Meld je website aan op ZOEKEN.ORG Bekijk alle onderwerpen op ZOEKEN.ORG
startpagina

PAGINA'S

GSMwinkeltje
Het overzichtelijkste gsm, abonnementen en telecom winkeltje.
www.gsmwinkeltje.nl
Gsmpro
GSM-portal met informatie over merken, providers en winkels.
www.gsmpro.nl
Javagamer
Javagames voor je telefoon of gsm.
www.javagamer.nl
advertentie
Bellen.nl
Onafhankelijke en objectieve informatie over telefonie met actuele tariefvergelijkingen.
www.bellen.nl
GSM Paradise
Nieuwste realtones, ringtones en wallpapers.
www.gsmparadise.nl
Mobiele Telefoon Vergelijk
Vergelijk goedkope mobiele telefoon abonnementen op kwaliteit, prijs en vele extra's. Altijd de nieuwste mobieltjes vergeleken voor u.
www.gsmstijl.nl
Iphone onderdelen
Smartphone onderdelen kopen? Alle iphone onderdelen of Samsung onderdelen koop je bij Allphoneparts.nl. Bestel hier je originele Apple en Samsung onderdelen online. Altijd gratis en snel bezorgd!
www.allphoneparts.nl
Info GSM Abonnement
Relevante informatie die u helpt bij het zoeken naar een ideaal GSM abonnement
www.goedkoop-gsm-abonnement.nl
Telefoonsale
Verkoop van gsm, sim only, actie combinaties, gratis gsm's + cadeau,abonnement verlengen, senioren telefoons, losse gsm, prepaid en verwachte telefoons.
www.telefoonsale.nl
advertentie
GSM Accu Totaal
GSM accu en batterij Winkel.
www.accu-totaal.nl
Ladyphones
Overzicht van alle beschikbare ladyphones van dit moment.
www.ladyphones.nl
iPhone Reparatie en iPad Reparatie
iServiceCenter is een bij Webshop Keurmerk aangesloten webwinkel die inspeelt op de huidige vraag naar reparatie, onderdelen en accessoires voor de iPhone, iPad, iPod en Samsung smartphones en tablets.
www.iservicecenter.nl
Resultaten: 25      Pagina: 1  2  3 

Zoeken.org is een zoeksite die speciaal is afgestemd op het Nederlandstalig internet. Nederlandstalige websites krijgen voorrang op deze site. Het is een startpagina met vele links over alle mogelijke onderwerpen. Deze onderwerpen zijn alfabetisch gerangschikt op de homepagina. Echter is het ook mogelijk een handige zoekbox te gebruiken. Daarin kan u verschillende zoektermen ingeven en zo zal het meest overeenstemmende resultaat bovenaan verschijnen. Nochtans is deze zoekgids verschillend van de andere, grote zoekmachines omdat de websites niet automatisch worden opgenomen maar ze worden elk afzonderlijk beoordeeld en manueel opgenomen. Bij dat proces worden de meest geschikte zoekwoorden toegekend aan de website. Op die manier proberen we een zoekgids te zijn die kwaliteitsresultaten biedt. We geloven dat er behoefte is aan een zoekmotor die op een alternatieve manier werkt. Deze site is reeds verschillende jaren online. Vroeger onder een verschillende domeinnaam. Er ontstonden echter onverwachte problemen waarop we niet verder willen ingaan. Daardoor zagen we ons genoodzaakt een nieuwe domeinnaam te nemen en een nieuwe start te nemen. We kozen voor de domeinnaam Zoeken.org omdat we de grootste startplaats willen zijn in Nederland. De domeinnaam in kwestie was echter niet vrij zodat we een overnameprijs moesten betalen. We nodigen elke webmaster uit ook zijn site toe te voegen. Dit kan via ons speciaal suggestieformulier waarnaar u bovenaan de pagina een link vindt. We nodigen ook elke bezoeker uit om de indexpagina van deze site in te stellen als startpagina. Op deze wijze kan u profiteren van ons werk telkens u uw webbrowser opent en zo kan u uw internetreis onmiddellijk beginnen met de beste zoekresultaten. Dit zal u veel tijd besparen. Geen andere zoeksite zal u nog nodig hebben. Een alternatief bestaat er ook in deze website toe te voegen aan uw favorieten. Dit alternatief raden we echter af omdat u na verloop van tijd de site zal vergeten te gebruiken. Tot slot rest ons nog u veel plezier te wensen bij het doorbladeren.