Meld je website aan op ZOEKEN.ORG Bekijk alle onderwerpen op ZOEKEN.ORG
startpagina

PAGINA'S

Wevershuisje Almelo
Dit is de site van een 17 eeuwse stadsboerderij met een expositie over vlas tot linnen en demonstraties van oude ambachten.
www.wevershuisje.nl
Muzee Scheveningen
Geeft een beeld van de geschiedenis van Scheveningen; over de visserij, de ambachten, de klederdracht en het wonen en werken in Scheveningen rond 1900.
www.muzee.nl
Grafisch museum
De collectie omvat tal van oude machines, gereedschappen, materialen en producten die betrekking hebben op de grafische historie en de grafische ambachten.
www.grafisch-museum.nl
advertentie
Domein de vier Ambachten
Agthuysen Wijnbouw is gelegen in Simonshaven (Zuid-Holland). Het bedrijf wordt geexpoiteerd door een van de pioniers van de Nederlandse wijnbouw. Er worden rondleidingen gegeven en er is de verkoop van wijn, wijnmakersbenodigdheden en druivenstokken.
www.agthuysen-wijnbouw.nl
De Twaalf Ambachten
Dit is een centrum voor ecologische technieken.
www.de12ambachten.nl
Museumboerderij Wende Zoele - Ambt Delden
Dit is de site van een historische boerderij die demonstratiedagen van oude ambachten houdt.
www.wendezoele.nl
Stichting museum Ut Olde Ambacht
Dit is de site van een museum in Wehl in Gemeente Doetinchem in Gelderland met tal van oude ambachten.
www.utoldeambacht.nl
Ambacht En Gereedschap
Ambacht en Gereedschap is een landelijke vereniging van enthousiaste mensen die belangstelling hebben voor de historie van oude ambachten.
www.ambachtengereedschap.nl
Ambachtenmuseum
Het museum biedt een werkelijk unieke en veelzijdige verzameling oude ambachten. Er zijn wel zo'n 150 kleine winkeltjes, kamertjes en werkplaatsen, met allerhande oude gereedschappen en attributen uit de vorige eeuw en soms nog ouder.
www.ambachtenmuseum.nl
advertentie
Oude ambachen Enighausen
Jaarlijks evenement rond oude gebruiken, ambachten en werktuigen in dit Limburgse dorp. Elke eerste zondag van augustus.
www.oudeambachten.nl
Gelderse Roos
Familiebedrijf dat zich bezig houdt met het vervaardigen van middeleeuwse kleding, schoenen, kostuums, hoofddeksels, tassen en accessoires uit de middeleeuwen.
www.gelderseroos.nl
Handgebakken Chips
Deze chips worden door boeren gebakken van hun eigen aardappelen.
www.ambachtelijkechips.nl
Resultaten: 12      Pagina: 1 

Zoeken.org is een zoeksite die speciaal is afgestemd op het Nederlandstalig internet. Nederlandstalige websites krijgen voorrang op deze site. Het is een startpagina met vele links over alle mogelijke onderwerpen. Deze onderwerpen zijn alfabetisch gerangschikt op de homepagina. Echter is het ook mogelijk een handige zoekbox te gebruiken. Daarin kan u verschillende zoektermen ingeven en zo zal het meest overeenstemmende resultaat bovenaan verschijnen. Nochtans is deze zoekgids verschillend van de andere, grote zoekmachines omdat de websites niet automatisch worden opgenomen maar ze worden elk afzonderlijk beoordeeld en manueel opgenomen. Bij dat proces worden de meest geschikte zoekwoorden toegekend aan de website. Op die manier proberen we een zoekgids te zijn die kwaliteitsresultaten biedt. We geloven dat er behoefte is aan een zoekmotor die op een alternatieve manier werkt. Deze site is reeds verschillende jaren online. Vroeger onder een verschillende domeinnaam. Er ontstonden echter onverwachte problemen waarop we niet verder willen ingaan. Daardoor zagen we ons genoodzaakt een nieuwe domeinnaam te nemen en een nieuwe start te nemen. We kozen voor de domeinnaam Zoeken.org omdat we de grootste startplaats willen zijn in Nederland. De domeinnaam in kwestie was echter niet vrij zodat we een overnameprijs moesten betalen. We nodigen elke webmaster uit ook zijn site toe te voegen. Dit kan via ons speciaal suggestieformulier waarnaar u bovenaan de pagina een link vindt. We nodigen ook elke bezoeker uit om de indexpagina van deze site in te stellen als startpagina. Op deze wijze kan u profiteren van ons werk telkens u uw webbrowser opent en zo kan u uw internetreis onmiddellijk beginnen met de beste zoekresultaten. Dit zal u veel tijd besparen. Geen andere zoeksite zal u nog nodig hebben. Een alternatief bestaat er ook in deze website toe te voegen aan uw favorieten. Dit alternatief raden we echter af omdat u na verloop van tijd de site zal vergeten te gebruiken. Tot slot rest ons nog u veel plezier te wensen bij het doorbladeren.