Meld je website aan op ZOEKEN.ORG Bekijk alle onderwerpen op ZOEKEN.ORG
startpagina

PAGINA'S

Andalucia Tours and Discovery
Wij bieden dagelijks fietstours aan door de mooiste steden in AndalusiŽ, Onze tours zijn interessant, dynamisch en beschikbaar in de taal die je wenst.
atdspain.com/nl
Fietsvakantielinks
Zoeksite voor uw fietsvakantie o.a. fietsroutes, GPS-fietsroutes, vervoersmogelijkheden, overnachtingen, fietsverhalen, fietstechniek etc.
www.fietsvakantielinks.nl
Fietsvakantiewinkel
De specialist voor alle fietsreizen. Van fietskaart of routeboek tot volledig verzorgde hotel- of kampeerfietsreis.
www.fietsvakantiewinkel.nl
advertentie
Fiets - Relax
Georganiseerde fietsvakanties. Keuze uit kamperen en hotel.
www.fietsrelax.nl
Cycletours
Het grootste aanbod fietsvakanties.
www.cycletours.nl
Vlieg en Fiets
Exotische fietsvakanties in verre bestemmingen.
www.vliegenfiets.nl
Weekendje Fietsen
De leukste fietsarrangementen voor een paar dagen heerlijk fietsen in Nederland, Belgie, Luxemburg en Duitsland.
www.weekendjefietsen.nl
Eigenwijze Reizen
Wij organiseren individuele fiets- en wandelvakanties in heel Europa en daarbuiten.
www.eigenwijzereizen.nl
Fiets Fun
Met een enthousiast team hebben wij compleet georganiseerde fietsvakanties samengesteld in Nederland, Denemarken, Duitsland en Frankrijk.
www.fiets-fun.com
advertentie
Fietsroute Planner
Deze website biedt u de mogelijkheid om een geschikte lange-afstands-fietsroute te vinden binnen Europa.
www.fietsrouteplanner.eu
Zuiderhuis - Belgian Biking
Belgian Biking fietsvakanties organiseert recreatieve fietsreizen in Europa.
www.zuiderhuis.be/bb/
Trekkershutten in Luxemburg
Informatie over trekkershutten van zes Luxemburgse campings. Ideaal om door Luxemburg te wandelen of te fietsen.
www.wanderhutten.lu
Resultaten: 12      Pagina: 1 

Zoeken.org is een zoeksite die speciaal is afgestemd op het Nederlandstalig internet. Nederlandstalige websites krijgen voorrang op deze site. Het is een startpagina met vele links over alle mogelijke onderwerpen. Deze onderwerpen zijn alfabetisch gerangschikt op de homepagina. Echter is het ook mogelijk een handige zoekbox te gebruiken. Daarin kan u verschillende zoektermen ingeven en zo zal het meest overeenstemmende resultaat bovenaan verschijnen. Nochtans is deze zoekgids verschillend van de andere, grote zoekmachines omdat de websites niet automatisch worden opgenomen maar ze worden elk afzonderlijk beoordeeld en manueel opgenomen. Bij dat proces worden de meest geschikte zoekwoorden toegekend aan de website. Op die manier proberen we een zoekgids te zijn die kwaliteitsresultaten biedt. We geloven dat er behoefte is aan een zoekmotor die op een alternatieve manier werkt. Deze site is reeds verschillende jaren online. Vroeger onder een verschillende domeinnaam. Er ontstonden echter onverwachte problemen waarop we niet verder willen ingaan. Daardoor zagen we ons genoodzaakt een nieuwe domeinnaam te nemen en een nieuwe start te nemen. We kozen voor de domeinnaam Zoeken.org omdat we de grootste startplaats willen zijn in Nederland. De domeinnaam in kwestie was echter niet vrij zodat we een overnameprijs moesten betalen. We nodigen elke webmaster uit ook zijn site toe te voegen. Dit kan via ons speciaal suggestieformulier waarnaar u bovenaan de pagina een link vindt. We nodigen ook elke bezoeker uit om de indexpagina van deze site in te stellen als startpagina. Op deze wijze kan u profiteren van ons werk telkens u uw webbrowser opent en zo kan u uw internetreis onmiddellijk beginnen met de beste zoekresultaten. Dit zal u veel tijd besparen. Geen andere zoeksite zal u nog nodig hebben. Een alternatief bestaat er ook in deze website toe te voegen aan uw favorieten. Dit alternatief raden we echter af omdat u na verloop van tijd de site zal vergeten te gebruiken. Tot slot rest ons nog u veel plezier te wensen bij het doorbladeren.