Meld je website aan op ZOEKEN.ORG Bekijk alle onderwerpen op ZOEKEN.ORG
startpagina

PAGINA'S

1000 Bloemen
Internationale levering van bloemen door bloemisten.
www.1000bloemen.com
ABC Bloemen
Een boeket versturen met ABC-Bloemen is eenvoudig en snel.
www.abc-bloemen.com
Bloemenwinkels Online
Informatie om te beslissen welke bloemen je nu het beste kunt verzenden. Als je geen tijd hebt om naar je lokale bloemist te gaan, dan is het verzenden van bloemen via internet een prima alternatief.
www.bloemenwinkelsonline.nl
advertentie
Regiobloemist
Online bloemenwinkel en bloemisten zoekmachine.
www.regiobloemist.nl
AAbloemist
Bloemist voor het leveren en bezorgen van alle soorten bloemwerken in de regio Zwolle. Voor 15:00 uur besteld in de webshop, is dezelfde dag bezorgd. Voor bruids- en rouwwerk werken wij veelal op afspraak.
www.aabloemist.nl
Arena Bloemen
Wij bezorgen gratis de mooiste bloemen in heel Nederland.
www.arenabloemen.nl
Bloemen Bezorgen
Bloemen en cadeaus bezorgd door heel Nederland, makkelijk bestellen zonder inschrijven.
www.debloemist.nl
Rouwboeket Bestellen
De rouwwerkspecialist verzorgt door heel Nederland rouwboeketten en rouwstukken. Een eenvoudige afscheidsgroet behoort tot n van de vele mogelijkheden.
www.rouwwerkspecialist.nl
Euroflorist
Toon uw waardering voor iemand Nog vandaag, met bloemen
www.euroflorist.nl
advertentie
Business Bloemist
Deze site inviteert u graag gebruik te maken van hun duizend-en-een bloemrijke ideen. Want bloemen houden van mensen.
www.businessbloemist.nl
Florabiz
Gespecialiseerd in het leveren van bloemen en planten voor de zakelijke markt.
www.florabiz.nl
Bloemistengroep
Wij bezorgen uw bloemen en cadeaus door heel Nederland.
www.bloemistengroep.nl
Resultaten: 13      Pagina: 1  2 

Zoeken.org is een zoeksite die speciaal is afgestemd op het Nederlandstalig internet. Nederlandstalige websites krijgen voorrang op deze site. Het is een startpagina met vele links over alle mogelijke onderwerpen. Deze onderwerpen zijn alfabetisch gerangschikt op de homepagina. Echter is het ook mogelijk een handige zoekbox te gebruiken. Daarin kan u verschillende zoektermen ingeven en zo zal het meest overeenstemmende resultaat bovenaan verschijnen. Nochtans is deze zoekgids verschillend van de andere, grote zoekmachines omdat de websites niet automatisch worden opgenomen maar ze worden elk afzonderlijk beoordeeld en manueel opgenomen. Bij dat proces worden de meest geschikte zoekwoorden toegekend aan de website. Op die manier proberen we een zoekgids te zijn die kwaliteitsresultaten biedt. We geloven dat er behoefte is aan een zoekmotor die op een alternatieve manier werkt. Deze site is reeds verschillende jaren online. Vroeger onder een verschillende domeinnaam. Er ontstonden echter onverwachte problemen waarop we niet verder willen ingaan. Daardoor zagen we ons genoodzaakt een nieuwe domeinnaam te nemen en een nieuwe start te nemen. We kozen voor de domeinnaam Zoeken.org omdat we de grootste startplaats willen zijn in Nederland. De domeinnaam in kwestie was echter niet vrij zodat we een overnameprijs moesten betalen. We nodigen elke webmaster uit ook zijn site toe te voegen. Dit kan via ons speciaal suggestieformulier waarnaar u bovenaan de pagina een link vindt. We nodigen ook elke bezoeker uit om de indexpagina van deze site in te stellen als startpagina. Op deze wijze kan u profiteren van ons werk telkens u uw webbrowser opent en zo kan u uw internetreis onmiddellijk beginnen met de beste zoekresultaten. Dit zal u veel tijd besparen. Geen andere zoeksite zal u nog nodig hebben. Een alternatief bestaat er ook in deze website toe te voegen aan uw favorieten. Dit alternatief raden we echter af omdat u na verloop van tijd de site zal vergeten te gebruiken. Tot slot rest ons nog u veel plezier te wensen bij het doorbladeren.