Meld je website aan op ZOEKEN.ORG Bekijk alle onderwerpen op ZOEKEN.ORG
startpagina

PAGINA'S

Domotica Platform Nederland
Netwerk van organisaties die op uiteenlopende wijze betrokken zijn bij domotica.
www.domotica.nl
DomoticaXL
Wij adviseren u over de mogelijkheden van moderne elektrotechniek. Vanzelfsprekend installeren en begeleiden we uw project vanuit grote betrokkenheid. Kwaliteit in electriciteit.
www.domoticaxl.nl
Domotica Entron
De woon- en werkomgeving van nu moet bij voorkeur optimaal bij elke gebruiker passen. Thema's als; je veilig voelen, duurzaamheid, sfeerbeleving, gebruiksgemak, flexibiliteit en aanpasbaarheid spelen steeds meer een rol.
www.domotica-entron.nl
advertentie
Lectoraat Domotica
Het doel van het Lectoraat Domotica is het bevorderen van kennis over domotica.
www.lectoraatdomotica.nl
Domotica Congres
Het congres gaat nader in op hoe techniek een bijdrage kan leveren aan antwoorden op maatschappelijke thema's.
www.domoticacongres.nl
Companen
Companen is medio 2001 ISO-gecertificeerd volgens de norm 9001-2000. De aandacht voor kwaliteit en verdere verbetering ervan staat daarbij centraal.
www.companen.nl
Smart Homes
Betere kwaliteit van leven en wonen voor iedereen, dankzij domotica (woningautomatisering) en andere slimme toepassingen!
www.smart-homes.nl
Domotica Specialist
Home Innovation Services, biedt een breed scala van producten en diensten in verband met domotica voor uw woning.
www.innoserv.nl
ABC Domotica
Domotica op ieders maat.
www.domotica.com
advertentie
Domotica House
De plek voor het vinden van alles op het gebied van huis automatisering.
www.domoticahouse.com
Domotech
Domotech is een domotica oplossing die zorgt voor de integratie van verschillende functies in de woning.
www.domotech.com
Resultaten: 11      Pagina: 1 

Zoeken.org is een zoeksite die speciaal is afgestemd op het Nederlandstalig internet. Nederlandstalige websites krijgen voorrang op deze site. Het is een startpagina met vele links over alle mogelijke onderwerpen. Deze onderwerpen zijn alfabetisch gerangschikt op de homepagina. Echter is het ook mogelijk een handige zoekbox te gebruiken. Daarin kan u verschillende zoektermen ingeven en zo zal het meest overeenstemmende resultaat bovenaan verschijnen. Nochtans is deze zoekgids verschillend van de andere, grote zoekmachines omdat de websites niet automatisch worden opgenomen maar ze worden elk afzonderlijk beoordeeld en manueel opgenomen. Bij dat proces worden de meest geschikte zoekwoorden toegekend aan de website. Op die manier proberen we een zoekgids te zijn die kwaliteitsresultaten biedt. We geloven dat er behoefte is aan een zoekmotor die op een alternatieve manier werkt. Deze site is reeds verschillende jaren online. Vroeger onder een verschillende domeinnaam. Er ontstonden echter onverwachte problemen waarop we niet verder willen ingaan. Daardoor zagen we ons genoodzaakt een nieuwe domeinnaam te nemen en een nieuwe start te nemen. We kozen voor de domeinnaam Zoeken.org omdat we de grootste startplaats willen zijn in Nederland. De domeinnaam in kwestie was echter niet vrij zodat we een overnameprijs moesten betalen. We nodigen elke webmaster uit ook zijn site toe te voegen. Dit kan via ons speciaal suggestieformulier waarnaar u bovenaan de pagina een link vindt. We nodigen ook elke bezoeker uit om de indexpagina van deze site in te stellen als startpagina. Op deze wijze kan u profiteren van ons werk telkens u uw webbrowser opent en zo kan u uw internetreis onmiddellijk beginnen met de beste zoekresultaten. Dit zal u veel tijd besparen. Geen andere zoeksite zal u nog nodig hebben. Een alternatief bestaat er ook in deze website toe te voegen aan uw favorieten. Dit alternatief raden we echter af omdat u na verloop van tijd de site zal vergeten te gebruiken. Tot slot rest ons nog u veel plezier te wensen bij het doorbladeren.