Meld je website aan op ZOEKEN.ORG Bekijk alle onderwerpen op ZOEKEN.ORG
startpagina

PAGINA'S

TypePad
De belangrijkste blogdienst voor professionals en biedt onderdak aan vele van de meest populaire blogs ter wereld, naast een boel bedrijfswebsites.
www.typepad.nl
Active 24
Maak anderen deelgenoot van uw ideeŽn, dromen en verhalen op internet. In tekst, geluid, beeld of video. Op uw eigen website.
www.active24.nl
Pimp Blog
Gratis je eigen Blog maken. Je verhalen en ideeŽn delen. Zonder html kennis je eigen Weblog.
www.pimpblog.nl
advertentie
Blogsnel
Maak gratis, simpel en snel je eigen blog.
www.blogsnel.nl
Nederlandse blog index
Gratis Blog Index Voor Nederlandse Blogs. Meld Je Blog Gratis Aan!
www.blindex.nl
Video Blog
Maak je eigen videoboodschap(pen) en zet deze op je eigen video blog website en stuur deze naar je vrienden! Dat is een videoblog!
www.videoblog.nl
Blog Eiland
Een gratis weblog maken doe je snel op Blogeiland.nl. Zet binnen enkele minuten je eigen blog online en vertel het de rest van de wereld!
www.blogeiland.nl
Blogshot
Je eigen gratis weblog! super simpel zonder kenis van html of wat dan ook. Echt helemaal gratis je eigen weblog blog website fotoalbum!
www.blogshot.nl
Loggy
Loggy! is de snelst groeiende weblog site van Nederland! Je meldt je gratis aan, geen reclame en volledig de vrije hand qua ontwerpen!
www.loggy.nl
advertentie
Bloggers
Maak gratis je eigen weblog. Inclusief 1 MB ruimte voor foto's
www.bloggers.nl/l
Resultaten: 10      Pagina: 1 

Zoeken.org is een zoeksite die speciaal is afgestemd op het Nederlandstalig internet. Nederlandstalige websites krijgen voorrang op deze site. Het is een startpagina met vele links over alle mogelijke onderwerpen. Deze onderwerpen zijn alfabetisch gerangschikt op de homepagina. Echter is het ook mogelijk een handige zoekbox te gebruiken. Daarin kan u verschillende zoektermen ingeven en zo zal het meest overeenstemmende resultaat bovenaan verschijnen. Nochtans is deze zoekgids verschillend van de andere, grote zoekmachines omdat de websites niet automatisch worden opgenomen maar ze worden elk afzonderlijk beoordeeld en manueel opgenomen. Bij dat proces worden de meest geschikte zoekwoorden toegekend aan de website. Op die manier proberen we een zoekgids te zijn die kwaliteitsresultaten biedt. We geloven dat er behoefte is aan een zoekmotor die op een alternatieve manier werkt. Deze site is reeds verschillende jaren online. Vroeger onder een verschillende domeinnaam. Er ontstonden echter onverwachte problemen waarop we niet verder willen ingaan. Daardoor zagen we ons genoodzaakt een nieuwe domeinnaam te nemen en een nieuwe start te nemen. We kozen voor de domeinnaam Zoeken.org omdat we de grootste startplaats willen zijn in Nederland. De domeinnaam in kwestie was echter niet vrij zodat we een overnameprijs moesten betalen. We nodigen elke webmaster uit ook zijn site toe te voegen. Dit kan via ons speciaal suggestieformulier waarnaar u bovenaan de pagina een link vindt. We nodigen ook elke bezoeker uit om de indexpagina van deze site in te stellen als startpagina. Op deze wijze kan u profiteren van ons werk telkens u uw webbrowser opent en zo kan u uw internetreis onmiddellijk beginnen met de beste zoekresultaten. Dit zal u veel tijd besparen. Geen andere zoeksite zal u nog nodig hebben. Een alternatief bestaat er ook in deze website toe te voegen aan uw favorieten. Dit alternatief raden we echter af omdat u na verloop van tijd de site zal vergeten te gebruiken. Tot slot rest ons nog u veel plezier te wensen bij het doorbladeren.