Meld je website aan op ZOEKEN.ORG Bekijk alle onderwerpen op ZOEKEN.ORG
startpagina

PAGINA'S

Fanfare St. Jozef
Muziekvereniging St.Jozef is een actieve vereniging die uit 120 leden bestaat. Daarnaast is er een actieve commissarissen groep en worden we gesteund door diverse sponsoren, een vrienden club en vrijwilligers.
www.fanfaresomerenheide.nl
Nederlands fanfare orkest
Het Nederlands Fanfare Orkest - opgericht in 1995 -bestaat uit topmusici van toonaangevende orkesten, waaronder het Koninklijk Concertgebouw Orkest, het Rotterdams Philharmonisch Orkest, het Metropole Orkest en de Marinierskapel der Koninklijke Marine.
www.nfo.nl
Cromvoirtse fanfare
De Cromvoirtse fanfare opgericht in 1964 heeft haar standplaats in het dorp Cromvoirt. De Cromvoirtse Fanfare speelt in de 3e divisie en staat o.l.v. dirigent Jurgen Nab.
www.cromvoirtsefanfare.nl
advertentie
Fanfare orkest De Hoop
Dit is de website van Fanfare-orkest De Hoop uit Stellendam, De Hoop speelt in de 1e divisie van de KNFM en is al 8 maal Nederlands kampioen geworden.
www.fanfaredehoop.nl
Fanfare De Vooruitgang Stiphout
Op deze site vindt u de laatste nieuwtjes omtrent onze vereniging. De agenda kunt u raadplegen en er valt van alles leuk te ontdekken. Bekijk de sfeerbeelden om een indruk te krijgen van onze optredens.
www.fanfaredevooruitgang.nl
Frysk Fanfare Orkest
Het Frysk Fanfare Orkest (FFO) bestaat uit zo'n 55 ambitieuze amateur muzikanten afkomstig uit de provincie Friesland, welke naast het FFO in een of meer plaatselijke verenigingen spelen.
www.fryskfanfareorkest.nl
Elspeets Fanfare Korps
Elspeets Fanfare Korps werd opgericht op 19 september 1919. In de loop der jaren is het muzikale niveau geleidelijk gestegen hetgeen in 1974 resulteerde in promotie naar de hoogste afdeling voor amateur-orkesten, de Vaandelafdeling.
www.elspeetsfanfare.nl
Nijkerks Stedelijk Fanfare Corps
Muziek maken op niveau en in een gezellige sfeer, dat is mogelijk voor jong en oud, zowel bij de slagwerkgroep als bij het opleidingsorkest en het fanfare orkest.
www.nsfc.nl
Vollenhoofsch Fanfare
Vollenhoofsch Fanfare uit Vollenhove staat in muzikaal Nederland bekend als een zeer gerenomeerd korps waarbij de muzikale kwaliteit en de presentatie hoog in het vaandel gedragen wordt.
www.vollenhoofschfanfare.nl
advertentie
Maarsens fanfare korps
Hier vind u de belangrijkste informatie over deze muziekvereniging, zoals een concertagenda en de geschiedenis van de fanfare.
www.maarssensfanfarecorps.nl
Resultaten: 10      Pagina: 1 

Zoeken.org is een zoeksite die speciaal is afgestemd op het Nederlandstalig internet. Nederlandstalige websites krijgen voorrang op deze site. Het is een startpagina met vele links over alle mogelijke onderwerpen. Deze onderwerpen zijn alfabetisch gerangschikt op de homepagina. Echter is het ook mogelijk een handige zoekbox te gebruiken. Daarin kan u verschillende zoektermen ingeven en zo zal het meest overeenstemmende resultaat bovenaan verschijnen. Nochtans is deze zoekgids verschillend van de andere, grote zoekmachines omdat de websites niet automatisch worden opgenomen maar ze worden elk afzonderlijk beoordeeld en manueel opgenomen. Bij dat proces worden de meest geschikte zoekwoorden toegekend aan de website. Op die manier proberen we een zoekgids te zijn die kwaliteitsresultaten biedt. We geloven dat er behoefte is aan een zoekmotor die op een alternatieve manier werkt. Deze site is reeds verschillende jaren online. Vroeger onder een verschillende domeinnaam. Er ontstonden echter onverwachte problemen waarop we niet verder willen ingaan. Daardoor zagen we ons genoodzaakt een nieuwe domeinnaam te nemen en een nieuwe start te nemen. We kozen voor de domeinnaam Zoeken.org omdat we de grootste startplaats willen zijn in Nederland. De domeinnaam in kwestie was echter niet vrij zodat we een overnameprijs moesten betalen. We nodigen elke webmaster uit ook zijn site toe te voegen. Dit kan via ons speciaal suggestieformulier waarnaar u bovenaan de pagina een link vindt. We nodigen ook elke bezoeker uit om de indexpagina van deze site in te stellen als startpagina. Op deze wijze kan u profiteren van ons werk telkens u uw webbrowser opent en zo kan u uw internetreis onmiddellijk beginnen met de beste zoekresultaten. Dit zal u veel tijd besparen. Geen andere zoeksite zal u nog nodig hebben. Een alternatief bestaat er ook in deze website toe te voegen aan uw favorieten. Dit alternatief raden we echter af omdat u na verloop van tijd de site zal vergeten te gebruiken. Tot slot rest ons nog u veel plezier te wensen bij het doorbladeren.