Meld je website aan op ZOEKEN.ORG Bekijk alle onderwerpen op ZOEKEN.ORG
startpagina

PAGINA'S

SNVA
Acupunctuur in de Diergeneeskunde. De vereniging van de Samenwerkende Nederlandse Veterinaire Acupuncturisten.
www.snva.nl
Diergeneeskunde Studeren in Belgie
Informatie over diergeneeskunde studeren in BelgiŽ: een overzicht van wat je moet regelen, hoe je aan een kot geraakt en of je studiefinanciering krijgt.
studentonbekend.nl
Complementaire diergeneeskundige zorg
Een alternatieve kijk op diergeneeskunde.
www.lvchiron.nl
advertentie
Diergeneeskunde Delinghoeve
Kwaliteit, innovatie en laagdrempeligheid. Dat is waar Lingehoeve Diergeneeskunde, voorheen De Lingehoeve, voor staat.
www.delingehoeve.nl
KNMVD
Beroepsvereniging van dierenartsen. Maakt zich sterk voor de bevordering van de diergeneeskunde en de belangenbehartiging van haar leden.
www.knmvd.nl
Dierenkliniek De Toren
In onze dierenkliniek staan vier toegewijde dierenartsen en een team van tien vrolijke assistentes klaar om u terzijde te staan bij de optimale verzorging en het gezond houden van uw huisdier.
www.dierenkliniekdetoren.nl
Kliniek voor specialistische diergeneeskunde
Op onze site laten we U kennis maken met de mensen die in de kliniek werken maar ook met de dieren die wij helpen na doorverwijzing door een dierenarts.
www.crama.nl
Post Academisch Onderwijs Diergeneeskunde
Stichting die de nascholing op zich neemt na de studie diergeneeskunde en HBO-diergezondheid.
www.paod.nl
Alternatieve Diergeneeskunde Amsterdam
Praktijk die uitsluitend niet reguliere therapieŽn toepast en gespecialiseerd is in katten, honden en knaagdieren. De behandeling gebeurt conform de behandelmethode van Eric Laarakker.
www.alternatievediergeneeskunde.nl
advertentie
Vitaal Dier: diertherapeutenwijzer
Voor gedragsproblemen, huidproblemen en gezondheidsproblemen bij uw hond of kat, biedt deze site vele antwoorden. Vitaal Dier vindt voor u de meest geschikte diertherapeut of specialist bij u in de buurt.
www.vitaaldier.nl
Resultaten: 10      Pagina: 1 

Zoeken.org is een zoeksite die speciaal is afgestemd op het Nederlandstalig internet. Nederlandstalige websites krijgen voorrang op deze site. Het is een startpagina met vele links over alle mogelijke onderwerpen. Deze onderwerpen zijn alfabetisch gerangschikt op de homepagina. Echter is het ook mogelijk een handige zoekbox te gebruiken. Daarin kan u verschillende zoektermen ingeven en zo zal het meest overeenstemmende resultaat bovenaan verschijnen. Nochtans is deze zoekgids verschillend van de andere, grote zoekmachines omdat de websites niet automatisch worden opgenomen maar ze worden elk afzonderlijk beoordeeld en manueel opgenomen. Bij dat proces worden de meest geschikte zoekwoorden toegekend aan de website. Op die manier proberen we een zoekgids te zijn die kwaliteitsresultaten biedt. We geloven dat er behoefte is aan een zoekmotor die op een alternatieve manier werkt. Deze site is reeds verschillende jaren online. Vroeger onder een verschillende domeinnaam. Er ontstonden echter onverwachte problemen waarop we niet verder willen ingaan. Daardoor zagen we ons genoodzaakt een nieuwe domeinnaam te nemen en een nieuwe start te nemen. We kozen voor de domeinnaam Zoeken.org omdat we de grootste startplaats willen zijn in Nederland. De domeinnaam in kwestie was echter niet vrij zodat we een overnameprijs moesten betalen. We nodigen elke webmaster uit ook zijn site toe te voegen. Dit kan via ons speciaal suggestieformulier waarnaar u bovenaan de pagina een link vindt. We nodigen ook elke bezoeker uit om de indexpagina van deze site in te stellen als startpagina. Op deze wijze kan u profiteren van ons werk telkens u uw webbrowser opent en zo kan u uw internetreis onmiddellijk beginnen met de beste zoekresultaten. Dit zal u veel tijd besparen. Geen andere zoeksite zal u nog nodig hebben. Een alternatief bestaat er ook in deze website toe te voegen aan uw favorieten. Dit alternatief raden we echter af omdat u na verloop van tijd de site zal vergeten te gebruiken. Tot slot rest ons nog u veel plezier te wensen bij het doorbladeren.