Meld je website aan op ZOEKEN.ORG Bekijk alle onderwerpen op ZOEKEN.ORG
startpagina

PAGINA'S

Chatwoordenboek
Het groot Nederlands chatwoordenboek.
chatwoordenboek.tripod.com
Kom Chatten
Leuke, gezellige drukbezochte chatcommunity. Meld je nu aan voor de profielen en chat gezellig mee.
www.komchatten.nl
Dutchtalk
Een leuke Nederlands/Vlaamse chatbox
www.dutchtalk.nl
advertentie
Chatcity
Chatbox om met anderen te praten via het toetsenbord.
www.chatcity.nl
Chatplaza
Chatbox met profielen.
www.chatplaza.nl
Chatten.nl
De chatroom van Nederland. Maak snel je profiel aan en klets gratis met anderen over dezelfde hobbies en interesses of vind tussen de vele singles de liefde van je leven of die ene flirt.
www.chatten.nl
ChatHut
De leukste chatboxen van Nederland onder één dak en een schat aan informatie over chatten en nog veel meer.
www.chathut.nl
Chatten Met Lotgenoten
Chat met diverse onderwerpen voor Belgie en Nederland. Deze chat is gemaakt voor lotgenoten. In de algemene kamer kan over dagelijkse zaken gechat worden. Daarnaast zijn zijn er diverse kamers met bepaalde onderwerpen.
www.chattenmetlotgenoten.nl
Nu Live
Kom gezellig webcammen en chatten. De live webcam chat community van Nederland.
www.nulive.nl
advertentie
ChatforKids
Leuke chatbox voor kinderen tot en met 16 jaar.
www.chatforkids.nl
Profielchat
Hier kunnen de leden een eigen profiel pagina in elkaar zetten waarop zij iets vertellen over zichzelf, hun vrienden en hun hobby's. Daarnaast hebben ze de mogelijkheid om een weblog bij te houden.
www.profielchat.nl
ChatCafeeke
Een site vol entertainment chat, forum, spelletjes, muziek,... Alles voor jou gezelligheid
www.chatcafeeke.nl
Resultaten: 33      Pagina: 1  2  3 

Zoeken.org is een zoeksite die speciaal is afgestemd op het Nederlandstalig internet. Nederlandstalige websites krijgen voorrang op deze site. Het is een startpagina met vele links over alle mogelijke onderwerpen. Deze onderwerpen zijn alfabetisch gerangschikt op de homepagina. Echter is het ook mogelijk een handige zoekbox te gebruiken. Daarin kan u verschillende zoektermen ingeven en zo zal het meest overeenstemmende resultaat bovenaan verschijnen. Nochtans is deze zoekgids verschillend van de andere, grote zoekmachines omdat de websites niet automatisch worden opgenomen maar ze worden elk afzonderlijk beoordeeld en manueel opgenomen. Bij dat proces worden de meest geschikte zoekwoorden toegekend aan de website. Op die manier proberen we een zoekgids te zijn die kwaliteitsresultaten biedt. We geloven dat er behoefte is aan een zoekmotor die op een alternatieve manier werkt. Deze site is reeds verschillende jaren online. Vroeger onder een verschillende domeinnaam. Er ontstonden echter onverwachte problemen waarop we niet verder willen ingaan. Daardoor zagen we ons genoodzaakt een nieuwe domeinnaam te nemen en een nieuwe start te nemen. We kozen voor de domeinnaam Zoeken.org omdat we de grootste startplaats willen zijn in Nederland. De domeinnaam in kwestie was echter niet vrij zodat we een overnameprijs moesten betalen. We nodigen elke webmaster uit ook zijn site toe te voegen. Dit kan via ons speciaal suggestieformulier waarnaar u bovenaan de pagina een link vindt. We nodigen ook elke bezoeker uit om de indexpagina van deze site in te stellen als startpagina. Op deze wijze kan u profiteren van ons werk telkens u uw webbrowser opent en zo kan u uw internetreis onmiddellijk beginnen met de beste zoekresultaten. Dit zal u veel tijd besparen. Geen andere zoeksite zal u nog nodig hebben. Een alternatief bestaat er ook in deze website toe te voegen aan uw favorieten. Dit alternatief raden we echter af omdat u na verloop van tijd de site zal vergeten te gebruiken. Tot slot rest ons nog u veel plezier te wensen bij het doorbladeren.