Meld je website aan op ZOEKEN.ORG Bekijk alle onderwerpen op ZOEKEN.ORG
startpagina

PAGINA'S

Classics DJ's en Disco Show
Oldies discoshow themafeest: feest in 70's, 80's en 90's stijl.
www.oldies-discoshow.nl
DJ Ludo: Allround Drive-in DJ
Goedkope allround drive-in DJ in regio Rotterdam voor al uw (bedrijfs)feesten, evenementen, verjaardagen, bruiloften, etc. Ik doe niets liever dan het mixen van lekkere dansplaten op vinyl, CD en MP3.
www.dj-ludo.nl
CD-Jayteam
Drie DJ's uit Nederland die de avond willen veranderen in een echte trance party met de mixen live at stage.
www.cd-jayteam.nl
advertentie
Deejay Factory
The Deejay Factory is actief in deejay en lightjockey detachering en implementatie van muzikale formats en horeca muziekconcepten.
www.deejayfactory.nl
DJ Pepez
DJ pepez is te boeken voor al uw latin feesten, dansscholen en partys. Salsa, Merengue, Bachata, Zouk, Reggaeton, Cha Cha Cha, Groove en Latinhouse.
www.djpepez.nl
New-Galaxy
We verkopen alle soorten DJ- en Lichtapparatuur.
www.new-galaxy.nl
Excellent Sound Drive-in-Show
Bij speciale gelegenheden wilt u de gasten een zo compleet mogelijk feest bieden... Een goed feest kan niet slagen zonder goede muziek. Met Excellent sound haalt uw alles in huis voor een geslaagd feest, wat betekent : Een complete Drive -in show m
www.excellentsound.nl
DJ voor Bruiloft
Inhuren van een professionele DJ op jullie bruiloft.
www.djvoorbruiloft.nl
Bruiloften DJ
Staat in voor bruiloften, drive-in-shows en verhuid van licht en geluid.
www.bruiloften-dj.nl
advertentie
Feesten met Quatro
Biografie en foto's van de drive-in-show met de dj's Dirk en Bas.
www.feestenmetquatro.nl
DJ Ivan
Creatieve deejay voor uw party, huwelijk, bruiloft, feestjes.
www.djivan.eu
DJ Dave Entertainment
Ideaal voor feesten met muziek voor jong en oud. Alles is mogelijk.
www.djdave.biz
Resultaten: 16      Pagina: 1  2 

Zoeken.org is een zoeksite die speciaal is afgestemd op het Nederlandstalig internet. Nederlandstalige websites krijgen voorrang op deze site. Het is een startpagina met vele links over alle mogelijke onderwerpen. Deze onderwerpen zijn alfabetisch gerangschikt op de homepagina. Echter is het ook mogelijk een handige zoekbox te gebruiken. Daarin kan u verschillende zoektermen ingeven en zo zal het meest overeenstemmende resultaat bovenaan verschijnen. Nochtans is deze zoekgids verschillend van de andere, grote zoekmachines omdat de websites niet automatisch worden opgenomen maar ze worden elk afzonderlijk beoordeeld en manueel opgenomen. Bij dat proces worden de meest geschikte zoekwoorden toegekend aan de website. Op die manier proberen we een zoekgids te zijn die kwaliteitsresultaten biedt. We geloven dat er behoefte is aan een zoekmotor die op een alternatieve manier werkt. Deze site is reeds verschillende jaren online. Vroeger onder een verschillende domeinnaam. Er ontstonden echter onverwachte problemen waarop we niet verder willen ingaan. Daardoor zagen we ons genoodzaakt een nieuwe domeinnaam te nemen en een nieuwe start te nemen. We kozen voor de domeinnaam Zoeken.org omdat we de grootste startplaats willen zijn in Nederland. De domeinnaam in kwestie was echter niet vrij zodat we een overnameprijs moesten betalen. We nodigen elke webmaster uit ook zijn site toe te voegen. Dit kan via ons speciaal suggestieformulier waarnaar u bovenaan de pagina een link vindt. We nodigen ook elke bezoeker uit om de indexpagina van deze site in te stellen als startpagina. Op deze wijze kan u profiteren van ons werk telkens u uw webbrowser opent en zo kan u uw internetreis onmiddellijk beginnen met de beste zoekresultaten. Dit zal u veel tijd besparen. Geen andere zoeksite zal u nog nodig hebben. Een alternatief bestaat er ook in deze website toe te voegen aan uw favorieten. Dit alternatief raden we echter af omdat u na verloop van tijd de site zal vergeten te gebruiken. Tot slot rest ons nog u veel plezier te wensen bij het doorbladeren.