Meld je website aan op ZOEKEN.ORG Bekijk alle onderwerpen op ZOEKEN.ORG
startpagina

PAGINA'S

Algemeen discussieforum
Betreft een nieuw discussieforum voor jong en oud.
www.algemeen-discussieforum.nl
Manythings
Een gezellig forum voor jong en oud met veel verschillende onderwerpen als humor, internet, computers, lifestyle, sport, games enz.
forum.manylinks.nl
Dierenforum
Voor al je vragen over huisdieren. Welkom op de leukste community voor baasjes. Het Dierenforum is een initiatief van vrijwilligers met een groot hart voor dieren.
www.dierenforum.nl
advertentie
Huisdieren Forum
Een leuk en informatief forum over huisdieren.
www.huisdierenforum.nl
Belgisch forum
Heerlijk discusieren over alles en nog wat.
www.belg.be/forum
Jongerentalk
Jongerentalk is een forum voor jongeren, door jongeren. Praat hier over vanalles en nog wat.
www.jongerentalk.nl
Mostert Forum
Het Mostert forum heeft als doel een algemene ledenlijst van jong naar oud, politiek of exentriek.
www.mostertforum.nl
Girlzforum
Forum waar meiden lekker kunnen kletsen.
www.girlzforum.nl
Concept Car
Veel informatie over auto's, autonieuws, scoops, zeer uitgebreid forum.
www.concept-car.nl
advertentie
Plezant Forum
Een zeer plezant forum voor zowel jong als oud.
www.plezantforum.net/phpbb
Het Mamaforum
Een gezellig forum door en voor mama's. Om te praten over zwanger worden, zwanger zijn en om je grootste trots met elkaar te delen.
mamaforum.phpbb3.nl
Het Gezellige Mamaforum
Een gezellig forum voor (aanstaande) moeders om over je kinderen te kletsen maar ook over de dagelijkse dingen.
gezelligemamas.123forum.nl
Resultaten: 33      Pagina: 1  2  3 

Zoeken.org is een zoeksite die speciaal is afgestemd op het Nederlandstalig internet. Nederlandstalige websites krijgen voorrang op deze site. Het is een startpagina met vele links over alle mogelijke onderwerpen. Deze onderwerpen zijn alfabetisch gerangschikt op de homepagina. Echter is het ook mogelijk een handige zoekbox te gebruiken. Daarin kan u verschillende zoektermen ingeven en zo zal het meest overeenstemmende resultaat bovenaan verschijnen. Nochtans is deze zoekgids verschillend van de andere, grote zoekmachines omdat de websites niet automatisch worden opgenomen maar ze worden elk afzonderlijk beoordeeld en manueel opgenomen. Bij dat proces worden de meest geschikte zoekwoorden toegekend aan de website. Op die manier proberen we een zoekgids te zijn die kwaliteitsresultaten biedt. We geloven dat er behoefte is aan een zoekmotor die op een alternatieve manier werkt. Deze site is reeds verschillende jaren online. Vroeger onder een verschillende domeinnaam. Er ontstonden echter onverwachte problemen waarop we niet verder willen ingaan. Daardoor zagen we ons genoodzaakt een nieuwe domeinnaam te nemen en een nieuwe start te nemen. We kozen voor de domeinnaam Zoeken.org omdat we de grootste startplaats willen zijn in Nederland. De domeinnaam in kwestie was echter niet vrij zodat we een overnameprijs moesten betalen. We nodigen elke webmaster uit ook zijn site toe te voegen. Dit kan via ons speciaal suggestieformulier waarnaar u bovenaan de pagina een link vindt. We nodigen ook elke bezoeker uit om de indexpagina van deze site in te stellen als startpagina. Op deze wijze kan u profiteren van ons werk telkens u uw webbrowser opent en zo kan u uw internetreis onmiddellijk beginnen met de beste zoekresultaten. Dit zal u veel tijd besparen. Geen andere zoeksite zal u nog nodig hebben. Een alternatief bestaat er ook in deze website toe te voegen aan uw favorieten. Dit alternatief raden we echter af omdat u na verloop van tijd de site zal vergeten te gebruiken. Tot slot rest ons nog u veel plezier te wensen bij het doorbladeren.