Meld je website aan op ZOEKEN.ORG Bekijk alle onderwerpen op ZOEKEN.ORG
startpagina

PAGINA'S

Babypret
Informatie over alles wat met zwangerschap te maken heeft.
www.babypret.net
Babysit.nl
Trefpunt voor de ouders en de oppas.
www.babysit.nl
Kindernamen
Zoek uit meer dan 30.000 kindernamen voor jongens en meisjes.
www.kindernamen.nl
advertentie
Kijk Onze Baby
Een eigen website voor je baby: de ideale manier om je baby aan de buitenwereld voor te stellen.
www.kijkonzebaby.nl
Mama en Zo
Alles over zwangerschap, moederschap en je baby.
www.mamaenzo.nl
Babylifestyle
Ouders en aanstaande ouders kunnen hier terecht voor alles omtrent de baby.
www.babylifestyleshop.nl
Borisa Babyschoenen
Borisa heeft vele leuke babyschoenen, loopschoentjes, babyslofjes voor baby's van 0 tot en met 24 maanden. Alle babyschoentjes en babyslofjes zijn gemaakt van echt leer. Een natuurlijk product wat goed ventileert.
www.borisa.nl
Babynamengids
De leukste babynamen hebben wij voor je uitgezocht. Bekijk ons overzicht van duizenden jongensnamen en meisjesnamen.
www.babynamengids.nl
De Trappelzak
Online babywinkel verkoopt de merken: koeka, bacladi, esthex, wanju, little company. Kostenloze verzending en lage prijzen.
www.trappelzak.nl
advertentie
Bloze Kriekske Babydragers
Bloze Kriekske verkoopt leuke babdyragers. Niet alleen comfortabel maar ook nog trendy.
www.blozekriekske.nl
Babykunst
Originele kraammanden en taarten. Daarnaast schildering van geboortekaartjes en unieke raamdecoratie naar wens.
www.babykunst.nl
Babyplaats
Op Babyplaats etaleren 100 webshops 1000 en 1 producten voor u. Een shop walhalla voor alle mama’s en papa’s.
www.babyplaats.nl
Resultaten: 27      Pagina: 1  2  3 

Zoeken.org is een zoeksite die speciaal is afgestemd op het Nederlandstalig internet. Nederlandstalige websites krijgen voorrang op deze site. Het is een startpagina met vele links over alle mogelijke onderwerpen. Deze onderwerpen zijn alfabetisch gerangschikt op de homepagina. Echter is het ook mogelijk een handige zoekbox te gebruiken. Daarin kan u verschillende zoektermen ingeven en zo zal het meest overeenstemmende resultaat bovenaan verschijnen. Nochtans is deze zoekgids verschillend van de andere, grote zoekmachines omdat de websites niet automatisch worden opgenomen maar ze worden elk afzonderlijk beoordeeld en manueel opgenomen. Bij dat proces worden de meest geschikte zoekwoorden toegekend aan de website. Op die manier proberen we een zoekgids te zijn die kwaliteitsresultaten biedt. We geloven dat er behoefte is aan een zoekmotor die op een alternatieve manier werkt. Deze site is reeds verschillende jaren online. Vroeger onder een verschillende domeinnaam. Er ontstonden echter onverwachte problemen waarop we niet verder willen ingaan. Daardoor zagen we ons genoodzaakt een nieuwe domeinnaam te nemen en een nieuwe start te nemen. We kozen voor de domeinnaam Zoeken.org omdat we de grootste startplaats willen zijn in Nederland. De domeinnaam in kwestie was echter niet vrij zodat we een overnameprijs moesten betalen. We nodigen elke webmaster uit ook zijn site toe te voegen. Dit kan via ons speciaal suggestieformulier waarnaar u bovenaan de pagina een link vindt. We nodigen ook elke bezoeker uit om de indexpagina van deze site in te stellen als startpagina. Op deze wijze kan u profiteren van ons werk telkens u uw webbrowser opent en zo kan u uw internetreis onmiddellijk beginnen met de beste zoekresultaten. Dit zal u veel tijd besparen. Geen andere zoeksite zal u nog nodig hebben. Een alternatief bestaat er ook in deze website toe te voegen aan uw favorieten. Dit alternatief raden we echter af omdat u na verloop van tijd de site zal vergeten te gebruiken. Tot slot rest ons nog u veel plezier te wensen bij het doorbladeren.