Meld je website aan op ZOEKEN.ORG Bekijk alle onderwerpen op ZOEKEN.ORG
startpagina

PAGINA'S

Gratis Teller voor je Website
Deze gratis teller geeft het gemiddelde aantal bezoekers per dag, per maand en per jaar. Daarnaast worden ook de verwijzende URL's getoond. Dit is een counter zonder reclame.
www.websitehitcounter.net/gratis-teller.asp
ICT Stats
Laat de bereikbaarheid van uw site controleren door ict stats.
www.ictstats.nl
Tellertest
Kies een teller volgens verschillende criteria.
www.tellertest.com
advertentie
Sitemeter
Een iets minder bekende teller maar in tegen zeker geen slechte boven de zo'n beetje standaard functies is het ook mogelijk om je zelf niet mee te laten tellen door middel van je IP-adres.
www.sitemeter.com
iNet Statistieken
Meet een onbeperkt aantal pagina's van uw website.
www.internetstatistieken.nl
Webrapport
Statistieken voor websites in diverse pakketten. Algemene informatie en demonstratie.
www.webrapport.nl
Nedstat
Een goeie teller moet veel info voor je site in verschillende talen.
www.nedstat.com
Speedtracker
U verkrijgt hier gratis bezoekerstatistieken en counters voor hun homepage. U gaat geen verplichtingen aan.
www.speedtracker.nl
YellowTracker
En van de meest uitgebreide website statistieken diensten. De teller is helemaal gratis voor particulier en zakelijk gebruik.
www.yellowtracker.com
advertentie
Extreme DM
Real-time rapportering van de bezoekers op uw website.
www.extreme-dm.com
Resultaten: 10      Pagina: 1 

Zoeken.org is een zoeksite die speciaal is afgestemd op het Nederlandstalig internet. Nederlandstalige websites krijgen voorrang op deze site. Het is een startpagina met vele links over alle mogelijke onderwerpen. Deze onderwerpen zijn alfabetisch gerangschikt op de homepagina. Echter is het ook mogelijk een handige zoekbox te gebruiken. Daarin kan u verschillende zoektermen ingeven en zo zal het meest overeenstemmende resultaat bovenaan verschijnen. Nochtans is deze zoekgids verschillend van de andere, grote zoekmachines omdat de websites niet automatisch worden opgenomen maar ze worden elk afzonderlijk beoordeeld en manueel opgenomen. Bij dat proces worden de meest geschikte zoekwoorden toegekend aan de website. Op die manier proberen we een zoekgids te zijn die kwaliteitsresultaten biedt. We geloven dat er behoefte is aan een zoekmotor die op een alternatieve manier werkt. Deze site is reeds verschillende jaren online. Vroeger onder een verschillende domeinnaam. Er ontstonden echter onverwachte problemen waarop we niet verder willen ingaan. Daardoor zagen we ons genoodzaakt een nieuwe domeinnaam te nemen en een nieuwe start te nemen. We kozen voor de domeinnaam Zoeken.org omdat we de grootste startplaats willen zijn in Nederland. De domeinnaam in kwestie was echter niet vrij zodat we een overnameprijs moesten betalen. We nodigen elke webmaster uit ook zijn site toe te voegen. Dit kan via ons speciaal suggestieformulier waarnaar u bovenaan de pagina een link vindt. We nodigen ook elke bezoeker uit om de indexpagina van deze site in te stellen als startpagina. Op deze wijze kan u profiteren van ons werk telkens u uw webbrowser opent en zo kan u uw internetreis onmiddellijk beginnen met de beste zoekresultaten. Dit zal u veel tijd besparen. Geen andere zoeksite zal u nog nodig hebben. Een alternatief bestaat er ook in deze website toe te voegen aan uw favorieten. Dit alternatief raden we echter af omdat u na verloop van tijd de site zal vergeten te gebruiken. Tot slot rest ons nog u veel plezier te wensen bij het doorbladeren.