.nl
Reynaers Aluminium
Hier kunt u terecht voor alles wat u wilt weten over de mogelijkheden van aluminium in uw huis, bij nieuwbouw of renovatie.
www.diamondpartner.nl
Isonal aluminium systemen
Profielleverancier voor de aluminium raam- en deurindustrie met een opmerkelijk en steeds groeiend marktaandeel. Compleet schuifpui- en schuifraamsysteem voor alle toepassingen.
www.isonal.nl
Aluminium Jon
Wij bouwen aluminium boten voor de pleziervaart, visserij en beroepsvaart. Elke boot is custom made en geheel naar wens van de klant.
www.aluminiumjon.nl
Prefa Trading
PREFA TRADING NEDERLAND BV is de enige leverancier van aluminium dakpannen, Aluminium dakshingels, Aluminium dakgoten en afvoerbuizen en Aluminium plankprofiel voor gevelbekleding.
www.prefa.nl
BOAL aluminium
BOAL Aluminium, sinds 1970 aanwezig op de markt van de extrusie van klantspecifieke en standaardprofielen en kassenbouw, beschikt over een grote waaier aan persen en fabrieken en overkoepelt met haar diverse vestigingen een groot deel van West-Europa.
www.boal.nl
advertentie
Morga aluminium
Morgo Aluminium BV is leverancier van aluminium profielen ten behoeve van de woning-en utiliteitsbouw.
www.morgo.nl
Garfield aluminium
Garfield Aluminium BV, uw groothandel en bewerkingscentrum in aluminium halffabrikaten.
www.garfield.nl
Aluminiumgieterij Vostermans Alu Foundries
Vostermans Alu Foundries begeleidt u bij het gehele gietproces.
www.vostermans.com
Resultaten: 12      Pagina: 1 

Zoeken.org is een zoeksite die speciaal is afgestemd op het Nederlandstalig internet. Nederlandstalige websites krijgen voorrang op deze site. Het is een startpagina met vele links over alle mogelijke onderwerpen. Deze onderwerpen zijn alfabetisch gerangschikt op de homepagina. Echter is het ook mogelijk een handige zoekbox te gebruiken. Daarin kan u verschillende zoektermen ingeven en zo zal het meest overeenstemmende resultaat bovenaan verschijnen. Nochtans is deze zoekgids verschillend van de andere, grote zoekmachines omdat de websites niet automatisch worden opgenomen maar ze worden elk afzonderlijk beoordeeld en manueel opgenomen. Bij dat proces worden de meest geschikte zoekwoorden toegekend aan de website. Op die manier proberen we een zoekgids te zijn die kwaliteitsresultaten biedt. We geloven dat er behoefte is aan een zoekmotor die op een alternatieve manier werkt. Deze site is reeds verschillende jaren online. Vroeger onder een verschillende domeinnaam. Er ontstonden echter onverwachte problemen waarop we niet verder willen ingaan. Daardoor zagen we ons genoodzaakt een nieuwe domeinnaam te nemen en een nieuwe start te nemen. We kozen voor de domeinnaam Zoeken.org omdat we de grootste startplaats willen zijn in Nederland. De domeinnaam in kwestie was echter niet vrij zodat we een overnameprijs moesten betalen. We nodigen elke webmaster uit ook zijn site toe te voegen. Dit kan via ons speciaal suggestieformulier waarnaar u bovenaan de pagina een link vindt. We nodigen ook elke bezoeker uit om de indexpagina van deze site in te stellen als startpagina. Op deze wijze kan u profiteren van ons werk telkens u uw webbrowser opent en zo kan u uw internetreis onmiddellijk beginnen met de beste zoekresultaten. Dit zal u veel tijd besparen. Geen andere zoeksite zal u nog nodig hebben. Een alternatief bestaat er ook in deze website toe te voegen aan uw favorieten. Dit alternatief raden we echter af omdat u na verloop van tijd de site zal vergeten te gebruiken. Tot slot rest ons nog u veel plezier te wensen bij het doorbladeren.