Meld je website aan op ZOEKEN.ORG Bekijk alle onderwerpen op ZOEKEN.ORG
startpagina

PAGINA'S

Downloads.nl
Zoek en download software.
www.downloads.nl
Duken
De beste plaats om te leren downloaden.
www.duken.nl
Adobe
Maak visueel innovatieve, bewegende beelden en visuele effecten voor film, video, dvd en het web.
www.adobe.nl
advertentie
Software.nl
Duizenden softwareproducten van tientallen producenten.
www.software.nl
Gratis Software Site
Alles over gratis software en meer.
www.gratissoftwaresite.nl
Gratis Downloaden
Downloadplaats, een website waar men kan allemaal software en freeware kan downloaden. Een erg gemakkelijk overzicht.
www.downloadplaats.nl
DVD Download
Vanaf 1 euro goede filmsdownloaden. Razendsnel en virusvrij. De produkten zijn 100% legaal en gegarandeerd virusvrij.
www.dvddownload.nl
Download4all
Download site voor BelgiŽ en Nederland: films, muziek, software, recepten, contracten. Noem maar op of het is te downloaden.
www.download4all.nl
Usenet Tutorial
Leer hier downloaden via nieuwsgroepen. Hier staat verschillende tutorials, waarin uitgelegd wordt hoe met welk programma u dient te werken.
www.usenettutorial.nl
advertentie
Toekomst Investering
Hier kan u e-boeken downloaden tegen een lage prijs of kan u een eigen e-boek publiceren.
www.toekomstinvestering.nl
Ad Aware
Spyware van Lavasoft.
www.lavasoftusa.com
Gratis Software
Download gratis software voor je computer. Gratis Windows, Mac en Linux software. Sofware voor kantoor, multimedia, veiligheid, spellen en tools.
www.software.gratis-downloaden.nu
Resultaten: 16      Pagina: 1  2 

Zoeken.org is een zoeksite die speciaal is afgestemd op het Nederlandstalig internet. Nederlandstalige websites krijgen voorrang op deze site. Het is een startpagina met vele links over alle mogelijke onderwerpen. Deze onderwerpen zijn alfabetisch gerangschikt op de homepagina. Echter is het ook mogelijk een handige zoekbox te gebruiken. Daarin kan u verschillende zoektermen ingeven en zo zal het meest overeenstemmende resultaat bovenaan verschijnen. Nochtans is deze zoekgids verschillend van de andere, grote zoekmachines omdat de websites niet automatisch worden opgenomen maar ze worden elk afzonderlijk beoordeeld en manueel opgenomen. Bij dat proces worden de meest geschikte zoekwoorden toegekend aan de website. Op die manier proberen we een zoekgids te zijn die kwaliteitsresultaten biedt. We geloven dat er behoefte is aan een zoekmotor die op een alternatieve manier werkt. Deze site is reeds verschillende jaren online. Vroeger onder een verschillende domeinnaam. Er ontstonden echter onverwachte problemen waarop we niet verder willen ingaan. Daardoor zagen we ons genoodzaakt een nieuwe domeinnaam te nemen en een nieuwe start te nemen. We kozen voor de domeinnaam Zoeken.org omdat we de grootste startplaats willen zijn in Nederland. De domeinnaam in kwestie was echter niet vrij zodat we een overnameprijs moesten betalen. We nodigen elke webmaster uit ook zijn site toe te voegen. Dit kan via ons speciaal suggestieformulier waarnaar u bovenaan de pagina een link vindt. We nodigen ook elke bezoeker uit om de indexpagina van deze site in te stellen als startpagina. Op deze wijze kan u profiteren van ons werk telkens u uw webbrowser opent en zo kan u uw internetreis onmiddellijk beginnen met de beste zoekresultaten. Dit zal u veel tijd besparen. Geen andere zoeksite zal u nog nodig hebben. Een alternatief bestaat er ook in deze website toe te voegen aan uw favorieten. Dit alternatief raden we echter af omdat u na verloop van tijd de site zal vergeten te gebruiken. Tot slot rest ons nog u veel plezier te wensen bij het doorbladeren.