Meld je website aan op ZOEKEN.ORG Bekijk alle onderwerpen op ZOEKEN.ORG
startpagina

PAGINA'S

Vistaprint
Drukkerij bosmans zorgt voor de creatie tot en met een afgewerkt product.
www.vistaprint.nl
Vergelijk Drukkerijen
Offertes aanvragen en vergelijken bij drukkerijen voor goedkoop drukwerk.
www.drukwerk-nederland.nl
Bosmans
Drukkerij bosmans zorgt voor de creatie tot en met een afgewerkt product.
www.drukkerijbosmans.com
advertentie
Ik Zoek Drukwerk
Deze site denkt met u mee en heeft alle prijzen de voordeligste recessie prijs gegeven. Van visitekaartjes, briefpapier, folders, posters, beurs drukwerk tot aan flyers alles in huis om van u reclame doel een succes te maken.
www.ikzoekdrukwerk.nl
Magenta drukkerij
Alles kent men hier van drukwerk.
www.magentadrukkerij.nl
Sneldrukkerij
Laat snel drukwerk of flyers drukken.
www.sneldrukkerij.com
Wessels Drukkerij
Voor drukwerk van reclame, foto, multimedia,..
www.wesselsdrukkerij.nl
RS drukkerij
Voor al u drukwerk kan u hier terecht.
www.rs-drukkerij.nl
Drukwerk
Staat in voor drukwerk van trouwbrieven, uitnodigingen,..
www.drukkerij.nl
advertentie
DHD Drukkerij
U kan hier terecht voor handelsdrukwerk, geboortjekaartjes, trouwbrieven,...
www.dhddrukkerij.nl
Stickerkoning
Wij drukken reclame die blijft plakken. We leveren de meest efficiente vorm van stickerreclame waar de prijs van adverteren niet tegenop kan.
www.stickerkoning.nl
Scheffer drukkerij
Het adres voor al uw drukwerk.
www.schefferdrukkerij.nl
Resultaten: 14      Pagina: 1  2 

Zoeken.org is een zoeksite die speciaal is afgestemd op het Nederlandstalig internet. Nederlandstalige websites krijgen voorrang op deze site. Het is een startpagina met vele links over alle mogelijke onderwerpen. Deze onderwerpen zijn alfabetisch gerangschikt op de homepagina. Echter is het ook mogelijk een handige zoekbox te gebruiken. Daarin kan u verschillende zoektermen ingeven en zo zal het meest overeenstemmende resultaat bovenaan verschijnen. Nochtans is deze zoekgids verschillend van de andere, grote zoekmachines omdat de websites niet automatisch worden opgenomen maar ze worden elk afzonderlijk beoordeeld en manueel opgenomen. Bij dat proces worden de meest geschikte zoekwoorden toegekend aan de website. Op die manier proberen we een zoekgids te zijn die kwaliteitsresultaten biedt. We geloven dat er behoefte is aan een zoekmotor die op een alternatieve manier werkt. Deze site is reeds verschillende jaren online. Vroeger onder een verschillende domeinnaam. Er ontstonden echter onverwachte problemen waarop we niet verder willen ingaan. Daardoor zagen we ons genoodzaakt een nieuwe domeinnaam te nemen en een nieuwe start te nemen. We kozen voor de domeinnaam Zoeken.org omdat we de grootste startplaats willen zijn in Nederland. De domeinnaam in kwestie was echter niet vrij zodat we een overnameprijs moesten betalen. We nodigen elke webmaster uit ook zijn site toe te voegen. Dit kan via ons speciaal suggestieformulier waarnaar u bovenaan de pagina een link vindt. We nodigen ook elke bezoeker uit om de indexpagina van deze site in te stellen als startpagina. Op deze wijze kan u profiteren van ons werk telkens u uw webbrowser opent en zo kan u uw internetreis onmiddellijk beginnen met de beste zoekresultaten. Dit zal u veel tijd besparen. Geen andere zoeksite zal u nog nodig hebben. Een alternatief bestaat er ook in deze website toe te voegen aan uw favorieten. Dit alternatief raden we echter af omdat u na verloop van tijd de site zal vergeten te gebruiken. Tot slot rest ons nog u veel plezier te wensen bij het doorbladeren.