Meld je website aan op ZOEKEN.ORG Bekijk alle onderwerpen op ZOEKEN.ORG
startpagina

PAGINA'S

DecoDirect
Woonwinkel in decoratiematerialen. DecoDirect is een online winkel in woonaccessoires en allerlei kleine woonmeubelen voor in huis. Hardlopers zijn de fotodienbladen, wijnrekken en openhaardsets.
www.decodirect.nl
Home Deco
Webwinkel met een groot assortiment woonaccessoires en lifestyle artikelen. De kaarsen zijn van Europese topkwaliteit en hebben zeer veel branduren.
www.home-deco.nl
Mimaz: Tuindoeken - Tuindeco
Prachtige tuindoeken voor het exclusief aankleden van uw tuinwand. De afmetingen, de montage, het ontwerp: allemaal net even anders. Onze tuindoeken worden gemaakt van de hoogste kwaliteit buitendoek en zijn in alle maten leverbaar.
www.mimaztuindoeken.nl
advertentie
Wanddecoratie.org
Een webwinkel met het grootste aanbod van handgemaakte metalen wanddecoraties. Bij ons kunt u ook veel artikelen vinden van het Romantische merk Clayre & Eef zoals verzilverde fotolijstjes, textiel, en print op blik.
www.wanddecoratie.org
Unique Gifts voor Boeddhas en meer
Webshop waar oosterse artikelen worden verkocht, zoals o.a. Boeddha's, sieraden, meditatie artikelen.
www.unique-gifts.nl/webshop/windgong
Joost Baakman B.V.
Deze groothandel koopt en verkoopt decoratie-artikelen en meubelen.
www.joostbaakman.nl
Alice Muurschilderingen
Alice Muurschilderingen maakt originele muurschilderingen die passen in iedere woonstijl.
www.alicemuurschilderingen.nl
Wanddecoratie
Hier kunt u uw mooiste fotos en afbeeldingen laten vereeuwigen op prachtig linnen. Wij drukken uw foto op het linnen en spannen dit vervolgens op een houten frame.
www.herinneringenoplinnen.nl
Versteden Papier en Stempels Tilburg
Staat bekend om zijn enorm aanbod en variŽteit op het gebied van papierwaren, inpakpapier, disposables, feestversiering, gripzakken, stempels, etalagedecoratie, folderbakjes,...
www.verstedenpapier.nl
advertentie
Exclusive Shop
Originele kado artikelen, decoratie, kraamkadootjes, zilveren sieraden, speelgoed, religieuze artikelen en meer.
www.exclusiveshop.nl
Deco-PrintService
Exclusieve wanddecoraties voor binnen en buiten.
www.deco-printservice.nl
Natuurlijk Sfeervol
In onze webwinkel vindt u diverse handgemaakte kransen van zeer goede kwaliteit en overige sfeerartikelen.
www.natuurlijksfeervol.nl
Resultaten: 23      Pagina: 1  2 

Zoeken.org is een zoeksite die speciaal is afgestemd op het Nederlandstalig internet. Nederlandstalige websites krijgen voorrang op deze site. Het is een startpagina met vele links over alle mogelijke onderwerpen. Deze onderwerpen zijn alfabetisch gerangschikt op de homepagina. Echter is het ook mogelijk een handige zoekbox te gebruiken. Daarin kan u verschillende zoektermen ingeven en zo zal het meest overeenstemmende resultaat bovenaan verschijnen. Nochtans is deze zoekgids verschillend van de andere, grote zoekmachines omdat de websites niet automatisch worden opgenomen maar ze worden elk afzonderlijk beoordeeld en manueel opgenomen. Bij dat proces worden de meest geschikte zoekwoorden toegekend aan de website. Op die manier proberen we een zoekgids te zijn die kwaliteitsresultaten biedt. We geloven dat er behoefte is aan een zoekmotor die op een alternatieve manier werkt. Deze site is reeds verschillende jaren online. Vroeger onder een verschillende domeinnaam. Er ontstonden echter onverwachte problemen waarop we niet verder willen ingaan. Daardoor zagen we ons genoodzaakt een nieuwe domeinnaam te nemen en een nieuwe start te nemen. We kozen voor de domeinnaam Zoeken.org omdat we de grootste startplaats willen zijn in Nederland. De domeinnaam in kwestie was echter niet vrij zodat we een overnameprijs moesten betalen. We nodigen elke webmaster uit ook zijn site toe te voegen. Dit kan via ons speciaal suggestieformulier waarnaar u bovenaan de pagina een link vindt. We nodigen ook elke bezoeker uit om de indexpagina van deze site in te stellen als startpagina. Op deze wijze kan u profiteren van ons werk telkens u uw webbrowser opent en zo kan u uw internetreis onmiddellijk beginnen met de beste zoekresultaten. Dit zal u veel tijd besparen. Geen andere zoeksite zal u nog nodig hebben. Een alternatief bestaat er ook in deze website toe te voegen aan uw favorieten. Dit alternatief raden we echter af omdat u na verloop van tijd de site zal vergeten te gebruiken. Tot slot rest ons nog u veel plezier te wensen bij het doorbladeren.