Meld je website aan op ZOEKEN.ORG Bekijk alle onderwerpen op ZOEKEN.ORG
startpagina

PAGINA'S

LogoDesk
Ontwerpt uw bedrijfslogo snel en goedkoop. Unieke en professionele logo design door ervaren grafische ontwerpers.
www.logodesk.net
Multicopy
De beste oplossing voor uw drukwerk.
www.multicopy.nl
eNick
Webdesign en grafische vormgeving in Almere.
www.enick.nl
advertentie
Webdesign Zaanstad
Grafisch ontwerp in alle facetten. Webdesign Zaanstad is een full service internetbureau die alles in huis heeft om het maximale uit uw website te halen.
www.webdesignzaanstad.nl
Topflyers
Topflyers is gespecialiseerd in flyers, posters, folders en visitekaartjes. Maar ook voor al uw overig en denkbaar drukwerk kunt u bij ons terecht.
www.topflyers.nl
Inside Design
Vind hier informatie en een diverse ontwerpen van dit reclamebureau (te Meppel).
www.inside-design.nl
Santhos Webdesign
Santhos is een internetbureau uit Meppel gespecialiseerd in webdesign, seo, usability en grafische vormgeving.
www.santhos.nl
AsterDesign
Met een eigenzinnige maar persoonlijke benadering vertaalt AsterDesign uw boodschap in een functioneel en passend ontwerp.
www.asterdesign.nl
Kahle
Voor mooi drukwerk moet u hier wezen.
www.drukkerijkahle.nl
advertentie
Willem Nobbe
Grafisch en typografisch ontwerper. Gespecialiseerd in vormgeving van boeken. Ontwerp omslag, opmaak en lay-out binnenwerk
www.willemnobbe.nl
ViDa Visuals
Gespecialiseerd in grafisch ontwerp en digitale beeldbewerking. Verder is er ook interieurstyling, decor en standbouw en productvormgeving te vinden.
www.vidavisuals.com
Radiografisch Speelgoed
Webwinkel met allerlei radiografisch speelgoed, gadgets, fietsen en veel meer.
www.twr-trading.nl
Resultaten: 14      Pagina: 1  2 

Zoeken.org is een zoeksite die speciaal is afgestemd op het Nederlandstalig internet. Nederlandstalige websites krijgen voorrang op deze site. Het is een startpagina met vele links over alle mogelijke onderwerpen. Deze onderwerpen zijn alfabetisch gerangschikt op de homepagina. Echter is het ook mogelijk een handige zoekbox te gebruiken. Daarin kan u verschillende zoektermen ingeven en zo zal het meest overeenstemmende resultaat bovenaan verschijnen. Nochtans is deze zoekgids verschillend van de andere, grote zoekmachines omdat de websites niet automatisch worden opgenomen maar ze worden elk afzonderlijk beoordeeld en manueel opgenomen. Bij dat proces worden de meest geschikte zoekwoorden toegekend aan de website. Op die manier proberen we een zoekgids te zijn die kwaliteitsresultaten biedt. We geloven dat er behoefte is aan een zoekmotor die op een alternatieve manier werkt. Deze site is reeds verschillende jaren online. Vroeger onder een verschillende domeinnaam. Er ontstonden echter onverwachte problemen waarop we niet verder willen ingaan. Daardoor zagen we ons genoodzaakt een nieuwe domeinnaam te nemen en een nieuwe start te nemen. We kozen voor de domeinnaam Zoeken.org omdat we de grootste startplaats willen zijn in Nederland. De domeinnaam in kwestie was echter niet vrij zodat we een overnameprijs moesten betalen. We nodigen elke webmaster uit ook zijn site toe te voegen. Dit kan via ons speciaal suggestieformulier waarnaar u bovenaan de pagina een link vindt. We nodigen ook elke bezoeker uit om de indexpagina van deze site in te stellen als startpagina. Op deze wijze kan u profiteren van ons werk telkens u uw webbrowser opent en zo kan u uw internetreis onmiddellijk beginnen met de beste zoekresultaten. Dit zal u veel tijd besparen. Geen andere zoeksite zal u nog nodig hebben. Een alternatief bestaat er ook in deze website toe te voegen aan uw favorieten. Dit alternatief raden we echter af omdat u na verloop van tijd de site zal vergeten te gebruiken. Tot slot rest ons nog u veel plezier te wensen bij het doorbladeren.