Meld je website aan op ZOEKEN.ORG Bekijk alle onderwerpen op ZOEKEN.ORG
startpagina

PAGINA'S

Singlereizen
Deze site richt zich op het promoten van creatieve singlereizen. Van dans, yoga, schilder, schrijf, fotografie, Landart tot zangvakanties.
www.singlereizend.nl
Breaqi Travel
Breaqi Travel organiseert groepsreizen op maat, volledig aan de hand van jouw wensen en verwachtingen. Wordt het een Trabant Tour door Berlijn met je personeelsvereniging, zelf pasta maken in Genua of per fiets door Barcelona?
www.breaqitravel.nl
Barcelona Reizen
Organiseert alleenstaanden reizen naar Barcelona (Spanje).
www.barcelonareizen.nl
advertentie
Diogenes Reizen
Elke stad, een verhaal: groepsreizen voor studenten, onderwijsinstellingen en het bedrijfsleven. Kies uit meer dan 50 bestemmingen.
www.diogenesreizen.nl
Shoestring
Shoestring organiseert avontuurlijke groepsreizen naar zo'n 70 bestemmingen in meer dan 30 verschillende landen. Tijdens de reizen is er veel aandacht voor cultuur en natuur.
www.shoestring.nl
Sawadee
Actieve en avontuurlijke groepsreizen naar Afrika, Latijns-Amerika, AziŽ en OceaniŽ.
www.sawadee.nl
Travel2dance.nl
Goedkope vliegtickets, jongerenreizen en partytrips.
www.travel2dance.nl
Bizztravel
De leukste wintersport groepsreizen naar diverse bestemmingen.
www.bizztravel.nl
Beckers Groepsreizen
Groepsreizen en incentives op maat, voor bedrijven, familie, onderwijs.
www.beckers-groepsreizen.nl
advertentie
Dynamic Holland
Volledig verzorgde groepsreizen voor 25+, alleenstaanden en singles.
www.dynamic-holland.nl
Routation
Gespecialiseerd in het organiseren van groepsreizen, schoolreizen en incentives.
www.routation.nl
Groepsrondreis
Verre reizen individueel of in groepsverband.
www.groepsrondreis.com
Resultaten: 14      Pagina: 1  2 

Zoeken.org is een zoeksite die speciaal is afgestemd op het Nederlandstalig internet. Nederlandstalige websites krijgen voorrang op deze site. Het is een startpagina met vele links over alle mogelijke onderwerpen. Deze onderwerpen zijn alfabetisch gerangschikt op de homepagina. Echter is het ook mogelijk een handige zoekbox te gebruiken. Daarin kan u verschillende zoektermen ingeven en zo zal het meest overeenstemmende resultaat bovenaan verschijnen. Nochtans is deze zoekgids verschillend van de andere, grote zoekmachines omdat de websites niet automatisch worden opgenomen maar ze worden elk afzonderlijk beoordeeld en manueel opgenomen. Bij dat proces worden de meest geschikte zoekwoorden toegekend aan de website. Op die manier proberen we een zoekgids te zijn die kwaliteitsresultaten biedt. We geloven dat er behoefte is aan een zoekmotor die op een alternatieve manier werkt. Deze site is reeds verschillende jaren online. Vroeger onder een verschillende domeinnaam. Er ontstonden echter onverwachte problemen waarop we niet verder willen ingaan. Daardoor zagen we ons genoodzaakt een nieuwe domeinnaam te nemen en een nieuwe start te nemen. We kozen voor de domeinnaam Zoeken.org omdat we de grootste startplaats willen zijn in Nederland. De domeinnaam in kwestie was echter niet vrij zodat we een overnameprijs moesten betalen. We nodigen elke webmaster uit ook zijn site toe te voegen. Dit kan via ons speciaal suggestieformulier waarnaar u bovenaan de pagina een link vindt. We nodigen ook elke bezoeker uit om de indexpagina van deze site in te stellen als startpagina. Op deze wijze kan u profiteren van ons werk telkens u uw webbrowser opent en zo kan u uw internetreis onmiddellijk beginnen met de beste zoekresultaten. Dit zal u veel tijd besparen. Geen andere zoeksite zal u nog nodig hebben. Een alternatief bestaat er ook in deze website toe te voegen aan uw favorieten. Dit alternatief raden we echter af omdat u na verloop van tijd de site zal vergeten te gebruiken. Tot slot rest ons nog u veel plezier te wensen bij het doorbladeren.