Meld je website aan op ZOEKEN.ORG Bekijk alle onderwerpen op ZOEKEN.ORG
startpagina

PAGINA'S

Relatiegeschenken.nl
De leukste relatiegeschenken van Nederland en Vlaanderen bedrukken wij voor jou.
www.relatiegeschenken.nl
Online Whisky Bestellen
De webwinkel van en voor de liefhebbers van een goed glas Schotse Single Malt Whisky, met meer dan 300 verschillende bottelingen tegen prijzen die zeer concurrerend zijn.
www.onlinewhiskybestellen.nl
Kerstpakket Bestellen
Op zoek naar dat ene perfecte kerstpakket of eindejaarsgeschenk die u dit jaar wilt bestellen voor uw collega's of medewerkers? Bij Kerstpakket.net zult u zeker slagen.
www.kerstpakket.net
advertentie
Ondeugend Cadeau
Winkel met stijlvolle cadeaus die net iets anders zijn. Tikje ondeugend en speciaal.
www.ondeugendcadeau.nl
Usbstick.nl
Groothandel in usb-sticks. Bedrukte usb-sticks als relatiegeschenk.
www.usbstick.nl
Total Business 2 Business
Unieke en custom made relatiegeschenken
www.tbtb.nl
Wishfactory BV
Ruim 20000 relatiegeschenken online. We leveren snel en goedkoop.
www.wishfactory.nl
COW Relatiegeschenken
The COW Company is leverancier van op maat gemaakte relatiegeschenken en promotionele concepten.
www.cow.nl
Crystal Laserworks
Voor een uniek cadeau, relatiegeschenk of bijzonder aandenken: foto's met laser gegraveerd in kristal.
www.clwi.nl
advertentie
LogicGift
Levert relatiegeschenken en promotieartikelen.
www.logicgift.nl
Giftbasket
Cadeaumanden voor alle gelegenheden: geboorte, verjaardag, huwelijk, zakelijke relatie of gewoon zomaar.
www.giftbasket.nl
Maxitrading Promotieartikelen
Via deze webwinkel kunnen eenvoudig goedkope relatiegeschenken, promotieartikelen en give away's worden besteld. Veel populaire promotieartikelen, relatiegeschenken en premiums zijn inclusief prijs in de webwinkel terug te vinden.
www.maxitrading.nl
Resultaten: 38      Pagina: 1  2  3  4 

Zoeken.org is een zoeksite die speciaal is afgestemd op het Nederlandstalig internet. Nederlandstalige websites krijgen voorrang op deze site. Het is een startpagina met vele links over alle mogelijke onderwerpen. Deze onderwerpen zijn alfabetisch gerangschikt op de homepagina. Echter is het ook mogelijk een handige zoekbox te gebruiken. Daarin kan u verschillende zoektermen ingeven en zo zal het meest overeenstemmende resultaat bovenaan verschijnen. Nochtans is deze zoekgids verschillend van de andere, grote zoekmachines omdat de websites niet automatisch worden opgenomen maar ze worden elk afzonderlijk beoordeeld en manueel opgenomen. Bij dat proces worden de meest geschikte zoekwoorden toegekend aan de website. Op die manier proberen we een zoekgids te zijn die kwaliteitsresultaten biedt. We geloven dat er behoefte is aan een zoekmotor die op een alternatieve manier werkt. Deze site is reeds verschillende jaren online. Vroeger onder een verschillende domeinnaam. Er ontstonden echter onverwachte problemen waarop we niet verder willen ingaan. Daardoor zagen we ons genoodzaakt een nieuwe domeinnaam te nemen en een nieuwe start te nemen. We kozen voor de domeinnaam Zoeken.org omdat we de grootste startplaats willen zijn in Nederland. De domeinnaam in kwestie was echter niet vrij zodat we een overnameprijs moesten betalen. We nodigen elke webmaster uit ook zijn site toe te voegen. Dit kan via ons speciaal suggestieformulier waarnaar u bovenaan de pagina een link vindt. We nodigen ook elke bezoeker uit om de indexpagina van deze site in te stellen als startpagina. Op deze wijze kan u profiteren van ons werk telkens u uw webbrowser opent en zo kan u uw internetreis onmiddellijk beginnen met de beste zoekresultaten. Dit zal u veel tijd besparen. Geen andere zoeksite zal u nog nodig hebben. Een alternatief bestaat er ook in deze website toe te voegen aan uw favorieten. Dit alternatief raden we echter af omdat u na verloop van tijd de site zal vergeten te gebruiken. Tot slot rest ons nog u veel plezier te wensen bij het doorbladeren.