Meld je website aan op ZOEKEN.ORG Bekijk alle onderwerpen op ZOEKEN.ORG
startpagina

PAGINA'S

Pararius
Keuze uit 5344 huurwoningen in Nederland.
www.pararius.nl
Funda
Doorzoek een aanbod van meer dan 150.000 woningen.
www.funda.nl
Direct Wonen
De grootste verhuurmakelaar van Nederland. Direct Wonen heeft een uitgebreid woningaanbod in elke prijsklasse: van studentenkamers tot gemeubileerde verhuur
www.directwonen.nl
advertentie
WoningZoek
Dagelijks nieuwe huurwoningen, appartementen, kamers en huurhuizen te huur.
www.woningzoek.nl
Hovest
Uw partner voor (tijdelijk) huren en verhuren van woningen door heel Nederland. Hovest is de enige landelijke bemiddelaar voor huurders, verhuurders en makelaars op het gebied van huurwoningen in de vrije sector.
www.hovest.nl
Mansion: Huurhuizen
Mansion Services is een professionele organisatie die woningen verhuurt door geheel Nederland.
www.mansion.nl
Dolfijn Wonen
Bemiddelt in de tijdelijke huur en verhuur van gestoffeerde of gemeubileerde woningen. Tevens leveren wij expat en relocation services voor bedrijf en particulier.
www.dolfijnwonen.nl
Woningnet
Het actuele woningaanbod in de regio Utrecht.
www.woningnet.nl
Kamerverhuur
Een kamer huren of verhuren doe je bij Kamerverhuur.nl. Huur of vehuur nu je woonruimte.
www.kamerverhuur.nl
advertentie
All-In Immobilien GmbH
Uw Nederlandse makelaar in Kranenburg (Duitsland) voor huizen, appartementen, grondstukken en bedrijfsobjecten.
www.huizen.de
Resultaten: 10      Pagina: 1 

Zoeken.org is een zoeksite die speciaal is afgestemd op het Nederlandstalig internet. Nederlandstalige websites krijgen voorrang op deze site. Het is een startpagina met vele links over alle mogelijke onderwerpen. Deze onderwerpen zijn alfabetisch gerangschikt op de homepagina. Echter is het ook mogelijk een handige zoekbox te gebruiken. Daarin kan u verschillende zoektermen ingeven en zo zal het meest overeenstemmende resultaat bovenaan verschijnen. Nochtans is deze zoekgids verschillend van de andere, grote zoekmachines omdat de websites niet automatisch worden opgenomen maar ze worden elk afzonderlijk beoordeeld en manueel opgenomen. Bij dat proces worden de meest geschikte zoekwoorden toegekend aan de website. Op die manier proberen we een zoekgids te zijn die kwaliteitsresultaten biedt. We geloven dat er behoefte is aan een zoekmotor die op een alternatieve manier werkt. Deze site is reeds verschillende jaren online. Vroeger onder een verschillende domeinnaam. Er ontstonden echter onverwachte problemen waarop we niet verder willen ingaan. Daardoor zagen we ons genoodzaakt een nieuwe domeinnaam te nemen en een nieuwe start te nemen. We kozen voor de domeinnaam Zoeken.org omdat we de grootste startplaats willen zijn in Nederland. De domeinnaam in kwestie was echter niet vrij zodat we een overnameprijs moesten betalen. We nodigen elke webmaster uit ook zijn site toe te voegen. Dit kan via ons speciaal suggestieformulier waarnaar u bovenaan de pagina een link vindt. We nodigen ook elke bezoeker uit om de indexpagina van deze site in te stellen als startpagina. Op deze wijze kan u profiteren van ons werk telkens u uw webbrowser opent en zo kan u uw internetreis onmiddellijk beginnen met de beste zoekresultaten. Dit zal u veel tijd besparen. Geen andere zoeksite zal u nog nodig hebben. Een alternatief bestaat er ook in deze website toe te voegen aan uw favorieten. Dit alternatief raden we echter af omdat u na verloop van tijd de site zal vergeten te gebruiken. Tot slot rest ons nog u veel plezier te wensen bij het doorbladeren.