Meld je website aan op ZOEKEN.ORG Bekijk alle onderwerpen op ZOEKEN.ORG
startpagina

PAGINA'S

Adressenbestand
Hier kan u adressenbestanden vinden van mogelijke prospecten.
www.dataprospector.nl/adressenbestand/
JWG: administratiekantoor Zeeland
JWG is een administratiekantoor in Goes, provincie Zeeland. JWG Administraties is o.a. gespecialiseerd in loonadministratie, belastingaangiftes, jaarrekeningen en bedrijfsadvies.
www.jwg.nl
BBC Bedrijfsadvies
Bedrijfsadvies, juridisch advies en ict gerelateerde diensten voor het MKB.
www.bronkhorstbijlsma.nl
advertentie
Rodenburg BedrijfsAdvies
RBA geeft bedrijfseconomische trainingen en adviezen en helpt door haar ondernemersspreekuur de ondernemer bij het vinden van de juiste specialist.
www.rba-bedrijfsadvies.nl
Conatum
Adviseurs in strategie trajecten, koop- en verkoop van bedrijven en bedrijfsverzekeringen.
www.conatum.nl
Bedrijfsadvies Info
Bedrijfsadvies-info.nl geeft een zo compleet mogelijk overzicht van bedrijfsadviseurs in Nederland.
www.bedrijfsadvies-info.nl
Ingenium
Ingenium Bedrijfsadvies, Visie in kwaliteit, arbo en milieu.
www.ingeniumbedrijfsadvies.nl
Stichting bedrijfsadvies
Advies en ondersteuning voor ondernemers over alle wet en regelgeving die samenhangt met milieu, arbeidsomstandigheden en kwaliteit.
www.stbedrijfsadvies.nl
Molenkamp
Adviseert en bemiddelt bij fusies en overnames van ondernemingen in het midden- en kleinbedrijf.
www.molenkampbedrijfsadvies.nl
advertentie
Witteman
Witteman Bedrijfsadvies b.v. is een klein organisatie-adviesbureau. Wij zijn gespecialiseerd in het begeleiden van bedrijven bij het invoeren van management-systemen.
www.witteman.nl
TVM
FinanciŽle begeleiding bij investeringen en financieringsbehoeftes van bedrijven. Haalbaarheidsrapporten en overname begeleiding.
www.tvmbedrijfsadvies.nl
Awake Advies
De diensten die Awake voor u kan verrichten bestaan onder andere uit het maken van een ondernemingsplan, marketingplan, concurrentieanalyse, kwaliteitsaudits,...
www.awake-advies.nl
Resultaten: 18      Pagina: 1  2 

Zoeken.org is een zoeksite die speciaal is afgestemd op het Nederlandstalig internet. Nederlandstalige websites krijgen voorrang op deze site. Het is een startpagina met vele links over alle mogelijke onderwerpen. Deze onderwerpen zijn alfabetisch gerangschikt op de homepagina. Echter is het ook mogelijk een handige zoekbox te gebruiken. Daarin kan u verschillende zoektermen ingeven en zo zal het meest overeenstemmende resultaat bovenaan verschijnen. Nochtans is deze zoekgids verschillend van de andere, grote zoekmachines omdat de websites niet automatisch worden opgenomen maar ze worden elk afzonderlijk beoordeeld en manueel opgenomen. Bij dat proces worden de meest geschikte zoekwoorden toegekend aan de website. Op die manier proberen we een zoekgids te zijn die kwaliteitsresultaten biedt. We geloven dat er behoefte is aan een zoekmotor die op een alternatieve manier werkt. Deze site is reeds verschillende jaren online. Vroeger onder een verschillende domeinnaam. Er ontstonden echter onverwachte problemen waarop we niet verder willen ingaan. Daardoor zagen we ons genoodzaakt een nieuwe domeinnaam te nemen en een nieuwe start te nemen. We kozen voor de domeinnaam Zoeken.org omdat we de grootste startplaats willen zijn in Nederland. De domeinnaam in kwestie was echter niet vrij zodat we een overnameprijs moesten betalen. We nodigen elke webmaster uit ook zijn site toe te voegen. Dit kan via ons speciaal suggestieformulier waarnaar u bovenaan de pagina een link vindt. We nodigen ook elke bezoeker uit om de indexpagina van deze site in te stellen als startpagina. Op deze wijze kan u profiteren van ons werk telkens u uw webbrowser opent en zo kan u uw internetreis onmiddellijk beginnen met de beste zoekresultaten. Dit zal u veel tijd besparen. Geen andere zoeksite zal u nog nodig hebben. Een alternatief bestaat er ook in deze website toe te voegen aan uw favorieten. Dit alternatief raden we echter af omdat u na verloop van tijd de site zal vergeten te gebruiken. Tot slot rest ons nog u veel plezier te wensen bij het doorbladeren.