Meld je website aan op ZOEKEN.ORG Bekijk alle onderwerpen op ZOEKEN.ORG
startpagina

PAGINA'S

Butler Laurens
Nu kunt u ook genieten van de service van Butler Laurens. Deze ervaren Butler die gewerkt heeft voor zakenmensen/ambassadeurs en zelfs voor het Koninklijk Huis kan nu uw gasten ontvangen.
www.butlerlaurens.nl
Uw Ceremonie
Voor een persoonlijke viering op maat, uniek en eenmalig voor die ene speciale gelegenheid ontworpen. Ge´nspireerd en integer: kijk voor ervaringen op mijn site.
www.uwceremonie.nl
Ceremoniezangeres
De huwelijksvoltrekking, een warm en intiem moment. Familie en vrienden in vervoering gebracht, ontroerd door muziek die bij jullie speciale herinneringen oproept.
www.ceremoniezangeres.nl
advertentie
Raymond Been
Ceremoniemeester voor bruiloften en andere feesten.
www.ceremoniemeesterbeen.nl
Evenementenadviseur Been
Advies en bemiddeling in zakelijk en privefeesten.
www.evenementenadviseur.nl
Trouwservice Wendy
Voor de mooiste dag van je leven.
www.trouwservice-wendy.nl
Trouwceremonies
Joanne Becker kan jullie helpen bij het bedenken en vormgeven van een heel persoonlijke trouwceremonie. Een ceremonie speciaal voor jullie.
www.joannebecker.nl
New Dawn Ceremonies
New Dawn Ceremonies kan jullie trouwdag van het begin tot het eind organiseren of alleen ceremoniemeester zijn op de dag zelf en ....... alles daar tussenin.
www.newdawnceremonies.nl
Ceremoniezanger
Het doel van deze website is u te informeren over de mogelijkheden die wij bieden om een voor u speciaal moment een extra dimensie te geven.
www.ceremoniezanger.nl
advertentie
Wilmsmode Ceremoniejurken
Gala-, feest- en coctailjurken voor elke gelegenheid.
www.wilmsmode.nl
Ceremoniemeester
Onze vier kernwaarden zijn: persoonlijk, creatief, betrouwbaar en onafhankelijk. Deze vormen een solide basis om van uw bedrijfsfeest of evenement een geslaagd geheel te maken.
www.ceremoniemeester.com
Chrandels
Exclusieve fashion voor dames en heren, online te koop!
www.chrandels.com
Resultaten: 12      Pagina: 1 

Zoeken.org is een zoeksite die speciaal is afgestemd op het Nederlandstalig internet. Nederlandstalige websites krijgen voorrang op deze site. Het is een startpagina met vele links over alle mogelijke onderwerpen. Deze onderwerpen zijn alfabetisch gerangschikt op de homepagina. Echter is het ook mogelijk een handige zoekbox te gebruiken. Daarin kan u verschillende zoektermen ingeven en zo zal het meest overeenstemmende resultaat bovenaan verschijnen. Nochtans is deze zoekgids verschillend van de andere, grote zoekmachines omdat de websites niet automatisch worden opgenomen maar ze worden elk afzonderlijk beoordeeld en manueel opgenomen. Bij dat proces worden de meest geschikte zoekwoorden toegekend aan de website. Op die manier proberen we een zoekgids te zijn die kwaliteitsresultaten biedt. We geloven dat er behoefte is aan een zoekmotor die op een alternatieve manier werkt. Deze site is reeds verschillende jaren online. Vroeger onder een verschillende domeinnaam. Er ontstonden echter onverwachte problemen waarop we niet verder willen ingaan. Daardoor zagen we ons genoodzaakt een nieuwe domeinnaam te nemen en een nieuwe start te nemen. We kozen voor de domeinnaam Zoeken.org omdat we de grootste startplaats willen zijn in Nederland. De domeinnaam in kwestie was echter niet vrij zodat we een overnameprijs moesten betalen. We nodigen elke webmaster uit ook zijn site toe te voegen. Dit kan via ons speciaal suggestieformulier waarnaar u bovenaan de pagina een link vindt. We nodigen ook elke bezoeker uit om de indexpagina van deze site in te stellen als startpagina. Op deze wijze kan u profiteren van ons werk telkens u uw webbrowser opent en zo kan u uw internetreis onmiddellijk beginnen met de beste zoekresultaten. Dit zal u veel tijd besparen. Geen andere zoeksite zal u nog nodig hebben. Een alternatief bestaat er ook in deze website toe te voegen aan uw favorieten. Dit alternatief raden we echter af omdat u na verloop van tijd de site zal vergeten te gebruiken. Tot slot rest ons nog u veel plezier te wensen bij het doorbladeren.