Meld je website aan op ZOEKEN.ORG Bekijk alle onderwerpen op ZOEKEN.ORG
startpagina

PAGINA'S

Hypotheek Index
Hypotheek en huis kopen: wij brengen u alle informatie over de hypotheken, berekenen hypotheek en de actuele hypotheekrente.
www.hypotheekindex.nl
Internet Hypotheek Rente
Een overzicht van alle rentes en direct aan te vragen.
www.internet-hypotheek-rente.nl
Hypotheektips
Snel de goedkoopste hypotheek.
www.hypotheektips.net
advertentie
Hypotheek Check
Uitgebreide informatie over verschillende hypotheekvormen, adviseurs, makelaars en meer.
www.hypotheek-check.nu
Vergelijk Hypotheekrentes
In dit overzicht vindt u de meest actuele rente standen per hypotheek aanbieder voor de verschillende looptijden.
www.vergelijkhypotheekrentes.nl
Verzekeringen en Hypotheken
Sluit verzekeringen af en zoekt passende hypotheken voor uw huis.
www.assurantiehuys.nl
Hypotheek Berekenen
Deze website geeft antwoord op de belangrijkste vragen over hypotheken, en berekent de maximale hypotheek die u kunt krijgen met uw inkomen.
www.hypotheekberekening.eu
Online Hypotheek Berekenen
Voor een overzicht van alle online geldverstrekkers waarbij u gratis en vrijblijvend offertes kunt aanvragen en vergelijken.
www.online-hypotheek-specialist.nl
Alles over Extra Hypotheken
De informatieve website over het aangaan van een extra hypotheek. Er wordt vaak gekozen voor een extra hypotheek om b.v. een verbouwing te financieren of om onderhoud aan te woning te plegen.
www.extra-hypotheek.nl
advertentie
Hypotheken
Wegwijs worden in de hypotheekwereld? Deze site geeft een overzichtelijk beeld van de mogelijkheden.
www.hypotheken-geld.nl
Hypotheekrente Vergelijken
De rentes van alle Nederlandse hypotheek verstrekkers op een rijtje. Actuele hypotheekrente tarieven van alle hypotheek aanbieders in Nederland.
www.hypotheek-rentetarieven.nl
Hypotheek Advies
Nodig toe aan een nieuwe hypotheek? Hier leert u er alles over.
www.hypotheekadvies-hypotheek-advies.nl
Resultaten: 32      Pagina: 1  2  3 

Zoeken.org is een zoeksite die speciaal is afgestemd op het Nederlandstalig internet. Nederlandstalige websites krijgen voorrang op deze site. Het is een startpagina met vele links over alle mogelijke onderwerpen. Deze onderwerpen zijn alfabetisch gerangschikt op de homepagina. Echter is het ook mogelijk een handige zoekbox te gebruiken. Daarin kan u verschillende zoektermen ingeven en zo zal het meest overeenstemmende resultaat bovenaan verschijnen. Nochtans is deze zoekgids verschillend van de andere, grote zoekmachines omdat de websites niet automatisch worden opgenomen maar ze worden elk afzonderlijk beoordeeld en manueel opgenomen. Bij dat proces worden de meest geschikte zoekwoorden toegekend aan de website. Op die manier proberen we een zoekgids te zijn die kwaliteitsresultaten biedt. We geloven dat er behoefte is aan een zoekmotor die op een alternatieve manier werkt. Deze site is reeds verschillende jaren online. Vroeger onder een verschillende domeinnaam. Er ontstonden echter onverwachte problemen waarop we niet verder willen ingaan. Daardoor zagen we ons genoodzaakt een nieuwe domeinnaam te nemen en een nieuwe start te nemen. We kozen voor de domeinnaam Zoeken.org omdat we de grootste startplaats willen zijn in Nederland. De domeinnaam in kwestie was echter niet vrij zodat we een overnameprijs moesten betalen. We nodigen elke webmaster uit ook zijn site toe te voegen. Dit kan via ons speciaal suggestieformulier waarnaar u bovenaan de pagina een link vindt. We nodigen ook elke bezoeker uit om de indexpagina van deze site in te stellen als startpagina. Op deze wijze kan u profiteren van ons werk telkens u uw webbrowser opent en zo kan u uw internetreis onmiddellijk beginnen met de beste zoekresultaten. Dit zal u veel tijd besparen. Geen andere zoeksite zal u nog nodig hebben. Een alternatief bestaat er ook in deze website toe te voegen aan uw favorieten. Dit alternatief raden we echter af omdat u na verloop van tijd de site zal vergeten te gebruiken. Tot slot rest ons nog u veel plezier te wensen bij het doorbladeren.