Meld je website aan op ZOEKEN.ORG Bekijk alle onderwerpen op ZOEKEN.ORG
startpagina

PAGINA'S

Goedkoopste Babykleding
Babykleding t/m maat 98. Nieuw en outletkleding tegen scherpe prijzen. Alle bestellingen worden kostenloos verzonden.
www.goedkoopstebabykleding.nl
Vanelli Kinderkleding
Webwinkel met de aller-leukste kinderkleding snel-veilig gemakkelijk en voordelig. Bij ons kunt u terecht voor leuke, stoere, hippe kinderkleding en babykleding van 0 t/m 16 jaar.
www.vanelli.nl
Gewoon Te Leuk
Babykleding en kinderkleding. Betaalbare kleertjes en kleurrijke slabbetjes. Gebreide vestjes en leren schoentjes. Handgemaakt in Nederland of ge´mporteerd uit o.a. Zuid-Afrika.
www.gewoonteleuk.nl
advertentie
Ukke-Pukkies
Voor de mooiste kleertjes, grappigste gadges en leukste speelgoed kom je naar deze site. Speciaal voor baby's, peuters, kleuters en kids.
www.ukke-pukkies.nl
Deugniet Kinderkleding Utrecht
Alleen merk-kinderkleding bij Deugniet zowel nieuw (outlet) als 2e-hands kleertjes.
www.deugniet-utrecht.nl
Alles voor Koters
De webwinkel voor leuke, lieve, stoere, hippe baby en kinder merkkleding van zowel de outlet als de nieuwe collectie van o.m. VinRose, Schoeffies, Imps & Elfs en vele andere merken.
www.allesvoorkoters.nl
Kids-n-Zo Babykleding
Kids-n-Zo is een webwinkel voor baby en kinderkleding. Een site waar het niet gaat om de merken, maar waar kwaliteit en betaalbaarheid voorop staan.
www.kidsnzo.nl
Spettertjes Baby- en Kinderkleding
Spettertjes groots assortiment baby- en kinderkleding.
www.spettertjes-kinderkleding.nl
Kinderwebwinkel Abmri
Verkoop van leuke, betaalbare 2dehands baby- en kinderkleding.
www.ambri.nl
advertentie
Kiddiestyle
Kinderkleding van bekende merken tegen aantrekkelijke prijzen.
www.kiddiestyle.nl
Oliebeestje.nl
Levert babykleding, kraamkado's en speelgoed.
www.oliebeestje.nl
MooieMerken.nl
Exclusieve kinderkleding van topmerken.
www.mooiemerken.nl
Resultaten: 21      Pagina: 1  2 

Zoeken.org is een zoeksite die speciaal is afgestemd op het Nederlandstalig internet. Nederlandstalige websites krijgen voorrang op deze site. Het is een startpagina met vele links over alle mogelijke onderwerpen. Deze onderwerpen zijn alfabetisch gerangschikt op de homepagina. Echter is het ook mogelijk een handige zoekbox te gebruiken. Daarin kan u verschillende zoektermen ingeven en zo zal het meest overeenstemmende resultaat bovenaan verschijnen. Nochtans is deze zoekgids verschillend van de andere, grote zoekmachines omdat de websites niet automatisch worden opgenomen maar ze worden elk afzonderlijk beoordeeld en manueel opgenomen. Bij dat proces worden de meest geschikte zoekwoorden toegekend aan de website. Op die manier proberen we een zoekgids te zijn die kwaliteitsresultaten biedt. We geloven dat er behoefte is aan een zoekmotor die op een alternatieve manier werkt. Deze site is reeds verschillende jaren online. Vroeger onder een verschillende domeinnaam. Er ontstonden echter onverwachte problemen waarop we niet verder willen ingaan. Daardoor zagen we ons genoodzaakt een nieuwe domeinnaam te nemen en een nieuwe start te nemen. We kozen voor de domeinnaam Zoeken.org omdat we de grootste startplaats willen zijn in Nederland. De domeinnaam in kwestie was echter niet vrij zodat we een overnameprijs moesten betalen. We nodigen elke webmaster uit ook zijn site toe te voegen. Dit kan via ons speciaal suggestieformulier waarnaar u bovenaan de pagina een link vindt. We nodigen ook elke bezoeker uit om de indexpagina van deze site in te stellen als startpagina. Op deze wijze kan u profiteren van ons werk telkens u uw webbrowser opent en zo kan u uw internetreis onmiddellijk beginnen met de beste zoekresultaten. Dit zal u veel tijd besparen. Geen andere zoeksite zal u nog nodig hebben. Een alternatief bestaat er ook in deze website toe te voegen aan uw favorieten. Dit alternatief raden we echter af omdat u na verloop van tijd de site zal vergeten te gebruiken. Tot slot rest ons nog u veel plezier te wensen bij het doorbladeren.