Meld je website aan op ZOEKEN.ORG Bekijk alle onderwerpen op ZOEKEN.ORG
startpagina

PAGINA'S

Beursgorilla
Omdat geld best leuk kan zijn: beurssite met AEX koersen, bedrijfsnieuws, colums en beleggingsadvies.
www.beursgorilla.nl
IEX
FinanciŽle site met adviezen en nieuws.
www.iex.nl
BeursXL
FinanciŽle portal voor beleggers met beursnieuws, koersen en informatie over hypotheken.
www.beursxl.nl
advertentie
AEX Adviseur
Gratis AEX analyses, nieuwsbrief, grafieken en beurstips.
www.aexadviseur.nl
Beursbulletin
Financieel advies om te beleggen in aandelen.
www.beursbulletin.nl
Beleggen met Kennis
Beleggen met kennis voor beginnende en gevorderde beleggers.
www.beleggenmetkennis.nl
Een Goede Belegging
Actueel beursnieuws direct op uw scherm. Beleggingstips en beleggingscursussen voor beleggers.
www.eengoedebelegging.nl
Tipbelegger
Dagtip voor beleggers.
www.tipbelegger.nl
Growing Capital
Onafhankelijk beleggersblad met een echte aandelenportefeuille die de beursindexen klopt. Eegelijk rendement, weinig transacties en berekend risico.
www.growingcapital.be
advertentie
Ecodirect - Ethisch beleggen
Beleg geld in bossen en haal een rendement van 10%.
www.ecodirect.nl
Tips om te geld te lenen
Biedt u een overzicht van kredietverstrekkers voor nieuwe en bestaande leningen. Alle belangrijke aanbieders met lage rentes.
www.geld-krediet.nl
DaxWizard
Opties en futures op Eurex: DAX, EuroStoxx50 en Bund.
www.daxwizard.com
Resultaten: 13      Pagina: 1  2 

Zoeken.org is een zoeksite die speciaal is afgestemd op het Nederlandstalig internet. Nederlandstalige websites krijgen voorrang op deze site. Het is een startpagina met vele links over alle mogelijke onderwerpen. Deze onderwerpen zijn alfabetisch gerangschikt op de homepagina. Echter is het ook mogelijk een handige zoekbox te gebruiken. Daarin kan u verschillende zoektermen ingeven en zo zal het meest overeenstemmende resultaat bovenaan verschijnen. Nochtans is deze zoekgids verschillend van de andere, grote zoekmachines omdat de websites niet automatisch worden opgenomen maar ze worden elk afzonderlijk beoordeeld en manueel opgenomen. Bij dat proces worden de meest geschikte zoekwoorden toegekend aan de website. Op die manier proberen we een zoekgids te zijn die kwaliteitsresultaten biedt. We geloven dat er behoefte is aan een zoekmotor die op een alternatieve manier werkt. Deze site is reeds verschillende jaren online. Vroeger onder een verschillende domeinnaam. Er ontstonden echter onverwachte problemen waarop we niet verder willen ingaan. Daardoor zagen we ons genoodzaakt een nieuwe domeinnaam te nemen en een nieuwe start te nemen. We kozen voor de domeinnaam Zoeken.org omdat we de grootste startplaats willen zijn in Nederland. De domeinnaam in kwestie was echter niet vrij zodat we een overnameprijs moesten betalen. We nodigen elke webmaster uit ook zijn site toe te voegen. Dit kan via ons speciaal suggestieformulier waarnaar u bovenaan de pagina een link vindt. We nodigen ook elke bezoeker uit om de indexpagina van deze site in te stellen als startpagina. Op deze wijze kan u profiteren van ons werk telkens u uw webbrowser opent en zo kan u uw internetreis onmiddellijk beginnen met de beste zoekresultaten. Dit zal u veel tijd besparen. Geen andere zoeksite zal u nog nodig hebben. Een alternatief bestaat er ook in deze website toe te voegen aan uw favorieten. Dit alternatief raden we echter af omdat u na verloop van tijd de site zal vergeten te gebruiken. Tot slot rest ons nog u veel plezier te wensen bij het doorbladeren.