Meld je website aan op ZOEKEN.ORG Bekijk alle onderwerpen op ZOEKEN.ORG
startpagina

PAGINA'S

Tekstschrijvers Vergelijken
Tekstbureaus vergelijken op vlak van reclameteksten, webteksten, persberichten, slogans of teksten rouwbetuiging. Gratis meerdere offertes aanvragen om tarieven te vergelijken.
www.tekstschrijvers-vergelijken.nl
Tekstbureau Way2Say
Tekstbureau WAY2SAY uit Heerlen werkt als tekstschrijver/ copywriter voor tekstschrijven, tekstredactie en tekstcorrectie. Het perfecte adres voor al uw (web)teksten.
www.tekstbureauway2say.nl
Tekstpodium
Bureau voor tekst en communicatie. Vraag vrijblijvend om een offerte, of bekijk eerst de tarieven op onze website.
www.tekstpodium.nl
advertentie
Haaks
B2B marketing voor hightech en ICT brand email web en copywriting.
www.haaks.nl
RedactiePartners
Professionele ondersteuning bij uw redactionele communicatie.
www.redactiepartners.nl
Tekstbaken
Tekstbureau TekstBaken van Harrie Baken is bedreven in het corrigeren en redigeren van alle soorten Nederlandse tekst.
www.tekstbaken.nl
Tekstconsultancy
Website voor tekstverbetering. In een snelle maatschappij is duidelijke communicatie van essentieel belang om uw doelgroep te bereiken. Particulieren en bedrijven kunnen hier voor al hun schriftelijke communicatie terecht.
www.tekstconsultancy.nl
André Gussekloo
Copywriter André Gussekloo kent uw doelgroep en levert uw teksten op maat en snel af.
www.tekstschrijver-copywriter.com
De Verwoording
Ik help bedrijven om hun website onweerstaanbaar te maken. Sterke tekst op precies de juiste plek maakt uw website vindbaar, verleidelijk, en converterend.
www.deverwoording.com
advertentie
Resultaten: 9      Pagina: 1 

Zoeken.org is een zoeksite die speciaal is afgestemd op het Nederlandstalig internet. Nederlandstalige websites krijgen voorrang op deze site. Het is een startpagina met vele links over alle mogelijke onderwerpen. Deze onderwerpen zijn alfabetisch gerangschikt op de homepagina. Echter is het ook mogelijk een handige zoekbox te gebruiken. Daarin kan u verschillende zoektermen ingeven en zo zal het meest overeenstemmende resultaat bovenaan verschijnen. Nochtans is deze zoekgids verschillend van de andere, grote zoekmachines omdat de websites niet automatisch worden opgenomen maar ze worden elk afzonderlijk beoordeeld en manueel opgenomen. Bij dat proces worden de meest geschikte zoekwoorden toegekend aan de website. Op die manier proberen we een zoekgids te zijn die kwaliteitsresultaten biedt. We geloven dat er behoefte is aan een zoekmotor die op een alternatieve manier werkt. Deze site is reeds verschillende jaren online. Vroeger onder een verschillende domeinnaam. Er ontstonden echter onverwachte problemen waarop we niet verder willen ingaan. Daardoor zagen we ons genoodzaakt een nieuwe domeinnaam te nemen en een nieuwe start te nemen. We kozen voor de domeinnaam Zoeken.org omdat we de grootste startplaats willen zijn in Nederland. De domeinnaam in kwestie was echter niet vrij zodat we een overnameprijs moesten betalen. We nodigen elke webmaster uit ook zijn site toe te voegen. Dit kan via ons speciaal suggestieformulier waarnaar u bovenaan de pagina een link vindt. We nodigen ook elke bezoeker uit om de indexpagina van deze site in te stellen als startpagina. Op deze wijze kan u profiteren van ons werk telkens u uw webbrowser opent en zo kan u uw internetreis onmiddellijk beginnen met de beste zoekresultaten. Dit zal u veel tijd besparen. Geen andere zoeksite zal u nog nodig hebben. Een alternatief bestaat er ook in deze website toe te voegen aan uw favorieten. Dit alternatief raden we echter af omdat u na verloop van tijd de site zal vergeten te gebruiken. Tot slot rest ons nog u veel plezier te wensen bij het doorbladeren.