Meld je website aan op ZOEKEN.ORG Bekijk alle onderwerpen op ZOEKEN.ORG
startpagina

PAGINA'S

Techzine
Het laatste ICT nieuws, gratis downloads en veel informatieve artikels.
www.techzine.nl
Help Mij
De site voor gratis computer ondersteuning.
www.helpmij.nl
ICT-store.nl
Bestel gemakkelijk online jouw nieuwe HP docking station. De volgende werkdag in huis.
www.ict-store.nl/categorie/2157/docking-stations.html
advertentie
Start voor uw computer
De beste start voor uw computer, hier vindt u opstartdiskette's en handleidingen.
www.opstartdisk.nl
Total Progress Computer Reparatie en Webdesign
Geen stress, bel Total Progress. Dit is ons motto als het gaat om computer reparatie. Wij repareren uw computer waar u wilt. Of het nu bij u thuis is of bij ons op kantoor. Kwaliteits reparatie’s tegen een goedkoop tarief, kan u van ons verwachten.
www.totalprogress.nl
SeniorWeb Haarlem
Computercursussen voor Haarlem, Heemstede, Zandvoort en omgeving. Onze cursussen zijn helemaal afgestemd op actieve senioren. In elke les worden de onderwerpen rustig uitgelegd.
haarlem.seniorweb.nl
Draadloze Muis
Ben je op zoek naar een draadloze muis? Een draadloze muis kan afhankelijk van het model gevoeliger ingesteld worden en sommige worden geleverd met extra knoppen op de muis.
www.draadlozemuis.nl
Qanzo
Online verkoop van kantoorartikelen, kantoormachines en computeraccessoires.
www.qanzo.nl
Denda
Online multimediashop voor software, computer & tools.
www.denda.nl
advertentie
Koolenict
U kunt bij ons terecht voor hardware, software en voor de reparatie van uw pc.
www.koolenict.nl
Techdepot
Snel en eenvoudig al uw hardware en supplies bestellen! Onze online shop is 24 uur per dag voor u open. U kunt kiezen uit een uitgebreid assortiment van topmerken en wij zorgen ervoor dat uw bestelling snel bezorgd wordt.
www.techdepot.nl
BCE Computers
Al 20 jaar een betrouwbare en ervaren computer winkel waar klantvriendelijkheid, goede service en levering van A-kwaliteit producten voorop staan voor zowel particulieren en zakelijke gebruikers.
www.bce.nl
Resultaten: 26      Pagina: 1  2  3 

Zoeken.org is een zoeksite die speciaal is afgestemd op het Nederlandstalig internet. Nederlandstalige websites krijgen voorrang op deze site. Het is een startpagina met vele links over alle mogelijke onderwerpen. Deze onderwerpen zijn alfabetisch gerangschikt op de homepagina. Echter is het ook mogelijk een handige zoekbox te gebruiken. Daarin kan u verschillende zoektermen ingeven en zo zal het meest overeenstemmende resultaat bovenaan verschijnen. Nochtans is deze zoekgids verschillend van de andere, grote zoekmachines omdat de websites niet automatisch worden opgenomen maar ze worden elk afzonderlijk beoordeeld en manueel opgenomen. Bij dat proces worden de meest geschikte zoekwoorden toegekend aan de website. Op die manier proberen we een zoekgids te zijn die kwaliteitsresultaten biedt. We geloven dat er behoefte is aan een zoekmotor die op een alternatieve manier werkt. Deze site is reeds verschillende jaren online. Vroeger onder een verschillende domeinnaam. Er ontstonden echter onverwachte problemen waarop we niet verder willen ingaan. Daardoor zagen we ons genoodzaakt een nieuwe domeinnaam te nemen en een nieuwe start te nemen. We kozen voor de domeinnaam Zoeken.org omdat we de grootste startplaats willen zijn in Nederland. De domeinnaam in kwestie was echter niet vrij zodat we een overnameprijs moesten betalen. We nodigen elke webmaster uit ook zijn site toe te voegen. Dit kan via ons speciaal suggestieformulier waarnaar u bovenaan de pagina een link vindt. We nodigen ook elke bezoeker uit om de indexpagina van deze site in te stellen als startpagina. Op deze wijze kan u profiteren van ons werk telkens u uw webbrowser opent en zo kan u uw internetreis onmiddellijk beginnen met de beste zoekresultaten. Dit zal u veel tijd besparen. Geen andere zoeksite zal u nog nodig hebben. Een alternatief bestaat er ook in deze website toe te voegen aan uw favorieten. Dit alternatief raden we echter af omdat u na verloop van tijd de site zal vergeten te gebruiken. Tot slot rest ons nog u veel plezier te wensen bij het doorbladeren.