Meld je website aan op ZOEKEN.ORG Bekijk alle onderwerpen op ZOEKEN.ORG
startpagina

PAGINA'S

Coverbands.info
Verzamelsite voor coverbands. Zoek of registreer hier uw band.
www.coverbands.info
Artiestenweb.nl
Voor alle gelegenheden vindt u hier snel artiesten.
www.artiestenweb.nl
Full Circle
De allroundband van Nederland voor al uw feesten en partijen.
www.bandfullcircle.nl
advertentie
Feestband k-BENG
Coverband k-BENG is de aanstormende live party act en swingt met snel toenemende populariteit over de Nederlandse feestpodia.
www.k-beng.nl
Day Out feestband
Website van de Utrechtse feestband Day Out. Day Out is een zeskoppige jonge en dynamische feestband die garant staat voor een bruisend feest. Day Out heeft een repertoire met een mix van pop en rock, nederlandstalig en funk feestnummers.
www.dayoutcoverband.nl
Jazz Trio JazzTraffic
JazzTraffic verzorgt live jazz voor receptie en diner. De site bevat muziekdemo's, video's, foto's en meer dan 150 artikelen over jazz.
www.jazztraffic.nl
Shelter Rockband
Rockband opgericht in 2004 door muzikanten die hun sporen reeds eerder hebben verdiend.
www.shelter-rocks.nl
Coollive Partyband
Coverband, professioneel en swingend die elke feestelijke gelegenheid tot een succes weet te maken. Coollive heeft een breed repertoire.
www.coollive.nl
Hooverphonic
OfficiŽle Hooverphonic webstek.
www.hooverphonic.com
advertentie
Sisteract
De site van de nederlandse band Sister Act met eigen nummers en covers van disco tot hardrock, garant voor een feestavond.
www.sisteract.nl
HeadTricks Culemborg
Deze band speelt verschillende soorten blues (uit Culemborg).
www.headtricks.nl
Candeda
Allround coverband met een programma van salsa en dance classics tot nederpop.
www.latin-soul-band.nl
Resultaten: 28      Pagina: 1  2  3 

Zoeken.org is een zoeksite die speciaal is afgestemd op het Nederlandstalig internet. Nederlandstalige websites krijgen voorrang op deze site. Het is een startpagina met vele links over alle mogelijke onderwerpen. Deze onderwerpen zijn alfabetisch gerangschikt op de homepagina. Echter is het ook mogelijk een handige zoekbox te gebruiken. Daarin kan u verschillende zoektermen ingeven en zo zal het meest overeenstemmende resultaat bovenaan verschijnen. Nochtans is deze zoekgids verschillend van de andere, grote zoekmachines omdat de websites niet automatisch worden opgenomen maar ze worden elk afzonderlijk beoordeeld en manueel opgenomen. Bij dat proces worden de meest geschikte zoekwoorden toegekend aan de website. Op die manier proberen we een zoekgids te zijn die kwaliteitsresultaten biedt. We geloven dat er behoefte is aan een zoekmotor die op een alternatieve manier werkt. Deze site is reeds verschillende jaren online. Vroeger onder een verschillende domeinnaam. Er ontstonden echter onverwachte problemen waarop we niet verder willen ingaan. Daardoor zagen we ons genoodzaakt een nieuwe domeinnaam te nemen en een nieuwe start te nemen. We kozen voor de domeinnaam Zoeken.org omdat we de grootste startplaats willen zijn in Nederland. De domeinnaam in kwestie was echter niet vrij zodat we een overnameprijs moesten betalen. We nodigen elke webmaster uit ook zijn site toe te voegen. Dit kan via ons speciaal suggestieformulier waarnaar u bovenaan de pagina een link vindt. We nodigen ook elke bezoeker uit om de indexpagina van deze site in te stellen als startpagina. Op deze wijze kan u profiteren van ons werk telkens u uw webbrowser opent en zo kan u uw internetreis onmiddellijk beginnen met de beste zoekresultaten. Dit zal u veel tijd besparen. Geen andere zoeksite zal u nog nodig hebben. Een alternatief bestaat er ook in deze website toe te voegen aan uw favorieten. Dit alternatief raden we echter af omdat u na verloop van tijd de site zal vergeten te gebruiken. Tot slot rest ons nog u veel plezier te wensen bij het doorbladeren.