Meld je website aan op ZOEKEN.ORG Bekijk alle onderwerpen op ZOEKEN.ORG
startpagina

PAGINA'S

Appartement in Berlijn Prenzlauerberg
Appartement te huur in de bijzonder mooie wijk Prenzlauerberg vlakbij de kollwitzplatz. Het appartement ligt in de hippe buurt Prenzlauerberg, in het voormalige Oost-Berlijn.
www.appartement-berlin.nl
VvE beheerder ABON
ABON biedt een breed pakket aan diensten om het VvE-beheer voor Vereniging van Eigenaars te verzorgen.
www.abon-vve-beheer.nl
Luxe Appartementen Groningen
Te Huur: appartementen in Groningen sfeervol en compleet ingericht.
www.cityapartmentsluxe.nl
advertentie
Slapende VvE
Woont u in een appartement met een niet-actieve oftewel een slapnede VvE. Vraag dan hier de gratis e-mailcursus aan: Activeren van een VvE.
www.slapende-vve.nl
Handelsfonds
Verkoop van handelspanden, woonhuizen, appartementen, vakantieverblijven en buitverblijven.
www.handelsfonds.com
Makelaar Zuid-Frankrijk
Wij verkopen droomvilla's, appartementen en vakantiewoningen aan de Franse riviera.
www.azurvilla.nl
Vakantielokaties
Vakantie lokaties te huur aangeboden over de hele wereld. Meld ook uw vakantielokatie aan.
www.vakantielokaties.nl
Appartement Jesenius in Praag
Gezellig, net en betaalbaar appartement voor 4-6 personen gelegen in het centrum van Praag.
www.jesenius.nl
Vakantie op Terschelling
Luxe appartementen en bungalows op vakantie eiland Terschelling. Nabij Noordzeestrand, wad en Boschplaat.
www.vakantieterschelling.eu
advertentie
Alanya Makelaars
Bouwt en verkoopt villa's en appartementen in Alanya (Turkije) en omgeving.
www.alanyamakelaardij.com
1st Barcelona
Appartementen in Barcelona
www.1st-barcelona.com
Appartementen Benidorm
Appartementen te huur in Benidorm nabij het strand.
www.apartamentos-playa-benidorm.com
Resultaten: 13      Pagina: 1  2 

Zoeken.org is een zoeksite die speciaal is afgestemd op het Nederlandstalig internet. Nederlandstalige websites krijgen voorrang op deze site. Het is een startpagina met vele links over alle mogelijke onderwerpen. Deze onderwerpen zijn alfabetisch gerangschikt op de homepagina. Echter is het ook mogelijk een handige zoekbox te gebruiken. Daarin kan u verschillende zoektermen ingeven en zo zal het meest overeenstemmende resultaat bovenaan verschijnen. Nochtans is deze zoekgids verschillend van de andere, grote zoekmachines omdat de websites niet automatisch worden opgenomen maar ze worden elk afzonderlijk beoordeeld en manueel opgenomen. Bij dat proces worden de meest geschikte zoekwoorden toegekend aan de website. Op die manier proberen we een zoekgids te zijn die kwaliteitsresultaten biedt. We geloven dat er behoefte is aan een zoekmotor die op een alternatieve manier werkt. Deze site is reeds verschillende jaren online. Vroeger onder een verschillende domeinnaam. Er ontstonden echter onverwachte problemen waarop we niet verder willen ingaan. Daardoor zagen we ons genoodzaakt een nieuwe domeinnaam te nemen en een nieuwe start te nemen. We kozen voor de domeinnaam Zoeken.org omdat we de grootste startplaats willen zijn in Nederland. De domeinnaam in kwestie was echter niet vrij zodat we een overnameprijs moesten betalen. We nodigen elke webmaster uit ook zijn site toe te voegen. Dit kan via ons speciaal suggestieformulier waarnaar u bovenaan de pagina een link vindt. We nodigen ook elke bezoeker uit om de indexpagina van deze site in te stellen als startpagina. Op deze wijze kan u profiteren van ons werk telkens u uw webbrowser opent en zo kan u uw internetreis onmiddellijk beginnen met de beste zoekresultaten. Dit zal u veel tijd besparen. Geen andere zoeksite zal u nog nodig hebben. Een alternatief bestaat er ook in deze website toe te voegen aan uw favorieten. Dit alternatief raden we echter af omdat u na verloop van tijd de site zal vergeten te gebruiken. Tot slot rest ons nog u veel plezier te wensen bij het doorbladeren.