Meld je website aan op ZOEKEN.ORG Bekijk alle onderwerpen op ZOEKEN.ORG
startpagina

PAGINA'S

Cruise Vakanties
Op onze site vindt u informatie over de mooiste cruise bestemmingen. Tevens hebben wij een overzicht van bekende cruise rederijen. Ook vindt u diverse cruise aanbiedingen en goedkope lastminute cruise vakanties.
www.cruiseaanbiedingen.nl
Cruises en Vaarvakanties
Om zelf een vaarvakantie samen te stellen vind u aanbieders voor motorboot vakanties tot zeilvakanties op deze site. Vaar anders eens mee met een koopvaardijschip of ijsbreker.
cruise.kiesreis.nl
Cruise Last Minute
Last minute cruises en cruise aanbiedingen: ondermeer naar Egypte, Kreta, Rusland en Dubai.
www.cruiselastminute.nl
advertentie
River Cruises
Rivers & Cruising: uw specialist voor riviercruises wereldwijd.
www.rivers.nl
Cruiselife
Onafhankelijke cruise informatie.
www.cruiselife.nl
Lifestyle Cruises
Alle cruises die U altijd al heeft willen maken.
www.lifestyle-cruises.nl
Cruisewinkel
Beste cruisereis verkoopkantoor van Nederland. Vraag nu uw offerte aan!
www.cruisewinkel.nl
Robinson Cruise Away
Reisadviesbureau voor uw perfect geregelde cruisevakanties wereldwijd.
www.robinsoncruiseaway.nl
De Eendracht
Een klassieke cruiser met een boeiende geschiedenis. Een uitgebreid vaarprogramma met een legio aan mogelijkheden.
www.eendracht.nl
advertentie
Globus Cruise Reizen
Globus cruise reisbureau levert cruises naar ScandinaviŽ, Sint-Petersburg, de Middellandse Zee, Ibiza en de Baltische staten.
www.globuscruisevakanties.nl
cruisetravel
Cruise-arrangementen met zoekfunctie. Online boeken. Nieuws over cruiseschepen en links naar rederijen
www.cruisetravel.nl
Cruiseweb
Talrijke cruises
www.cruiseweb.nl
Resultaten: 16      Pagina: 1  2 

Zoeken.org is een zoeksite die speciaal is afgestemd op het Nederlandstalig internet. Nederlandstalige websites krijgen voorrang op deze site. Het is een startpagina met vele links over alle mogelijke onderwerpen. Deze onderwerpen zijn alfabetisch gerangschikt op de homepagina. Echter is het ook mogelijk een handige zoekbox te gebruiken. Daarin kan u verschillende zoektermen ingeven en zo zal het meest overeenstemmende resultaat bovenaan verschijnen. Nochtans is deze zoekgids verschillend van de andere, grote zoekmachines omdat de websites niet automatisch worden opgenomen maar ze worden elk afzonderlijk beoordeeld en manueel opgenomen. Bij dat proces worden de meest geschikte zoekwoorden toegekend aan de website. Op die manier proberen we een zoekgids te zijn die kwaliteitsresultaten biedt. We geloven dat er behoefte is aan een zoekmotor die op een alternatieve manier werkt. Deze site is reeds verschillende jaren online. Vroeger onder een verschillende domeinnaam. Er ontstonden echter onverwachte problemen waarop we niet verder willen ingaan. Daardoor zagen we ons genoodzaakt een nieuwe domeinnaam te nemen en een nieuwe start te nemen. We kozen voor de domeinnaam Zoeken.org omdat we de grootste startplaats willen zijn in Nederland. De domeinnaam in kwestie was echter niet vrij zodat we een overnameprijs moesten betalen. We nodigen elke webmaster uit ook zijn site toe te voegen. Dit kan via ons speciaal suggestieformulier waarnaar u bovenaan de pagina een link vindt. We nodigen ook elke bezoeker uit om de indexpagina van deze site in te stellen als startpagina. Op deze wijze kan u profiteren van ons werk telkens u uw webbrowser opent en zo kan u uw internetreis onmiddellijk beginnen met de beste zoekresultaten. Dit zal u veel tijd besparen. Geen andere zoeksite zal u nog nodig hebben. Een alternatief bestaat er ook in deze website toe te voegen aan uw favorieten. Dit alternatief raden we echter af omdat u na verloop van tijd de site zal vergeten te gebruiken. Tot slot rest ons nog u veel plezier te wensen bij het doorbladeren.