Meld je website aan op ZOEKEN.ORG Bekijk alle onderwerpen op ZOEKEN.ORG
startpagina

PAGINA'S

Have Verwarming
Kies uw gashaard, houtkachel of schouw in de grote showroom met haarden, kachels en schouwen van importeur en groothandel HAVE Verwarming in Lunteren. Dichtbij A30, gratis parkeren.
www.haveverwarming.nl
Haardstel kopen?
Online woonwinkel met haardstellen, vuurkorven en haardaccessoires, tevens groothandel in haardsets en houtbakken. U vindt hier design haardstellen van bijvoorbeeld RVS, maar ook haardaccessoires van metaal of gietijzer.
www.haardstellenshop.nl
Installatiesuper
Het adres voor gashaarden, sfeerhaarden, cv-ketels en radiatoren.
www.installatiesuper.nl
advertentie
Nordic Fire
Nederlands bedrijf dat houtkachels, CV haarden, inzethaarden, liftdeurhaarden en pelletkachels ontwikkelt en verkoopt in de Benelux.
www.nordicfire.nl
Open Haard Informatie
Alle informatie die u nodig hebt bij het aanschaffen van een open haard of kachel.
www.openhaarden-openhaard.nl
Dutry & Co
Invoerder voor de speksteenkachels Tulikivi en Altech en de houtkachels van Dan Skan.
www.dutry.com
Hooijer Houtkachels - Amersfoort
Bekijk de houtkachels van kwaliteit in onze showroom in Amersfoort.
www.haarden-vloeren.nl
Haard en Kachels
Internetwinkel voor verkoop van kachels, haarden en schouwen.
www.haard-en-kachels.nl
Online Kachels
De online haardenzaak gespecialiseerd in uitsluitend A-fabrikaten houtkachels, gaskachels, gashaarden, speksteenkachels, elektrische haarden, schouwen en rookkanalen.
www.onlinekachels.nl
advertentie
Barbas
Productie en verkoop van kachels en haarden.
www.barbas.com
De Haardengigant
Nieuwste modellen, scherpe prijzen Direct af te halen of thuisbezorgd.
www.sfeerhaarden.nu
Jouw Design
Bestel online uw RVS design. Blomus RVS producten bij ons eenvoudig besteld en snel thuisbezorgd.
www.jouw-design.com
Resultaten: 13      Pagina: 1  2 

Zoeken.org is een zoeksite die speciaal is afgestemd op het Nederlandstalig internet. Nederlandstalige websites krijgen voorrang op deze site. Het is een startpagina met vele links over alle mogelijke onderwerpen. Deze onderwerpen zijn alfabetisch gerangschikt op de homepagina. Echter is het ook mogelijk een handige zoekbox te gebruiken. Daarin kan u verschillende zoektermen ingeven en zo zal het meest overeenstemmende resultaat bovenaan verschijnen. Nochtans is deze zoekgids verschillend van de andere, grote zoekmachines omdat de websites niet automatisch worden opgenomen maar ze worden elk afzonderlijk beoordeeld en manueel opgenomen. Bij dat proces worden de meest geschikte zoekwoorden toegekend aan de website. Op die manier proberen we een zoekgids te zijn die kwaliteitsresultaten biedt. We geloven dat er behoefte is aan een zoekmotor die op een alternatieve manier werkt. Deze site is reeds verschillende jaren online. Vroeger onder een verschillende domeinnaam. Er ontstonden echter onverwachte problemen waarop we niet verder willen ingaan. Daardoor zagen we ons genoodzaakt een nieuwe domeinnaam te nemen en een nieuwe start te nemen. We kozen voor de domeinnaam Zoeken.org omdat we de grootste startplaats willen zijn in Nederland. De domeinnaam in kwestie was echter niet vrij zodat we een overnameprijs moesten betalen. We nodigen elke webmaster uit ook zijn site toe te voegen. Dit kan via ons speciaal suggestieformulier waarnaar u bovenaan de pagina een link vindt. We nodigen ook elke bezoeker uit om de indexpagina van deze site in te stellen als startpagina. Op deze wijze kan u profiteren van ons werk telkens u uw webbrowser opent en zo kan u uw internetreis onmiddellijk beginnen met de beste zoekresultaten. Dit zal u veel tijd besparen. Geen andere zoeksite zal u nog nodig hebben. Een alternatief bestaat er ook in deze website toe te voegen aan uw favorieten. Dit alternatief raden we echter af omdat u na verloop van tijd de site zal vergeten te gebruiken. Tot slot rest ons nog u veel plezier te wensen bij het doorbladeren.