Meld je website aan op ZOEKEN.ORG Bekijk alle onderwerpen op ZOEKEN.ORG
startpagina

PAGINA'S

Boekhouder vinden
Alle boekhouders uit Nederland verzameld op een site.
www.boekhoudervinden.nl
ZZP Dienstverlening
ZZP Dienstverlening. Wij zijn een administratiekantoor en boekhouder voor zzp'ers. Wij doen aan bedrijfsadministratie, voor zzp boekhouder en doen boekhouding voor eenmanszaken.
www.zzpd.nl
Kohsar Administratie
Kohsar administratie en belastingzaken levert administratieve diensten voor midden-kleinbedrijf. We dragen graag zorg voor al de administratieve en boekhoudkundige activiteiten binnen uw bedrijf.
www.kohsaradministratie.nl
advertentie
Boekhouder specialisten
Als boekhouders is nze doelstelling het ondernemerschap en de onderneming van onze klanten fiscaal en economisch zo aantrekkelijk mogelijk maken.
www.noordzij-fab.nl
Goedkope boekhouder
De goedkoopste boekhouder in Nederland. Met meer dan 3.600 tevreden klanten.
www.goedkopeboekhouder.nl
Boekhouder nodig
Boekhouder voor zelfstandigen. Vaste prijs, kwaliteit en service
www.result.nl
Boekhouder Haarlem
Als u een startende ondernemer bent,kijkt de fiscus naar een aantal belangrijke zaken. Een goede boekhouder kan U daarbij Helpen.
www.decib.nl
Boekhouder Den Haag
Wij zijn uw boekhouder in Den Haag voor het verzorgen van uw financiŽle administratie en uw loonadministratie.
www.adminaccount.nl
Boekhouder gezocht
Wie is een goede boekhouder? Welk administratiekantoor voldoet aan uw wensen? Als ondernemer is het niet eenvoudig om de juiste keuze te maken.
www.boekhouder-zoeken.nl
advertentie
0900 Boekhouder
Een boekhouder verwerkt niet alleen uw schoenendoos met BTW-bonnetjes. Sterker nog, het echte werk van een boekhouder begint na de administratie.
www.0900boekhouder.nl
Le Bon Conseil
Administratiekantoor Le Bon Conseil in Papendrecht voor uw boekhouding, belastingadvies en aangiftes voor MKB en ZZP-ers.
www.bonconseil.nl
LBB Consultancy
Administratie en boekhoudkantoor voor particulieren en het MKB in Almere.
www.lbb-consultancy.nl
Resultaten: 14      Pagina: 1  2 

Zoeken.org is een zoeksite die speciaal is afgestemd op het Nederlandstalig internet. Nederlandstalige websites krijgen voorrang op deze site. Het is een startpagina met vele links over alle mogelijke onderwerpen. Deze onderwerpen zijn alfabetisch gerangschikt op de homepagina. Echter is het ook mogelijk een handige zoekbox te gebruiken. Daarin kan u verschillende zoektermen ingeven en zo zal het meest overeenstemmende resultaat bovenaan verschijnen. Nochtans is deze zoekgids verschillend van de andere, grote zoekmachines omdat de websites niet automatisch worden opgenomen maar ze worden elk afzonderlijk beoordeeld en manueel opgenomen. Bij dat proces worden de meest geschikte zoekwoorden toegekend aan de website. Op die manier proberen we een zoekgids te zijn die kwaliteitsresultaten biedt. We geloven dat er behoefte is aan een zoekmotor die op een alternatieve manier werkt. Deze site is reeds verschillende jaren online. Vroeger onder een verschillende domeinnaam. Er ontstonden echter onverwachte problemen waarop we niet verder willen ingaan. Daardoor zagen we ons genoodzaakt een nieuwe domeinnaam te nemen en een nieuwe start te nemen. We kozen voor de domeinnaam Zoeken.org omdat we de grootste startplaats willen zijn in Nederland. De domeinnaam in kwestie was echter niet vrij zodat we een overnameprijs moesten betalen. We nodigen elke webmaster uit ook zijn site toe te voegen. Dit kan via ons speciaal suggestieformulier waarnaar u bovenaan de pagina een link vindt. We nodigen ook elke bezoeker uit om de indexpagina van deze site in te stellen als startpagina. Op deze wijze kan u profiteren van ons werk telkens u uw webbrowser opent en zo kan u uw internetreis onmiddellijk beginnen met de beste zoekresultaten. Dit zal u veel tijd besparen. Geen andere zoeksite zal u nog nodig hebben. Een alternatief bestaat er ook in deze website toe te voegen aan uw favorieten. Dit alternatief raden we echter af omdat u na verloop van tijd de site zal vergeten te gebruiken. Tot slot rest ons nog u veel plezier te wensen bij het doorbladeren.