Meld je website aan op ZOEKEN.ORG Bekijk alle onderwerpen op ZOEKEN.ORG
startpagina

PAGINA'S

Gordijnen
Dit is een goede informatieve site over gordijnen.
www.gordijn-gordijnen.nl
Elegance
Interieurconfectie en gordijnatelier met informatie over het bedrijf en de producten (te Leiderdorp).
www.interieurconfectie.nl
Onel Vouwgordijnen
Wij komen gratis bij u thuis, geven u gratis advies, meten gratis op en plaatsen gratis de vouwgordijnen.
www.onelvouwgordijnen.nl
advertentie
Van Den Berg Interieurverzorging
Voor al uw tapijt en gordijnen, en de rest van uw woninginrichting.
www.vandenberginterieur.nl
Jacobs Stijlvol Wonen
Specialist voor complete woningstoffering, vloerbedekking, tapijten, vinyl, laminaat, parket, gordijnen, vitrage, zonwering en behang.
www.jacobsstijlvolwonen.nl
De Binnenhuisadviseurs
Spelen met gordijn- en decorstoffen. Inclusief creatieve confectie.
www.binnenhuisadviseurs.nl
De Claus Aalten
Woonspecialist in de achterhoek. Gordijnen, vloeren, zonwering en bedden.
www.declaus.nl
Gordijnen Gratis Gemaakt
Keuze uit ruim 200 gordijnstoffen. Trendy en verrassend voordelig.
www.woonexpress.nl
Kijkenkiezen.nl
Site van 150 onafhankelijke woonwinkels: specialisten in woninginrichting, tapijt, vinyl, gordijnen en zonwering.
www.kijkenkiezen.nl
advertentie
Gordijnen - Haarlem
Sinds 1974 staan wij bekend als een gerenommeerd bedrijf en zijn gespecialiseerd in gordijnen, vouwgordijnen en binnenzonwering.
www.roseleur.nl
Gordijnshop
Maatwerk gordijnen online bestellen.
www.gordijnshop.nl
Torba Villa
Oosterse Tapijten, kelims, moderne en romantische zitmeubelen, Afrikaanse kunst, gordijn- en meubelstoffen (te Utrecht).
www.torba.nl
Resultaten: 13      Pagina: 1  2 

Zoeken.org is een zoeksite die speciaal is afgestemd op het Nederlandstalig internet. Nederlandstalige websites krijgen voorrang op deze site. Het is een startpagina met vele links over alle mogelijke onderwerpen. Deze onderwerpen zijn alfabetisch gerangschikt op de homepagina. Echter is het ook mogelijk een handige zoekbox te gebruiken. Daarin kan u verschillende zoektermen ingeven en zo zal het meest overeenstemmende resultaat bovenaan verschijnen. Nochtans is deze zoekgids verschillend van de andere, grote zoekmachines omdat de websites niet automatisch worden opgenomen maar ze worden elk afzonderlijk beoordeeld en manueel opgenomen. Bij dat proces worden de meest geschikte zoekwoorden toegekend aan de website. Op die manier proberen we een zoekgids te zijn die kwaliteitsresultaten biedt. We geloven dat er behoefte is aan een zoekmotor die op een alternatieve manier werkt. Deze site is reeds verschillende jaren online. Vroeger onder een verschillende domeinnaam. Er ontstonden echter onverwachte problemen waarop we niet verder willen ingaan. Daardoor zagen we ons genoodzaakt een nieuwe domeinnaam te nemen en een nieuwe start te nemen. We kozen voor de domeinnaam Zoeken.org omdat we de grootste startplaats willen zijn in Nederland. De domeinnaam in kwestie was echter niet vrij zodat we een overnameprijs moesten betalen. We nodigen elke webmaster uit ook zijn site toe te voegen. Dit kan via ons speciaal suggestieformulier waarnaar u bovenaan de pagina een link vindt. We nodigen ook elke bezoeker uit om de indexpagina van deze site in te stellen als startpagina. Op deze wijze kan u profiteren van ons werk telkens u uw webbrowser opent en zo kan u uw internetreis onmiddellijk beginnen met de beste zoekresultaten. Dit zal u veel tijd besparen. Geen andere zoeksite zal u nog nodig hebben. Een alternatief bestaat er ook in deze website toe te voegen aan uw favorieten. Dit alternatief raden we echter af omdat u na verloop van tijd de site zal vergeten te gebruiken. Tot slot rest ons nog u veel plezier te wensen bij het doorbladeren.