Meld je website aan op ZOEKEN.ORG Bekijk alle onderwerpen op ZOEKEN.ORG
startpagina

PAGINA'S

Hypotheek Index
Hypotheek en huis kopen: wij brengen u alle informatie over de hypotheken, berekenen hypotheek en de actuele hypotheekrente.
www.hypotheekindex.nl
Kapitaal storten in BV
Wil je meer weten over de mogelijkheden om kapitaal in een BV te storten? De FinanciŽle Planning Specialist helpt je graag.
www.fpsadvies.nl/vermogensadvies/kapitaal-storten-in-bv
Liquiditeitsproblemen
Liquiditeitsproblemen kunnen zowel bij goed draaiende ondernemingen voorkomen als bij ondernemingen die minder goed lopen.
https://www.vanderzwaard.nl/diensten/liquiditeitsproblemen/
advertentie
Aanbestedingsgrens
Er gelden verschillende drempelwaarden voor werken en leveringen/diensten onder de klassieke aanbestedingsrichtlijn, de concessierichtlijn en de defensierichtlijn. Bekijk deze waarden hier
probid.nl/europese-aanbesteding/
Krediet Direct
De online supermarkt voor krediet en lening. Bij ons is de financiering vorm afhankelijk van uw besteding. U kunt ook bij ons uw andere leningen of financieringen oversluiten
www.kredietdirect.nl
A-Krediet
Geld lenen? Online krediet offerte en direct het beste krediet van alle banken bij A-Krediet.
www.a-krediet.nl
Becam Financieringen
Geld nodig? Voor een doorlopend krediet, verbouwingsfinanciering, hypotheek of lening tegen een zeer lage rente
www.becam.nl
Afab
Krediet of hypotheek nodig? Vraag nu geheel vrijblijvend een offerte aan voor een geldlening of financiering.
www.afab.nl
Value Creation
Begeleidt ondernemers bij aankoop of verkoop van bedrijf of bedrijfsonderdeel, bedrijfswaardering, reorganisatie, financiering en start-up.
www.valuecreation.nl
advertentie
Eurozaken
Informatie over bedrijfsfinanciering, financiering van bedrijfsovernames en zakelijk krediet producten die EuroZaken kan verzorgen.
www.eurozaken.nl
Tips om te geld te lenen
Biedt u een overzicht van kredietverstrekkers voor nieuwe en bestaande leningen. Alle belangrijke aanbieders met lage rentes.
www.geld-krediet.nl
Lenen.nl
Voor leningen of een doorlopend krediet tegen een vaste lage rente.
www.lenen.nl
Resultaten: 13      Pagina: 1  2 

Zoeken.org is een zoeksite die speciaal is afgestemd op het Nederlandstalig internet. Nederlandstalige websites krijgen voorrang op deze site. Het is een startpagina met vele links over alle mogelijke onderwerpen. Deze onderwerpen zijn alfabetisch gerangschikt op de homepagina. Echter is het ook mogelijk een handige zoekbox te gebruiken. Daarin kan u verschillende zoektermen ingeven en zo zal het meest overeenstemmende resultaat bovenaan verschijnen. Nochtans is deze zoekgids verschillend van de andere, grote zoekmachines omdat de websites niet automatisch worden opgenomen maar ze worden elk afzonderlijk beoordeeld en manueel opgenomen. Bij dat proces worden de meest geschikte zoekwoorden toegekend aan de website. Op die manier proberen we een zoekgids te zijn die kwaliteitsresultaten biedt. We geloven dat er behoefte is aan een zoekmotor die op een alternatieve manier werkt. Deze site is reeds verschillende jaren online. Vroeger onder een verschillende domeinnaam. Er ontstonden echter onverwachte problemen waarop we niet verder willen ingaan. Daardoor zagen we ons genoodzaakt een nieuwe domeinnaam te nemen en een nieuwe start te nemen. We kozen voor de domeinnaam Zoeken.org omdat we de grootste startplaats willen zijn in Nederland. De domeinnaam in kwestie was echter niet vrij zodat we een overnameprijs moesten betalen. We nodigen elke webmaster uit ook zijn site toe te voegen. Dit kan via ons speciaal suggestieformulier waarnaar u bovenaan de pagina een link vindt. We nodigen ook elke bezoeker uit om de indexpagina van deze site in te stellen als startpagina. Op deze wijze kan u profiteren van ons werk telkens u uw webbrowser opent en zo kan u uw internetreis onmiddellijk beginnen met de beste zoekresultaten. Dit zal u veel tijd besparen. Geen andere zoeksite zal u nog nodig hebben. Een alternatief bestaat er ook in deze website toe te voegen aan uw favorieten. Dit alternatief raden we echter af omdat u na verloop van tijd de site zal vergeten te gebruiken. Tot slot rest ons nog u veel plezier te wensen bij het doorbladeren.