Meld je website aan op ZOEKEN.ORG Bekijk alle onderwerpen op ZOEKEN.ORG
startpagina

PAGINA'S

Feestzaal Huren
Een feestzaal huren doe je hier.
www.zaaltjetehuur.nl
Ottenhome - Loosdrecht
Veelzijdig watersportcentrum met jachthaven, botenverhuur, diverse feestzalen en een groot terras. Er zijn 16 comfortabele kamers met eigen voorzieningen.
www.ottenhome.nl
Remon Party Centrum
Remon party Centrum ligt centraal in Nederland (nabij Gorinchem) en beschikt over diverse zalen met thema-decoraties.
www.remonpartycentrum.nl
advertentie
Party Herberg 'Het Blesse Paard'
Voor alle feesten en partijen (te Stompwijk).
www.hetblessepaard.nl
Feestzalen in uw regio
Feestzalen in de regio Den Haag: alle adressen van bedrijven op het gebied van zalenverhuur.
www.trouweninderegio.nl
Zaal Sterrebos
Zaal Sterrebos is een zalencentrum met vier feestzalen, drie vergaderzalen, een biljartzaal en twee cafes.
www.zaalsterrebos.nl
Feestzalen
Organiseert themafeesten, dinershows, vrijgezellenfeesten en personeelsfeesten
www.feestdorp.nl
Zalen Verhuur
Voor feesten of andere evenementen in een zaal.
www.zalenverhuur.nl
Grand Cafe Hotel De Brink - Dwingeloo
Comfortabel hotel met grand cafe voor een drankje en een hapje. Diverse arrangementen, fietshuur ter plekke en vergader en feestzalen.
www.dagjedwingeloo.nl
advertentie
De Baron - Woerden
Vergaderruimte en feestzalen in een gezellig eetcafe.
www.debaron.net
Feestzalen Gids
Overzichtelijke gids met meer dan 500 feestzalen in Vlaanderen en Nederland, opgesplitst perprovincie. U vindt er snel de feestzaal die u zoekt.
www.feestzalengids.eu
Wij Trouwen
Dit is een uitgebreide site over het huwelijk met een overzicht van bruidsjurken, feestzalen, fotografen en vele andere gespecialiseerde handelaars.
www.wijtrouwen.com
Resultaten: 12      Pagina: 1 

Zoeken.org is een zoeksite die speciaal is afgestemd op het Nederlandstalig internet. Nederlandstalige websites krijgen voorrang op deze site. Het is een startpagina met vele links over alle mogelijke onderwerpen. Deze onderwerpen zijn alfabetisch gerangschikt op de homepagina. Echter is het ook mogelijk een handige zoekbox te gebruiken. Daarin kan u verschillende zoektermen ingeven en zo zal het meest overeenstemmende resultaat bovenaan verschijnen. Nochtans is deze zoekgids verschillend van de andere, grote zoekmachines omdat de websites niet automatisch worden opgenomen maar ze worden elk afzonderlijk beoordeeld en manueel opgenomen. Bij dat proces worden de meest geschikte zoekwoorden toegekend aan de website. Op die manier proberen we een zoekgids te zijn die kwaliteitsresultaten biedt. We geloven dat er behoefte is aan een zoekmotor die op een alternatieve manier werkt. Deze site is reeds verschillende jaren online. Vroeger onder een verschillende domeinnaam. Er ontstonden echter onverwachte problemen waarop we niet verder willen ingaan. Daardoor zagen we ons genoodzaakt een nieuwe domeinnaam te nemen en een nieuwe start te nemen. We kozen voor de domeinnaam Zoeken.org omdat we de grootste startplaats willen zijn in Nederland. De domeinnaam in kwestie was echter niet vrij zodat we een overnameprijs moesten betalen. We nodigen elke webmaster uit ook zijn site toe te voegen. Dit kan via ons speciaal suggestieformulier waarnaar u bovenaan de pagina een link vindt. We nodigen ook elke bezoeker uit om de indexpagina van deze site in te stellen als startpagina. Op deze wijze kan u profiteren van ons werk telkens u uw webbrowser opent en zo kan u uw internetreis onmiddellijk beginnen met de beste zoekresultaten. Dit zal u veel tijd besparen. Geen andere zoeksite zal u nog nodig hebben. Een alternatief bestaat er ook in deze website toe te voegen aan uw favorieten. Dit alternatief raden we echter af omdat u na verloop van tijd de site zal vergeten te gebruiken. Tot slot rest ons nog u veel plezier te wensen bij het doorbladeren.