Meld je website aan op ZOEKEN.ORG Bekijk alle onderwerpen op ZOEKEN.ORG
startpagina

PAGINA'S

Feestgids
Feest vieren? Voor al uw feesten, fuiven, festijnen en festiviteiten naar de Feest Gids.
www.feestgids.com
Van Harte
IdeeŽn nodig voor eender welk type feest.
www.vanharte.nl
Feestbedrijven
Alles voor uw verjaardag of andere feesten.
www.feestbedrijven.nl
advertentie
Uniek Feest
Verhuur van opblaasfiguren en feestartikelen.
www.uniekfeest.nl
Mijn Personeelsfeest
Personeelsfeest, bedrijfsfeest, bedrijfsuitje of themafeest organiseren? Dit evenementenbureau maakt uw feest onvergetelijk
www.mijnpersoneelsfeest.nl
Bedrijfsfeest Tips
Alle tips, informatie, locaties, bedrijven, links en ervaringen voor het organiseren van een bedrijfsuitje of bedrijfsfeest.
www.bedrijfs-feesten.nl
JM-Light: voor al glowfun
Jm-Light is een allround show die zich ook bezig houdt met het verkopen van feestartikelen, licht en geluid.
www.jm-light.nl
Leuke Bedrijfsfeesten
De leukste bedrijfsfeesten en personeelsuitjes in drie eenvoudige stappen snel geregeld. Kies een sfeervol concept op een passende locatie.
www.leukebedrijfsfeesten.nl
Vrijgezellenfeesten
Alle tips, informatie, locaties, bedrijven, links en ervaringen voor het organiseren van een vrijgezellenfeest.
www.vrijgezellen-feesten.nl
advertentie
Luchas Promotions
Online winkel in feestartikelen, carnavalskleding en oranjegoed.
www.luchas-promotions.nl
Happy Party
Happy Party is een webwinkel in feestartikelen met meer dan 25 verschillende kinderfeest thema's. Het adres voor al uw feestartikelen en houten speelgoed.
www.happy-party.nl
Verhuur Springkussens en Feestbenodigdheden
Verhuur van Springkussens en benodigdheden om van uw gebeurtenis een feest te maken.
www.jollyjumperparty.nl
Resultaten: 41      Pagina: 1  2  3  4 

Zoeken.org is een zoeksite die speciaal is afgestemd op het Nederlandstalig internet. Nederlandstalige websites krijgen voorrang op deze site. Het is een startpagina met vele links over alle mogelijke onderwerpen. Deze onderwerpen zijn alfabetisch gerangschikt op de homepagina. Echter is het ook mogelijk een handige zoekbox te gebruiken. Daarin kan u verschillende zoektermen ingeven en zo zal het meest overeenstemmende resultaat bovenaan verschijnen. Nochtans is deze zoekgids verschillend van de andere, grote zoekmachines omdat de websites niet automatisch worden opgenomen maar ze worden elk afzonderlijk beoordeeld en manueel opgenomen. Bij dat proces worden de meest geschikte zoekwoorden toegekend aan de website. Op die manier proberen we een zoekgids te zijn die kwaliteitsresultaten biedt. We geloven dat er behoefte is aan een zoekmotor die op een alternatieve manier werkt. Deze site is reeds verschillende jaren online. Vroeger onder een verschillende domeinnaam. Er ontstonden echter onverwachte problemen waarop we niet verder willen ingaan. Daardoor zagen we ons genoodzaakt een nieuwe domeinnaam te nemen en een nieuwe start te nemen. We kozen voor de domeinnaam Zoeken.org omdat we de grootste startplaats willen zijn in Nederland. De domeinnaam in kwestie was echter niet vrij zodat we een overnameprijs moesten betalen. We nodigen elke webmaster uit ook zijn site toe te voegen. Dit kan via ons speciaal suggestieformulier waarnaar u bovenaan de pagina een link vindt. We nodigen ook elke bezoeker uit om de indexpagina van deze site in te stellen als startpagina. Op deze wijze kan u profiteren van ons werk telkens u uw webbrowser opent en zo kan u uw internetreis onmiddellijk beginnen met de beste zoekresultaten. Dit zal u veel tijd besparen. Geen andere zoeksite zal u nog nodig hebben. Een alternatief bestaat er ook in deze website toe te voegen aan uw favorieten. Dit alternatief raden we echter af omdat u na verloop van tijd de site zal vergeten te gebruiken. Tot slot rest ons nog u veel plezier te wensen bij het doorbladeren.