Meld je website aan op ZOEKEN.ORG Bekijk alle onderwerpen op ZOEKEN.ORG
startpagina

PAGINA'S

Bookings
Hotels wereldwijd, inclusief discounts, last-minutes, arrangementen en nog veel meer! On-line reservaties, directe bevestiging.
www.bookings.org
Hotels Belgium
Overzicht hotels in verschillende Belgische steden.
www.hotels-belgium.com
Sfeerhotels
Een selectie van 180 sfeervolle hotels in Nederland.
www.sfeerhotels.nl
advertentie
Active Hotels
2500 Hotels in Groot-BrittanniŽ, Ierland en Frankrijk... online.
www.activehotels.com
Hotels Brugge
Deze website biedt een handig overzicht van de hotels in Brugge.
www.hotels-brugge.org
Belgium Hospitality
Een gemakkelijke manier om een hotelkamer of seminarieruimte te vinden en te boeken in BelgiŽ aan aantrekkelijke prijzen.
www.belgium-hospitality.com
Go Travel
Reserveer uw favoriete hotel in Europa online met korting tot wel 70%.
www.gotravel.nl
Europarthotel
Luxueuze aparthotels in Brussel voor accomodatie van korte of langere duur.
www.europarthotel.com
Hotel Zoeken
Hotels in Nederland en de rest van de wereld. Zoek en boek hier uw hotel. De leukste hotels voor een weekendje weg, zakenreis of vakantie.
hotel.a1tip.nl
advertentie
Landhotel Diever in Drenthe
Wees welkom in ons gezellig hotel, streekrestaurant in Drenthe aan de rand van het nationaal park Drents Friese Wold bij Dwingeloo. Booking beoordeling 9.3
landhoteldiever.nl
Nederlandse horecagids
Snel en gemakkelijk zoeken naar een hotel, restaurant, kroeg, disco in Nederland.
www.horecagids.nl
Traveltrips
Naast hotels zoeken en boeken ook overzichten van interessante reisverhalen en reisorganisaties.
www.traveltrips.nl
Resultaten: 64      Pagina: 1  2  3  4  5  6 

Zoeken.org is een zoeksite die speciaal is afgestemd op het Nederlandstalig internet. Nederlandstalige websites krijgen voorrang op deze site. Het is een startpagina met vele links over alle mogelijke onderwerpen. Deze onderwerpen zijn alfabetisch gerangschikt op de homepagina. Echter is het ook mogelijk een handige zoekbox te gebruiken. Daarin kan u verschillende zoektermen ingeven en zo zal het meest overeenstemmende resultaat bovenaan verschijnen. Nochtans is deze zoekgids verschillend van de andere, grote zoekmachines omdat de websites niet automatisch worden opgenomen maar ze worden elk afzonderlijk beoordeeld en manueel opgenomen. Bij dat proces worden de meest geschikte zoekwoorden toegekend aan de website. Op die manier proberen we een zoekgids te zijn die kwaliteitsresultaten biedt. We geloven dat er behoefte is aan een zoekmotor die op een alternatieve manier werkt. Deze site is reeds verschillende jaren online. Vroeger onder een verschillende domeinnaam. Er ontstonden echter onverwachte problemen waarop we niet verder willen ingaan. Daardoor zagen we ons genoodzaakt een nieuwe domeinnaam te nemen en een nieuwe start te nemen. We kozen voor de domeinnaam Zoeken.org omdat we de grootste startplaats willen zijn in Nederland. De domeinnaam in kwestie was echter niet vrij zodat we een overnameprijs moesten betalen. We nodigen elke webmaster uit ook zijn site toe te voegen. Dit kan via ons speciaal suggestieformulier waarnaar u bovenaan de pagina een link vindt. We nodigen ook elke bezoeker uit om de indexpagina van deze site in te stellen als startpagina. Op deze wijze kan u profiteren van ons werk telkens u uw webbrowser opent en zo kan u uw internetreis onmiddellijk beginnen met de beste zoekresultaten. Dit zal u veel tijd besparen. Geen andere zoeksite zal u nog nodig hebben. Een alternatief bestaat er ook in deze website toe te voegen aan uw favorieten. Dit alternatief raden we echter af omdat u na verloop van tijd de site zal vergeten te gebruiken. Tot slot rest ons nog u veel plezier te wensen bij het doorbladeren.