Meld je website aan op ZOEKEN.ORG Bekijk alle onderwerpen op ZOEKEN.ORG
startpagina

PAGINA'S

We-Dwoje
Relatiebureau legt contact met Poolse dames.
www.we-dwoje.nl
Alice Agency
Relatiebureau dat bemiddelt met Russische, ongehuwde dames.
www.alice-agency.nl
Huwelijksidee
Leuke ideeŽn voor paren die gaan trouwen.
www.huwelijksidee.nl
advertentie
Bruidsboeket
Bruidsboeketten, corsages en alle mogelijke bruidsbloemwerken nu online uitzoeken en bestellen.
www.bruidsboeket.com
Trouwmagazine
Trouwmagazine geeft informatie over de mooiste dag van je leven.
www.trouwmagazine.nl
Bride.ru
Trouw met een Russische bruid.
www.bride.ru
Weddingplanner Bianca
Plannen en organiseren van uw bruiloft, meerjarige huwelijksfeest of orginele huwelijksaanzoek, en alles wat daar bij komt kijken. Snuffel maar eens rond en als je vragen hebt, bel Bianca dan gerust.
www.weddingplannerbianca.nl
Ceremoniemeesters
De leukste suggesties voor huwelijk, geboorte, verjaardag en jubileum.
www.deceremoniemeesters.nl
Trouwartikelen.nl
Originele trouwservetten, bellenblaas, rozenblaadjes, ringkussens en accessoires.
www.trouwartikelen.nl
advertentie
Alles voor je Huwelijk
De trouwsite met informatie voor je huwelijk.
www.trouwen-bruiloft.nl
Raymond Been
Ceremoniemeester voor bruiloften en andere feesten.
www.ceremoniemeesterbeen.nl
De chinese roos
Huwelijksbureau voor Chinese vrouwen (in China) en Nederlandse mannen. Chinese vrouwen zoeken een Nederlandse man om te trouwen. Bezoek onze site en maak uw keuze in fotoboek en slideshow.
www.chinesevrouw.nl
Resultaten: 37      Pagina: 1  2  3  4 

Zoeken.org is een zoeksite die speciaal is afgestemd op het Nederlandstalig internet. Nederlandstalige websites krijgen voorrang op deze site. Het is een startpagina met vele links over alle mogelijke onderwerpen. Deze onderwerpen zijn alfabetisch gerangschikt op de homepagina. Echter is het ook mogelijk een handige zoekbox te gebruiken. Daarin kan u verschillende zoektermen ingeven en zo zal het meest overeenstemmende resultaat bovenaan verschijnen. Nochtans is deze zoekgids verschillend van de andere, grote zoekmachines omdat de websites niet automatisch worden opgenomen maar ze worden elk afzonderlijk beoordeeld en manueel opgenomen. Bij dat proces worden de meest geschikte zoekwoorden toegekend aan de website. Op die manier proberen we een zoekgids te zijn die kwaliteitsresultaten biedt. We geloven dat er behoefte is aan een zoekmotor die op een alternatieve manier werkt. Deze site is reeds verschillende jaren online. Vroeger onder een verschillende domeinnaam. Er ontstonden echter onverwachte problemen waarop we niet verder willen ingaan. Daardoor zagen we ons genoodzaakt een nieuwe domeinnaam te nemen en een nieuwe start te nemen. We kozen voor de domeinnaam Zoeken.org omdat we de grootste startplaats willen zijn in Nederland. De domeinnaam in kwestie was echter niet vrij zodat we een overnameprijs moesten betalen. We nodigen elke webmaster uit ook zijn site toe te voegen. Dit kan via ons speciaal suggestieformulier waarnaar u bovenaan de pagina een link vindt. We nodigen ook elke bezoeker uit om de indexpagina van deze site in te stellen als startpagina. Op deze wijze kan u profiteren van ons werk telkens u uw webbrowser opent en zo kan u uw internetreis onmiddellijk beginnen met de beste zoekresultaten. Dit zal u veel tijd besparen. Geen andere zoeksite zal u nog nodig hebben. Een alternatief bestaat er ook in deze website toe te voegen aan uw favorieten. Dit alternatief raden we echter af omdat u na verloop van tijd de site zal vergeten te gebruiken. Tot slot rest ons nog u veel plezier te wensen bij het doorbladeren.