Meld je website aan op ZOEKEN.ORG Bekijk alle onderwerpen op ZOEKEN.ORG
startpagina

PAGINA'S

Vakman Voor De Doehetzelver
Kluck is de vakman voor de doehetzelver met een geweldig assortiment gereedschap en materialen voor elke denkbare klus.
www.kluck.nl
Gereedschaptekoop.nl
De webshop met gereedschap Groot assortiment, scherpe prijzen.
www.rt-trading.nl
Cirkelzaag Kopen
Online uw cirkelzaag kopen doet u bij dit bedrijf.
www.cirkelzaagkopen.nl
advertentie
Bouwproducten.nl
De nieuwste modellen gereedschap.
www.bouwproducten.nl
Motorxtra
MotorXtra stelt een professionele werkplaats en dito gereedschap ter beschikking aan iedereen die zelf zijn of haar kostbare bezit onder handen wil nemen.
www.motorxtra.nl
MKB 2dehands
Leverancier van nieuwe en gebruikte machines, gereedschappen en materialen voor het midden en kleinbedrijf.
mkb2dehands.nl
De Hulst Gereedschappen
Homepage van de Hulst Gereedschappen.U kunt vervolgens bij de Hulst Gereedschappen informeren naar de prijs en natuurlijk ook bestellen.
www.dehulst-gereedschappen.nl
Wijmar Bouwmachines
In- en verkoop van bouwgereedschap, gasontladingslampen bouwlampen en kachels .
www.wijmarbouwmachines.nl
Elektro Materialen
Alle elektro materialen vind u bij hier. Goedkoop en A-kwaliteit. Groot assortiment elektro installatie materialen tegen de betere prijzen. Sinds onze oprichting hebben wij ruime ervaring opgedaan op het gebied van elektro.
www.euro-electronics.nl
advertentie
Machinehandel Moerdijk
Verkoop van elektrisch gereedschap, bouwliften en houtbewerkingmachines.
www.haakreparaties.nl
VDH Bv Machines En Gereedschappen
Kwalitatieve metaal en houtbewerkingsmachines, overzichtelijk tentoongesteld onder een dak.
www.vdhbv.nl
Werkspot
Voor klussen en klussers in Nederland.
www.werkspot.nl
Resultaten: 14      Pagina: 1  2 

Zoeken.org is een zoeksite die speciaal is afgestemd op het Nederlandstalig internet. Nederlandstalige websites krijgen voorrang op deze site. Het is een startpagina met vele links over alle mogelijke onderwerpen. Deze onderwerpen zijn alfabetisch gerangschikt op de homepagina. Echter is het ook mogelijk een handige zoekbox te gebruiken. Daarin kan u verschillende zoektermen ingeven en zo zal het meest overeenstemmende resultaat bovenaan verschijnen. Nochtans is deze zoekgids verschillend van de andere, grote zoekmachines omdat de websites niet automatisch worden opgenomen maar ze worden elk afzonderlijk beoordeeld en manueel opgenomen. Bij dat proces worden de meest geschikte zoekwoorden toegekend aan de website. Op die manier proberen we een zoekgids te zijn die kwaliteitsresultaten biedt. We geloven dat er behoefte is aan een zoekmotor die op een alternatieve manier werkt. Deze site is reeds verschillende jaren online. Vroeger onder een verschillende domeinnaam. Er ontstonden echter onverwachte problemen waarop we niet verder willen ingaan. Daardoor zagen we ons genoodzaakt een nieuwe domeinnaam te nemen en een nieuwe start te nemen. We kozen voor de domeinnaam Zoeken.org omdat we de grootste startplaats willen zijn in Nederland. De domeinnaam in kwestie was echter niet vrij zodat we een overnameprijs moesten betalen. We nodigen elke webmaster uit ook zijn site toe te voegen. Dit kan via ons speciaal suggestieformulier waarnaar u bovenaan de pagina een link vindt. We nodigen ook elke bezoeker uit om de indexpagina van deze site in te stellen als startpagina. Op deze wijze kan u profiteren van ons werk telkens u uw webbrowser opent en zo kan u uw internetreis onmiddellijk beginnen met de beste zoekresultaten. Dit zal u veel tijd besparen. Geen andere zoeksite zal u nog nodig hebben. Een alternatief bestaat er ook in deze website toe te voegen aan uw favorieten. Dit alternatief raden we echter af omdat u na verloop van tijd de site zal vergeten te gebruiken. Tot slot rest ons nog u veel plezier te wensen bij het doorbladeren.