Meld je website aan op ZOEKEN.ORG Bekijk alle onderwerpen op ZOEKEN.ORG
startpagina

PAGINA'S

Emancipatie
Dit is een Nederlandse portalsite over alles op het gebied van de emancipatie van de vrouw.
www.emancipatie.nl
Centrum Buitenlandse Vrouwen - Tilburg
Dit is een onmoetingsplek voor buitenlandse vrouwen en meisjes. Het doel van dit centrum is het bevorderen van integratie en emancipatie van migrantvrouwen.
www.cbvtilburg.nl
Kenniscentrum Homo
Het Kenniscentrum Lesbisch en Homoemancipatiebeleid is het collectieve geheugen van de homo- en lesbische emancipatie.
www.homo-emancipatie.nl
advertentie
Emancipatie Online
Hier vindt u alles over emancipatie.
www.emancipatie-online.nl
E Quality
E-Quality is het kenniscentrum voor emancipatievraagstukken in de multiculturele samenleving.
www.e-quality.nl
Enova
Enova staat voor een samenleving waarin iedereen gelijke kansen en mogelijkheden krijgt om mee te doen.
www.enova-ebd.nl
Visitatiecommissie Emancipatie
Op deze site vindt u informatie en achtergronden, kunt u zelf bijdragen aan het emancipatiebeleid van vrouwen en vindt u een overzicht naar relevante sites. Met deze website maakt de overheid het emancipatiebeleid inzichtelijker en transparanter.
www.visitatiecommissie-emancipatie.nl
Enzovoort
Enzovoort streeft naar een geŽmancipeerde samenleving waarin de talenten van ieder voluit benut worden.
www.enzovoort.org
Emancipatie
Dit is een samenwerkingsverband van diverse emancipatiebureaus, waarbij gezamenlijk informatie wordt gepresenteerd en uitgewisseld.
www.emancipatie.net
advertentie
Stichting Dignity Nederland
Stichting Dignity Nederland heeft als doel emancipatie en integratie van homoseksuele mensen in de Katholieke Kerk.
www.profip.nl/dignity
Resultaten: 10      Pagina: 1 

Zoeken.org is een zoeksite die speciaal is afgestemd op het Nederlandstalig internet. Nederlandstalige websites krijgen voorrang op deze site. Het is een startpagina met vele links over alle mogelijke onderwerpen. Deze onderwerpen zijn alfabetisch gerangschikt op de homepagina. Echter is het ook mogelijk een handige zoekbox te gebruiken. Daarin kan u verschillende zoektermen ingeven en zo zal het meest overeenstemmende resultaat bovenaan verschijnen. Nochtans is deze zoekgids verschillend van de andere, grote zoekmachines omdat de websites niet automatisch worden opgenomen maar ze worden elk afzonderlijk beoordeeld en manueel opgenomen. Bij dat proces worden de meest geschikte zoekwoorden toegekend aan de website. Op die manier proberen we een zoekgids te zijn die kwaliteitsresultaten biedt. We geloven dat er behoefte is aan een zoekmotor die op een alternatieve manier werkt. Deze site is reeds verschillende jaren online. Vroeger onder een verschillende domeinnaam. Er ontstonden echter onverwachte problemen waarop we niet verder willen ingaan. Daardoor zagen we ons genoodzaakt een nieuwe domeinnaam te nemen en een nieuwe start te nemen. We kozen voor de domeinnaam Zoeken.org omdat we de grootste startplaats willen zijn in Nederland. De domeinnaam in kwestie was echter niet vrij zodat we een overnameprijs moesten betalen. We nodigen elke webmaster uit ook zijn site toe te voegen. Dit kan via ons speciaal suggestieformulier waarnaar u bovenaan de pagina een link vindt. We nodigen ook elke bezoeker uit om de indexpagina van deze site in te stellen als startpagina. Op deze wijze kan u profiteren van ons werk telkens u uw webbrowser opent en zo kan u uw internetreis onmiddellijk beginnen met de beste zoekresultaten. Dit zal u veel tijd besparen. Geen andere zoeksite zal u nog nodig hebben. Een alternatief bestaat er ook in deze website toe te voegen aan uw favorieten. Dit alternatief raden we echter af omdat u na verloop van tijd de site zal vergeten te gebruiken. Tot slot rest ons nog u veel plezier te wensen bij het doorbladeren.