Meld je website aan op ZOEKEN.ORG Bekijk alle onderwerpen op ZOEKEN.ORG
startpagina

PAGINA'S

JWG: administratiekantoor Zeeland
JWG is een administratiekantoor in Goes, provincie Zeeland. JWG Administraties is o.a. gespecialiseerd in loonadministratie, belastingaangiftes, jaarrekeningen en bedrijfsadvies.
www.jwg.nl
Stichting Niba
Branche organisatie voor administratiekantoren, belasting- en bedrijfsadviseurs Met informatie over de diensten en cursussen.
www.stichtingniba.nl
Belasting & Doune museum
Informatie over collectie, reguliere en educatieve exposities. Met adresgegevens en agenda.
www.belasting-douanemus.nl
advertentie
Janssen Belastingadvies
Janssen Belastingadvies helpt u om verstandig met uw aangiften om te gaan. We verstrekken fiscale adviezen en verzorgen belastingaangiften voor particulieren en ondernemers.
www.janssenbelastingadvies.nl
Belastingen
Online belastinginformatie voor particulieren en ondernemers.
www.belastingen.nl
Professor fiscus
Professor fiscus, de fiscale partner voor de particulier: belasting aangifte, kinderopvangtoeslag, huurtoeslag en zorgtoeslag.
www.professorfiscus.nl
Actium
Uw betrouwbare partner voor administratie en belastingsadvies.
www.actium.nl
Autobelasting
Alle informatie rondom uw auto en de nederlandse belastingen.
www.autobelastingen.nl
Belasting zaken
Belastingzaken.nl is het online archief van het magazine Belastingzaken.
belastingzaken.sdu.nl
advertentie
Le Bon Conseil
Administratiekantoor Le Bon Conseil in Papendrecht voor uw boekhouding, belastingadvies en aangiftes voor MKB en ZZP-ers.
www.bonconseil.nl
J. G. Bronkhorst
Belasting- en administratiekantoor met contactgegevens en informatie over de werkzaamheden.
www.jgbronkhorst.nl
Fiscoop
Fiscoop verzorgt jaarlijks voor duizenden mensen de aangifte inkomstenbelasting. In een van de Fiscoop-winkels met de voordelige Belasting-Envelop of wij helpen u thuis met de belastingaangifte.
www.fiscoop.nl
Resultaten: 13      Pagina: 1  2 

Zoeken.org is een zoeksite die speciaal is afgestemd op het Nederlandstalig internet. Nederlandstalige websites krijgen voorrang op deze site. Het is een startpagina met vele links over alle mogelijke onderwerpen. Deze onderwerpen zijn alfabetisch gerangschikt op de homepagina. Echter is het ook mogelijk een handige zoekbox te gebruiken. Daarin kan u verschillende zoektermen ingeven en zo zal het meest overeenstemmende resultaat bovenaan verschijnen. Nochtans is deze zoekgids verschillend van de andere, grote zoekmachines omdat de websites niet automatisch worden opgenomen maar ze worden elk afzonderlijk beoordeeld en manueel opgenomen. Bij dat proces worden de meest geschikte zoekwoorden toegekend aan de website. Op die manier proberen we een zoekgids te zijn die kwaliteitsresultaten biedt. We geloven dat er behoefte is aan een zoekmotor die op een alternatieve manier werkt. Deze site is reeds verschillende jaren online. Vroeger onder een verschillende domeinnaam. Er ontstonden echter onverwachte problemen waarop we niet verder willen ingaan. Daardoor zagen we ons genoodzaakt een nieuwe domeinnaam te nemen en een nieuwe start te nemen. We kozen voor de domeinnaam Zoeken.org omdat we de grootste startplaats willen zijn in Nederland. De domeinnaam in kwestie was echter niet vrij zodat we een overnameprijs moesten betalen. We nodigen elke webmaster uit ook zijn site toe te voegen. Dit kan via ons speciaal suggestieformulier waarnaar u bovenaan de pagina een link vindt. We nodigen ook elke bezoeker uit om de indexpagina van deze site in te stellen als startpagina. Op deze wijze kan u profiteren van ons werk telkens u uw webbrowser opent en zo kan u uw internetreis onmiddellijk beginnen met de beste zoekresultaten. Dit zal u veel tijd besparen. Geen andere zoeksite zal u nog nodig hebben. Een alternatief bestaat er ook in deze website toe te voegen aan uw favorieten. Dit alternatief raden we echter af omdat u na verloop van tijd de site zal vergeten te gebruiken. Tot slot rest ons nog u veel plezier te wensen bij het doorbladeren.