Meld je website aan op ZOEKEN.ORG Bekijk alle onderwerpen op ZOEKEN.ORG
startpagina

PAGINA'S

The Perfect Wedding
Alles over trouwen en het plannen van een bruiloft.
www.theperfectwedding.nl
Weddingplanner Bianca
Plannen en organiseren van uw bruiloft, meerjarige huwelijksfeest of orginele huwelijksaanzoek, en alles wat daar bij komt kijken. Snuffel maar eens rond en als je vragen hebt, bel Bianca dan gerust.
www.weddingplannerbianca.nl
Bruidsbeurs Nederland
Organisator van bruidsbeurzen in diverse provincies in Nederland. Een scala aan bedrijven uit de trouwbranche presenteren alle ingrediŽnten voor een sprankelende huwelijksdag.
www.bruidsbeursnederland.nl
advertentie
PerfecteTrouwdag
Voor de leukste informatie en inspiratie voor jullie mooiste dag.
www.perfectetrouwdag.nl
Jazz Trio JazzTraffic
JazzTraffic verzorgt live jazz voor receptie en diner. De site bevat muziekdemo's, video's, foto's en meer dan 150 artikelen over jazz.
www.jazztraffic.nl
Trouwartikelen.nl
Originele trouwservetten, bellenblaas, rozenblaadjes, ringkussens en accessoires.
www.trouwartikelen.nl
Muziekduo Toe maar
Onder het motto: 'Toe Maar gevraagd, feest geslaagd' zorgt dit allround muziekduo al vele jaren voor de muzikale inbreng tijdens al uw bruiloften, feesten, partijen en bijeenkomsten.
www.duotoemaar.nl
DJ voor Bruiloft
Inhuren van een professionele DJ op jullie bruiloft.
www.djvoorbruiloft.nl
Alles voor je Huwelijk
De trouwsite met informatie voor je huwelijk.
www.trouwen-bruiloft.nl
advertentie
Partycentrum
De mooiste trouwlocaties of unieke locaties voor uw bruiloft in heel Nederland.
www.partycentrum.nl
Raymond Been
Ceremoniemeester voor bruiloften en andere feesten.
www.ceremoniemeesterbeen.nl
FotoFlitser
Een fotograaf kan wenselijk zijn voor diverse gelegenheden, denk daarbij aan kinderfoto's op speciale gelegenheden of gewoon om kado te geven aan opa en oma.
www.fotoflitser.nl
Resultaten: 19      Pagina: 1  2 

Zoeken.org is een zoeksite die speciaal is afgestemd op het Nederlandstalig internet. Nederlandstalige websites krijgen voorrang op deze site. Het is een startpagina met vele links over alle mogelijke onderwerpen. Deze onderwerpen zijn alfabetisch gerangschikt op de homepagina. Echter is het ook mogelijk een handige zoekbox te gebruiken. Daarin kan u verschillende zoektermen ingeven en zo zal het meest overeenstemmende resultaat bovenaan verschijnen. Nochtans is deze zoekgids verschillend van de andere, grote zoekmachines omdat de websites niet automatisch worden opgenomen maar ze worden elk afzonderlijk beoordeeld en manueel opgenomen. Bij dat proces worden de meest geschikte zoekwoorden toegekend aan de website. Op die manier proberen we een zoekgids te zijn die kwaliteitsresultaten biedt. We geloven dat er behoefte is aan een zoekmotor die op een alternatieve manier werkt. Deze site is reeds verschillende jaren online. Vroeger onder een verschillende domeinnaam. Er ontstonden echter onverwachte problemen waarop we niet verder willen ingaan. Daardoor zagen we ons genoodzaakt een nieuwe domeinnaam te nemen en een nieuwe start te nemen. We kozen voor de domeinnaam Zoeken.org omdat we de grootste startplaats willen zijn in Nederland. De domeinnaam in kwestie was echter niet vrij zodat we een overnameprijs moesten betalen. We nodigen elke webmaster uit ook zijn site toe te voegen. Dit kan via ons speciaal suggestieformulier waarnaar u bovenaan de pagina een link vindt. We nodigen ook elke bezoeker uit om de indexpagina van deze site in te stellen als startpagina. Op deze wijze kan u profiteren van ons werk telkens u uw webbrowser opent en zo kan u uw internetreis onmiddellijk beginnen met de beste zoekresultaten. Dit zal u veel tijd besparen. Geen andere zoeksite zal u nog nodig hebben. Een alternatief bestaat er ook in deze website toe te voegen aan uw favorieten. Dit alternatief raden we echter af omdat u na verloop van tijd de site zal vergeten te gebruiken. Tot slot rest ons nog u veel plezier te wensen bij het doorbladeren.