Meld je website aan op ZOEKEN.ORG Bekijk alle onderwerpen op ZOEKEN.ORG
startpagina

PAGINA'S

Vaders alleen
Site voor alleenstaande en gescheiden vaders.
www.vadersalleen.nl
Netjes Scheiden
Echtscheidingsbemiddeling (omgeving Arnhem). Persoonlijke begeleiding tegen een betaalbaar tarief.
www.netjesscheiden.nl
Bureau echtscheiding
Een echtscheiding ondergaan is niet gemakkelijk. Wij van bureauechtscheiding kunnen u helpen. Wij kunnen als mediator optreden bij uw echtscheiding.
www.bureauechtscheiding.nl
advertentie
Scheiden moet beter
Scheiden doet Lijden, of toch niet? Echtscheidingsadvies op Maat!
www.scheidenmoetbeter.nl
Echtscheidingverzoek
Alles over de Echtscheiding. Vraag vrijblijvend informatie aan.
www.echtscheidingsverzoek.nl
Notaris Van Dongen, Zeeland
Notarispraktijk Van Dongen is gevestigd in het centrum van Middelburg, provincie Zeeland. De notaris is o.a. gespecialiseerd in samenlevingscontracten, bemiddeling bij echtscheiding en levenstestamenten.
www.notaris-vandongen.nl
Scheidings makelaar
Persoonlijk en praktisch advies. U weet snel waar u aan toe bent.
www.scheidingsmakelaar.nl
Goedkoopste scheiding
Advocatenkantoor met specialisten. Goedkoper en sneller dan anderen.
www.scheiding.nl
Scheidings specialisten
Kosteloos oriŽnterend gesprek met een specialist bij u in de regio.
www.scheidingsspecialisten.nl
advertentie
Scheiding in oveleg
Samen in goed overleg scheiden drukt de kosten en gaat sneller
www.jfjvandenhoek.nl
Advocatenkantoor-Elmers
Advocatenkantoor gevestigd in de vestingstad Brielle. Helpt klanten in de omgeving van Zuid-Holland met letselschade zaken en alsmede echtscheidingen.
www.advocatenkantoor-elmers.nl
Echtscheiding aanvragen
Een echtscheiding aanvragen gebeurt via een verzoekschrift die ingediend wordt bij de rechtbank door een advocaat.
www.echtscheidingsrechtadvocaten.nl/scheiding-aanvragen/
Resultaten: 14      Pagina: 1  2 

Zoeken.org is een zoeksite die speciaal is afgestemd op het Nederlandstalig internet. Nederlandstalige websites krijgen voorrang op deze site. Het is een startpagina met vele links over alle mogelijke onderwerpen. Deze onderwerpen zijn alfabetisch gerangschikt op de homepagina. Echter is het ook mogelijk een handige zoekbox te gebruiken. Daarin kan u verschillende zoektermen ingeven en zo zal het meest overeenstemmende resultaat bovenaan verschijnen. Nochtans is deze zoekgids verschillend van de andere, grote zoekmachines omdat de websites niet automatisch worden opgenomen maar ze worden elk afzonderlijk beoordeeld en manueel opgenomen. Bij dat proces worden de meest geschikte zoekwoorden toegekend aan de website. Op die manier proberen we een zoekgids te zijn die kwaliteitsresultaten biedt. We geloven dat er behoefte is aan een zoekmotor die op een alternatieve manier werkt. Deze site is reeds verschillende jaren online. Vroeger onder een verschillende domeinnaam. Er ontstonden echter onverwachte problemen waarop we niet verder willen ingaan. Daardoor zagen we ons genoodzaakt een nieuwe domeinnaam te nemen en een nieuwe start te nemen. We kozen voor de domeinnaam Zoeken.org omdat we de grootste startplaats willen zijn in Nederland. De domeinnaam in kwestie was echter niet vrij zodat we een overnameprijs moesten betalen. We nodigen elke webmaster uit ook zijn site toe te voegen. Dit kan via ons speciaal suggestieformulier waarnaar u bovenaan de pagina een link vindt. We nodigen ook elke bezoeker uit om de indexpagina van deze site in te stellen als startpagina. Op deze wijze kan u profiteren van ons werk telkens u uw webbrowser opent en zo kan u uw internetreis onmiddellijk beginnen met de beste zoekresultaten. Dit zal u veel tijd besparen. Geen andere zoeksite zal u nog nodig hebben. Een alternatief bestaat er ook in deze website toe te voegen aan uw favorieten. Dit alternatief raden we echter af omdat u na verloop van tijd de site zal vergeten te gebruiken. Tot slot rest ons nog u veel plezier te wensen bij het doorbladeren.